• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Her zaman gittiğin doktor mu? Çünkü bu kadar hassas bir dönemde bu şekilde yaklaşması hiç hoş olmamış.. tam tersine olayı ve süreci daha detaylı açıklayıp seni anlayabilirdi farklı bir doktordan daha hayırlı haberler alın inşallah
Cansu kanamadan sonra ne zaman duş aldın doktoruna sordun mu ben sormayı unuttum duş almayali bir hafta oldu bir haftadir hastanedeydim dün çıktım ama diyorum bugün alsam birşey olur mu yaaa hala kucuk küçük kesebin etrafında kan var demişti 🙄🙄napiyim yardımcı olur musun

Kızlar yoğun kanama sonucu hastaneye yatisim kapıldı. İkizlerin kalp atışlarını duydum. Kanamam kahverengiye döndü. Dualarınıza talibim belimde hala sancilarim devam ediyor ❣️
Sakın korkma tamama mi hastanede emin ellerdesin ben 6 gün hastanede kaldım dün çıktım daha hala kesenin etrafında küçük kanama alanları var sadece WC ye gittim geldim pazar günü yatisim yapıldı salı günü çıkarttı eve giderken tekrar kanamam oldu yani arabaya giderken bile tekerlekli sandalye ile git ben ilkinde yapmadım kanamam oldu sonra tekrar geldim hastaneye tekrar yatış yapıldı dün çıktım ama doktor yaticaksin dedi çok dikkat edelim gecicek bu günler en güzeli hergun bebişini görüyorsun hastanede kalbini dinliyorsun güzel bir hisss bununla moralini yüksek tut ❤️

Cansu kanamadan sonra ne zaman duş aldın doktoruna sordun mu ben sormayı unuttum duş almayali bir hafta oldu bir haftadir hastanedeydim dün çıktım ama diyorum bugün alsam birşey olur mu yaaa hala kucuk küçük kesebin etrafında kan var demişti 🙄🙄napiyim yardımcı olur musun
Canım ben kanama olduğu gün her iki kanamama da da eve geldiğim gibi duş aldım çok sıcak almadım ama yaz ayındayız ya zaten ılık 5 dk hemen aldım çıktım çok ayakta da kalmadım hiçbir sorun yaşamadım kanama da gelmedi duştan sonra. 5 dk ılık suda hemen alıp çıkarım dersen alabilirsin

Canım ben kanama olduğu gün her iki kanamama da da eve geldiğim gibi duş aldım çok sıcak almadım ama yaz ayındayız ya zaten ılık 5 dk hemen aldım çıktım çok ayakta da kalmadım hiçbir sorun yaşamadım kanama da gelmedi duştan sonra. 5 dk ılık suda hemen alıp çıkarım dersen alabilirsin
Ay öyle yapayım bari çok sağol

Benimde ikizlerde 2 kez oldu canım kahverengi geldiğinde sadece serum ilaç verdiler aynı gün hastaneden çıkmıştım ama 2. Kanama olarak gelince 24 saat hastane yatışı verdiler her serum aldığımda hemen geçti bir daha da gelmemişti çok şükür şeninde hemen geçer kanaman merak etme önemli olan doktorlar ağrı keskin geçmeyen sancı istemiyoruz demişti doktorum bir de bakıyorlar zaten içeride kanama alanı var mı yok mu diye. Benim 2. Kanamam da kanama alanı oluşmuştu 1 hafta evde yatış verdi sürekli yattım geçti çok şükür şeninde geçecek inşallah 💐
Benim belimde geçmek bilmeyen bir sancı var canım ara ara da vajinamda baskı hissediyorum

Sakın korkma tamama mi hastanede emin ellerdesin ben 6 gün hastanede kaldım dün çıktım daha hala kesenin etrafında küçük kanama alanları var sadece WC ye gittim geldim pazar günü yatisim yapıldı salı günü çıkarttı eve giderken tekrar kanamam oldu yani arabaya giderken bile tekerlekli sandalye ile git ben ilkinde yapmadım kanamam oldu sonra tekrar geldim hastaneye tekrar yatış yapıldı dün çıktım ama doktor yaticaksin dedi çok dikkat edelim gecicek bu günler en güzeli hergun bebişini görüyorsun hastanede kalbini dinliyorsun güzel bir hisss bununla moralini yüksek tut ❤️
Ne guzel uzun uzun yazmışsın çok teşekkür ederim 🌼 benim belimdeki adet sancım hiç kesilmiyor o yüzden de korkuyorum yoksa kahveye döndü lekelenmem umarım bel ağrım da bir an evvel geçer 💜

Kizlar birde bişey merak ettim çoğunuz hemen hemen aynı ilaclari kullanıyorsunuz benim farklı acaba nedenki. Estrofem, coasprin, omegrav bide prolutex iğne yapıyorum ben. Prolutex ile omegrav kullanan hiç duymadım burada

Kizlar birde bişey merak ettim çoğunuz hemen hemen aynı ilaclari kullanıyorsunuz benim farklı acaba nedenki. Estrofem, coasprin, omegrav bide prolutex iğne yapıyorum ben. Prolutex ile omegrav kullanan hiç duymadım burada
canım ben prolutex kullanıyorum düşük riskim yok çok şükür ama 10.haftaya kadar sabah akşam devam et dedi doktorum

Benim belimde geçmek bilmeyen bir sancı var canım ara ara da vajinamda baskı hissediyorum
Sancı belimdeki çok mu uzun sürüyor canım? Vajinada baskı bende de oluyor geriliyor sürekli özellikle 7. Haftanın ortalarında başladı doktoruma sordum endişe etmeyin iki tane kese var içeride ve onlar büyüdükçe gerilme baskı oluşur içeride dedi ikizlerde daha erken hissedilir bu durum dedi

Canım prolutex, progestan, proluton, progynex bu 4 ilacın da etken maddesi progestana dayalı sadece farmakolojik isimleri farklı yani satıcı firma isimleri farklı etken madde hepsinin aynı 😇

canım ben prolutex kullanıyorum düşük riskim yok çok şükür ama 10.haftaya kadar sabah akşam devam et dedi doktorum
Bende sabah akşam kullanıyorum 5. Haftanın içerisindeyim çok şükür kanama ağrı bişey olmadı inşallah olmazda. Sadece karnım şişti ve kaskatı oldu bazı yerleri de mor mor

Yaa öyle mi ☺️ iyi o zaman bende hiç prolutex duymayınca endişelendim
Bende Proluton kullanmıyorum mesela hemde 5 günde bir kez kimse o şekilde uzun sürede bir ve o ilacı kullanmıyor ama doktoruma sordum hepsinin aynı olduğunu söyledi 😇

Ben de prolutex kullanıyorum

Bende sabah akşam kullanıyorum 5. Haftanın içerisindeyim çok şükür kanama ağrı bişey olmadı inşallah olmazda. Sadece karnım şişti ve kaskatı oldu bazı yerleri de mor mor
canım o morluklar geçiyor merak etme benim artık morarmıyor göbeğim sadece bazen topak topak kalıyor emilimi geç oluyo o ağrıtıyo 😞

Ben de prolutex, clexane, estrofem ve coraspin kullanıyorum 💙

Bende protulex kullanıyorum canım her doktor farklı verebiliyor

Back