2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

İlaçları bıraktıktan tam 7 gün sonra regl oldum. Ama doktorum 1 hafta-10 günü bulur demişti, yani 10 güne kadar normal. Ama transferden sonra 10. günde bu değeri gördükten sonra pozitife dönme ihtimali maalesef yok.

Anladım teşekkür ederim

Kizlar birde bişey merak ettim çoğunuz hemen hemen aynı ilaclari kullanıyorsunuz benim farklı acaba nedenki. Estrofem, coasprin, omegrav bide prolutex iğne yapıyorum ben. Prolutex ile omegrav kullanan hiç duymadım burada
Ben kullanıyorum bunları canım

C

canim birde bişey sorucam. Bizim aramızda bir hafta var doktorun sana kaç haftalık dedi benim kontrolüm bu hafta içi nasipse
Değişiyor sürekli ama 6+4 bugün doktor mesela gitsem biyuk ihtimal 6+4 6+5 6+3 gibi söylüyor bu zamanlarda bu değişir diyor keseyi ölçüyor bebeği ölçüyor öyle söylüyor bunu

Merhaba kızlar bugün 4+2 haftalığız henüz kese görmek için gitmedim zaten erkenmiş sanırım.Artışa göre yarın beta 1200-1500 arası çıkar gibi görünüyor acaba kese görünür mü sizler kaçken görmüştünüz

Transferden 20 gün sonra keseyi görmüştüm ben

Transferden 20 gün sonra keseyi görmüştüm ben
Evet biraz daha sabretmem lazım benim de sanırım ama işte merak ediyor insan şu an sadece betanın arttığını ve hamile olduğumu biliyorum keseyi bebeği göremeyince insan endişeleniyor gerçekten oldu mu acaba diye

2500 üzeri görünüyor 5+1 de görmüştüm ben

Kızlar mide bulantılarım için doktor rennie duo diye ilaç önerdi kullanan var mı genelde gaviscon veriyorlar benimki onun yerine rennie duoyu önerdi nasıl sizce bu ilaç iyi midir

Kizlar 24 temmuzda transfer oldum başka doktora kese için gittim bugün 8mm dedi normal mi ki. Kendi dktoruma yazdım daha görmedi

Ben 1200 iken vajinal gördüm canım

24 temmuzda transfer oldum bugün ilkkez gittim çok şükür gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…