• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Gebeyim inşallah da insan sevinemiyor ki sadece teste. Kese görünecek mi diye bekliyorum şimdi sonra kalbi atacak mi diye düşünüyorum şimdiden ☺️ sonra daha neleri var yaşayıp göricez ☺️
Allah’ın izniyle gönlünüzü ferah tutun . Bebeğinizde sımsıkı tutunsun yerini sevsin inşallah ben 4 senedir pozitifi bile görmedim testte inanın bir görsem uçucam havalara😂

Allah’ın izniyle gönlünüzü ferah tutun . Bebeğinizde sımsıkı tutunsun yerini sevsin inşallah ben 4 senedir pozitifi bile görmedim testte inanın bir görsem uçucam havalara😂
Bende 4 senedir hastane hastane uğraşıyorum pozitifi görünce acilde nasıl ağladım 😂

Kizlar birde bişey merak ettim çoğunuz hemen hemen aynı ilaclari kullanıyorsunuz benim farklı acaba nedenki. Estrofem, coasprin, omegrav bide prolutex iğne yapıyorum ben. Prolutex ile omegrav kullanan hiç duymadım burada
Prolutex kullanıyorum hala devam. Ediyorum estrofemde kullanıyordum kalp atışını duyunca bıraktım

Sancı belimdeki çok mu uzun sürüyor canım? Vajinada baskı bende de oluyor geriliyor sürekli özellikle 7. Haftanın ortalarında başladı doktoruma sordum endişe etmeyin iki tane kese var içeride ve onlar büyüdükçe gerilme baskı oluşur içeride dedi ikizlerde daha erken hissedilir bu durum dedi
Belimdeki sancı için bugün hastaneden çıkarmadı doktorum iğneler serumlarla daha iyiyim canım şükürler olsun

Back