Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 4-5 kez baktırdım hiç bir zararı yok dendi araştırdım daKızlar vajinal ultrason zararlı mı gebelikte baktıran oldu mu
Kese biraz daha erken görünüyormuş sanırım beklemeyip daha önce mi baktırsam diye düşünüyorum bir yandan da tedirginlik işteBen 4-5 kez baktırdım hiç bir zararı yok dendi araştırdım da
Yok canım için rahat olsun doktorlarda söylüyor zaten sorun olmaz diyeKese biraz daha erken görünüyormuş sanırım beklemeyip daha önce mi baktırsam diye düşünüyorum bir yandan da tedirginlik işte
Başladı evet geçen 3 gün öncesinde mide yanmam vardı bugün bulantıya döndü dayanamadım doktora sordum ilaç istedim ama dediği ilaç hakkında hiç fikrim yokSizin bulantılarıniz başladı mı. Bende hiç birşey yok henüz
Bi de bende aynı sizin gibi hiç belirtim yok felan diyordum ertesi gün resmen başladı çağırdım sanırım diye diyeSizin bulantılarıniz başladı mı. Bende hiç birşey yok henüz
Keseye doktorum vajinal ultrasonla baktı benim sorun olur mu diye sormadım ama sorun olsaydı bakmazdı diye düşündüm kalp atışında bakalım karından mı bakacak merak ediyorumKızlar vajinal ultrason zararlı mı gebelikte baktıran oldu mu
Benim doktorum da vajinal ultrasonla baktı baslarda bu şekilde bakacağını hic bir zararı olmadığını söyledi. Bende doktoruma güvendiğim için bir endişe duymadım.Kızlar vajinal ultrason zararlı mı gebelikte baktıran oldu mu
Keseye doktorum vajinal ultrasonla baktı benim sorun olur mu diye sormadım ama sorun olsaydı bakmazdı diye düşündüm kalp atışında bakalım karından mı bakacak merak ediyorum
Peceteye silince hala geliyor mu benimde olmuştu ama devamı gelmedi şükürKızlar 5 haftalık hamileyim şimdi kahverengi lekelenme olmuş.Acile mi gideyim sizce?
Yok peçeteye silince gelmedi.İnşallah ben de bir daha görmem.Peceteye silince hala geliyor mu benimde olmuştu ama devamı gelmedi şükür
Kahverengi miydi sizinki de.ben doktoruma sordum kırmızıya dönmediği sürece endişelenme dedi.Arkadaşlar transferimin 21. Günü en son çarşamba beta verdim 2 katı artmıştı biraz önce biraz lekelenmem oldu sanki adetin ilk başı gibi çok korkuyorum
bende aradım Maximum korumadasın korkma olur dedi proluton yap dedi ama brn dayanamadım beta baktırdım sonuç bekliyorumKahverengi miydi sizinki de.ben doktoruma sordum kırmızıya dönmediği sürece endişelenme dedi.
Haber et bana da bir sorun yok inşallahbende aradım Maximum korumadasın korkma olur dedi proluton yap dedi ama brn dayanamadım beta baktırdım sonuç bekliyorum
Haber et bana da bir sorun yok inşallah
Doktorum da güzel konuştu olabilir korkma dedi amaHaber et bana da bir sorun yok inşallah
Canım progestan dex yazdırılıyor mu ya benim de sabah aksama çıktı cok pahalı eczacı karsılamıyor demıstı25 TEMMUZ 13:57
hiç unutmuyorum tam transferimin yapıldığı saat
miniğimi koydukları an ultasondan izledim ve başladım ağlamaya
Allahım ne güzel bir şey ne güzel bir his bu
Sımsıkı tutunur inşAllah bana
4 ağustos sonuç öğrenme günüm
Hayırlı haberler almak nasip olsun inşAllah
ben estrofem günde 3 tane içmeye devam
progestan fitil günde 3
ve progestan dex 25mg sabah akşam göbekten vurulacağım
Her ilaca dayanırım yeter ki sımsıkı tutunsun va sağlıkla kavuşalım