Ben kullanıyorum prolutex 12. Haftaya kadar da devam sabah ve akşam vuruyorum göbektenKizlar birde bişey merak ettim çoğunuz hemen hemen aynı ilaclari kullanıyorsunuz benim farklı acaba nedenki. Estrofem, coasprin, omegrav bide prolutex iğne yapıyorum ben. Prolutex ile omegrav kullanan hiç duymadım burada
5+4 falansınız 7+3 gibi çağırmış sizi herşeyi görmek içinMerhaba arkadaşlar , benim son adet tarihim 5 Temmuz , transfer günü 27 Temmuz . Kaç haftalık oluyor şimdi? Doktor 26 Ağustos ta çağırdı.
Telefondaki uygulamada 6+4 gösterince kafam karıştı geç mi gidiyorum doktora diye düşündüm5+4 falansınız 7+3 gibi çağırmış sizi herşeyi görmek için
Yok ben herşeyi 7. Haftanının sonunda net gördüm en iyisi benceTelefondaki uygulamada 6+4 gösterince kafam karıştı geç mi gidiyorum doktora diye düşündüm
En iyiiisi o zaman teşekkürler , çay kahve hiç içmedim transfer sonrası acaba artık içsem bir sorun olur mu ? Sizler ne yapıyorsunuzYok ben herşeyi 7. Haftanının sonunda net gördüm en iyisi bence
Arkadaşlardan içenler var ben kahve ve kafein miktarı fazla olanları tüketmedim hala daha 8. Hafta 2 yiz kahve ağzıma sürmedim size kalmış doktorunuza danışın istersenizEn iyiiisi o zaman teşekkürler , çay kahve hiç içmedim transfer sonrası acaba artık içsem bir sorun olur mu ? Sizler ne yapıyorsunuz
Kahveyi hiç aramam da çayı arıyorumArkadaşlardan içenler var ben kahve ve kafein miktarı fazla olanları tüketmedim hala daha 8. Hafta 2 yiz kahve ağzıma sürmedim size kalmış doktorunuza danışın isterseniz
Bana doktorum günde iki bardak çok açık çay ve haftada 2 kere kahve izni verdi.Kafeinsiz kahve içiyorum her gün çok açık çay da içiyorum.Bizi mutlu eden şey bebişi de mutlu eder bence.İzin verilen ölçüde abartmadan tabii.En iyiiisi o zaman teşekkürler , çay kahve hiç içmedim transfer sonrası acaba artık içsem bir sorun olur mu ? Sizler ne yapıyorsunuz
Teşekkürler bende öyle yapayım o zaman daha vakit var randevuya çünkü ne yapayım dedimBana doktorum günde iki bardak çok açık çay ve haftada 2 kere kahve izni verdi.Kafeinsiz kahve içiyorum her gün çok açık çay da içiyorum.Bizi mutlu eden şey bebişi de mutlu eder bence.İzin verilen ölçüde abartmadan tabii.
Canım 10. Günde kan testi negatifse pozitife dönmez artık. İlaçlarını bıraktıktan sonra regl olursun ben 3/4 güne olmuştum.Merhaba transfer sonrası 10. Gün kan testi yaptım 1.20 çıktı negatif olduğu için regl beklemeye başladım fakat 6 gün geçti hala regl olmadım. Negatif görenler ne zaman regl oldunuz. Normalde test günüm 12. Gündü. Pozitife dönme ihtimali var mıdır
Benim hiç belirtim olmadı. 8-9. Günlerde sağ kasik ve sağ bacak ağrım oldu sadece oda aşırı derece de değil normal hafif adet sancısı gibiydi canimMerhabalar kızlar birsürü gebeniz var bu temmuz ayı topıgınnde Allah kucağınıza almanızı nasip etsin sağlıkla inşallah. Benım transferimin 5. Günü 5. Gün blastokist transferim oldu acaba belirtisiz gebe kalanınız var mıydı aranızda:/
Benimde bi belirtim olmadı canım kişiden kişiye değişir o belirti yoksa bişey yoktur gibi bişey yok yani içini ferah tutMerhabalar kızlar birsürü gebeniz var bu temmuz ayı topıgınnde Allah kucağınıza almanızı nasip etsin sağlıkla inşallah. Benım transferimin 5. Günü 5. Gün blastokist transferim oldu acaba belirtisiz gebe kalanınız var mıydı aranızda:/
Ağzınızdan bal damlamışBenim hiç belirtim olmadı. 8-9. Günlerde sağ kasik ve sağ bacak ağrım oldu sadece oda aşırı derece de değil normal hafif adet sancısı gibiydi canim
Birde bence erkenden test yapıp kendini strese sokma belki geç tutunur negatif çıkar moralin filan bozulur. Hiç deneme benceMerhabalar kızlar birsürü gebeniz var bu temmuz ayı topıgınnde Allah kucağınıza almanızı nasip etsin sağlıkla inşallah. Benım transferimin 5. Günü 5. Gün blastokist transferim oldu acaba belirtisiz gebe kalanınız var mıydı aranızda:/
İnşallah rabbim hepimize nasip ederAğzınızdan bal damlamışbenimde sağ bacak başlangıcı kasık gibi işte orası hafif bi hissettırıyor çok az arada ama bakalım hayırlısı
Benimde bi belirtim olmadı canım kişiden kişiye değişir o belirti yoksa bişey yoktur gibi bişey yok yani içini ferah tut
Amiiinnnİnşallah rabbim hepimize nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?