2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Haftasıyla uyumlu olmasına sevindim kuzum bende yarın sorayım bana hiç bahsetmedi doktorum direk dha ve vm içerikli vitamin takviyesi başlamıştı zaten ama sorayım bi benim doktorum nasıl uygun görüyor bilgi almış olurum en azından

Bende multivitaminli dha içerikli alıyorum takviye ama direk dha olan varmış sor istersen bi

Kızlar bende 4. Haftadayım yeni gördük keseyi doktor önceden hormon testlerime baktı ama hiç böyle detaylı istemedi bugün bi tek tiroit testlerine bakalım dedi o da bebeğin gelişimi için önemli diye bana da böyle detaylı testler denilmedi erken daha diye mi acaba

Gozunaydin canım maşallah ne güzel,inşallah ben de duyarım yarın,estrofem günde 3 devam benim

Maşallah bende de amh düşüklüğü var yas 38 amh 0.5 ti en son.. bu muayenede 5 folikul gördü doktor bakalım kaçı dolu bilmiyorum.. bende dediğiniz gibi çiğ kabak çekirdeği ve ayçekirdegi yemeye çalışıyorum, vitaminleri alıyorum birde incir ve arı sütü polen bal karışımı yiyorum.. umarım faydası olir âdetin ilk haftasında E2 değeriniz kaç çıktı hatırlıyor musunuz? Benim adetim7. Günü 480 çıktı iyi dedi doktor ama tam olarak neyi ifade ediyor bilemiyorum

Çok uzun zaman geçtiği için Ekim 2022 hiç hatırlamıyorum maalesef

Son durumunuz ne bilmiyorum mesajlar cok gelmis bulamadim insallah pozitiftir.her gebelik gercekten kendine özel

Srlam kizlar benim 6+4 olduk ama bulantim falan yok bide kahverengi kanamam falan oldu iki gün o yüzden korkuyorum 2 gün öncesine vardı bulantı sanki bir anda kesildi

Kizlar size bişey sorcam hamileler bilir şimdi ben 24 temmuzda 5. Gün embriyosu transfer oldum. Kaç haftalık oluyor nasipse bebeğim birde salı gününe randevu aldım acaba keseyle birlikte kalp atışı da duyulur mu bilginiz var mı

Bende 27 temmuzda transfer olmuştum. 5. Haftanın içindeyiz . Gün farkı olabilir tabi sizle. Benim doktorum 26 Ağustos a randevu verdi. Erken olabilir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…