- 11 Eylül 2022
- 329
- 220
- 23
- 35
Benim gün aşırı canım ondan 2 hafta gidiyor Allah'tanHemen de bitiyor dmii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim gün aşırı canım ondan 2 hafta gidiyor Allah'tanHemen de bitiyor dmii
Senin iyiymiş o zaman benim 3 günde bir alınıyor olsun bunada şukur tüp bebek tedavisinden sonra onkadar alışmışız ki binlere filan artık normal geliyorBenim gün aşırı canım ondan 2 hafta gidiyor Allah'tan
Öyle valla bebişlerimiz iyi olsun da gerisi bı şekilde halledilirSenin iyiymiş o zaman benim 3 günde bir alınıyor olsun bunada şukur tüp bebek tedavisinden sonra onkadar alışmışız ki binlere filan artık normal geliyor
İlaçları bıraktıktan tam 7 gün sonra regl oldum. Ama doktorum 1 hafta-10 günü bulur demişti, yani 10 güne kadar normal. Ama transferden sonra 10. günde bu değeri gördükten sonra pozitife dönme ihtimali maalesef yok.Merhaba transfer sonrası 10. Gün kan testi yaptım 1.20 çıktı negatif olduğu için regl beklemeye başladım fakat 6 gün geçti hala regl olmadım. Negatif görenler ne zaman regl oldunuz. Normalde test günüm 12. Gündü. Pozitife dönme ihtimali var mıdır
Anladım teşekkür ederimİlaçları bıraktıktan tam 7 gün sonra regl oldum. Ama doktorum 1 hafta-10 günü bulur demişti, yani 10 güne kadar normal. Ama transferden sonra 10. günde bu değeri gördükten sonra pozitife dönme ihtimali maalesef yok.
Ben kullanıyorum bunları canımKizlar birde bişey merak ettim çoğunuz hemen hemen aynı ilaclari kullanıyorsunuz benim farklı acaba nedenki. Estrofem, coasprin, omegrav bide prolutex iğne yapıyorum ben. Prolutex ile omegrav kullanan hiç duymadım burada
Değişiyor sürekli ama 6+4 bugün doktor mesela gitsem biyuk ihtimal 6+4 6+5 6+3 gibi söylüyor bu zamanlarda bu değişir diyor keseyi ölçüyor bebeği ölçüyor öyle söylüyor bunuC
canim birde bişey sorucam. Bizim aramızda bir hafta var doktorun sana kaç haftalık dedi benim kontrolüm bu hafta içi nasipse
Ben 10. Haftadan itibaren birakicam doktorum öyle söylediEvet transfer gününden beri kullanıyorum cidden pahalı daha ne kadar devam edecek acaba
Transferden 20 gün sonra keseyi görmüştüm benMerhaba kızlar bugün 4+2 haftalığız henüz kese görmek için gitmedim zaten erkenmiş sanırım.Artışa göre yarın beta 1200-1500 arası çıkar gibi görünüyor acaba kese görünür mü sizler kaçken görmüştünüz
Evet biraz daha sabretmem lazım benim de sanırım ama işte merak ediyor insan şu an sadece betanın arttığını ve hamile olduğumu biliyorum keseyi bebeği göremeyince insan endişeleniyor gerçekten oldu mu acaba diyeTransferden 20 gün sonra keseyi görmüştüm ben
2500 üzeri görünüyor 5+1 de görmüştüm benMerhaba kızlar bugün 4+2 haftalığız henüz kese görmek için gitmedim zaten erkenmiş sanırım.Artışa göre yarın beta 1200-1500 arası çıkar gibi görünüyor acaba kese görünür mü sizler kaçken görmüştünüz
Vajinal ultrasonda 1000 i geçince görünüyor diye okudum ama doğruluğunu bilmiyorum2500 üzeri görünüyor 5+1 de görmüştüm ben
Bende öyle yapıyorum sağlık ocağına gidip yazdırıyorum çok uyguna geliyor o şekildeKızlar buarada progestan fitili Estrofemi oksapar i devlet karşılıyor ben yazdiriyorum burda
Vajinal ultrason çok tercih edilmiyor diye biliyorumVajinal ultrasonda 1000 i geçince görünüyor diye okudum ama doğruluğunu bilmiyorum
Ben 1200 iken vajinal gördüm canımMerhaba kızlar bugün 4+2 haftalığız henüz kese görmek için gitmedim zaten erkenmiş sanırım.Artışa göre yarın beta 1200-1500 arası çıkar gibi görünüyor acaba kese görünür mü sizler kaçken görmüştünüz
24 temmuzda transfer oldum bugün ilkkez gittim çok şükür gördümMerhaba kızlar bugün 4+2 haftalığız henüz kese görmek için gitmedim zaten erkenmiş sanırım.Artışa göre yarın beta 1200-1500 arası çıkar gibi görünüyor acaba kese görünür mü sizler kaçken görmüştünüz
Sizin bulantılarıniz başladı mı. Bende hiç birşey yok henüzKızlar mide bulantılarım için doktor rennie duo diye ilaç önerdi kullanan var mı genelde gaviscon veriyorlar benimki onun yerine rennie duoyu önerdi nasıl sizce bu ilaç iyi midir