• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Kızlar vajinal ultrason zararlı mı gebelikte baktıran oldu mu 🙄

Ben 4-5 kez baktırdım hiç bir zararı yok dendi araştırdım da
Kese biraz daha erken görünüyormuş sanırım beklemeyip daha önce mi baktırsam diye düşünüyorum bir yandan da tedirginlik işte 😅

Arkadaşlar benim besin takviyesiyle ilgili bir sorum olacak. Arı sütü, propobilis ve polen vs. arı ürünlerinin yumurtlama, sperm ve kalitelerine oldukça etkili olduğu bilinen bir gerçek. Ancak transfer sürecinde ya da hamilelik sırasında yararlı olup olmadığı konusunda farklı görüşler var. Bu konuda bilgisi olan ya da daha önce doktoruna bu konuda danışmış olanlar var mı?

Keseye doktorum vajinal ultrasonla baktı benim sorun olur mu diye sormadım ama sorun olsaydı bakmazdı diye düşündüm kalp atışında bakalım karından mı bakacak merak ediyorum

Kızlar 5 haftalık hamileyim şimdi kahverengi lekelenme olmuş.Acile mi gideyim sizce?
Peceteye silince hala geliyor mu benimde olmuştu ama devamı gelmedi şükür 🙏

Arkadaşlar transferimin 21. Günü en son çarşamba beta verdim 2 katı artmıştı biraz önce biraz lekelenmem oldu sanki adetin ilk başı gibi çok korkuyorum 😥

25 TEMMUZ 13:57
hiç unutmuyorum tam transferimin yapıldığı saat
miniğimi koydukları an ultasondan izledim ve başladım ağlamaya
Allahım ne güzel bir şey ne güzel bir his bu
Sımsıkı tutunur inşAllah bana
4 ağustos sonuç öğrenme günüm
Hayırlı haberler almak nasip olsun inşAllah
ben estrofem günde 3 tane içmeye devam
progestan fitil günde 3
ve progestan dex 25mg sabah akşam göbekten vurulacağım
Her ilaca dayanırım yeter ki sımsıkı tutunsun va sağlıkla kavuşalım :KK200:
Canım progestan dex yazdırılıyor mu ya benim de sabah aksama çıktı cok pahalı eczacı karsılamıyor demıstı

Back