• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Kizlar ben dün bebeğimin kalp atışlarını duymuştum ama doktor yeni başlamış demişti bugun6+1 bugün daha güçlü duydum kalp atışlarını tüp bebek doktoru kalp atışını duyunca estrofemi direk bırak dedi bazılarınız yavaş yavaş bırakmıssiniz ama ben şuan hastanede yatıyorum doktoruma sormayida unuttum burdaki doktoruma ne yapmalıyım sabah ictim dün az duydum diye ama bugün gayet duyuluyordu

Kizlar ben dün bebeğimin kalp atışlarını duymuştum ama doktor yeni başlamış demişti bugun6+1 bugün daha güçlü duydum kalp atışlarını tüp bebek doktoru kalp atışını duyunca estrofemi direk bırak dedi bazılarınız yavaş yavaş bırakmıssiniz ama ben şuan hastanede yatıyorum doktoruma sormayida unuttum burdaki doktoruma ne yapmalıyım sabah ictim dün az duydum diye ama bugün gayet duyuluyordu
Ben 8. Haftadayım hala estrofemi sabah 2 akşam 2 kullanıyorum o doktorun kendi uygulamasına göre değişiyor kimisi daha erken bırakmasını istiyor kimi daha geç o yüzden doktorunuza ulaşıp sorun bence

Ben 8. Haftadayım hala estrofemi sabah 2 akşam 2 kullanıyorum o doktorun kendi uygulamasına göre değişiyor kimisi daha erken bırakmasını istiyor kimi daha geç o yüzden doktorunuza ulaşıp sorun bence
Sordum cnsu kalp atışını duymadan aramıştım kalp atışını duyunca yavaş yavaş mi direk mi birakicam diye direk bırakın demişti ama insan tedirgin oluyor ya 😔😔😔

Sordum cnsu kalp atışını duymadan aramıştım kalp atışını duyunca yavaş yavaş mi direk mi birakicam diye direk bırakın demişti ama insan tedirgin oluyor ya 😔😔😔
Tabi tedirgin olmanız normal ama bazı doktorlar direk kesiyormuş bazıları yavaş yavaş kullanım miktarını düşürerek bıraktırıyormuş direk bırakın dediyse doktorunuzun vardır bir bildiği uyguladığı yöntem🙏🏻😇

Kızlar bugün kontrole gittik minnoşumun kelebek gibi kalp atışını hem duydum hem gördüm karından baktırıyorum 8 haftayla uyumlu şükür 🐣🧡🧡 kan testleri yaptırdınız mı ? Genel tarama lazım mış

Kızlar bugün kontrole gittik minnoşumun kelebek gibi kalp atışını hem duydum hem gördüm karından baktırıyorum 8 haftayla uyumlu şükür 🐣🧡🧡 kan testleri yaptırdınız mı ? Genel tarama lazım mış

Ben bugün verdim kan 🌸 ay benim karnimdan kese görünüyor ama bebiş görünmüyor biraz fazla göbek yapmışım buara, vajinal bakabiliyo hala 🤭

Ben vajinal hiç baktırmadım doktorum lekelenme yapar strese girersin dedi sabırlı ol demişti. Ben iki hafta önce kalp atışı duyamadım baya endişlenmiştimm .

Benimde 6+5 de karından tam duyulmadı göründü doktor alttan bakmak istemiyorum dedi hiç kafana takma endişelenme

Genel tarama derken canım? Benim ilk doğal gebeliğimde 12. Hafta da ikili test ile başlamıştı öncesinde bir test yapılmamıştı neymiş acaba genel tarama dedikleri zaten tüp bebek olduğu için kan değerlerimiz belli hormonlar ayrı bir şey mi sordun mu ?🙏🏻

Genel tarama derken canım? Benim ilk doğal gebeliğimde 12. Hafta da ikili test ile başlamıştı öncesinde bir test yapılmamıştı neymiş acaba genel tarama dedikleri zaten tüp bebek olduğu için kan değerlerimiz belli hormonlar ayrı bir şey mi sordun mu ?🙏🏻
Benden bunları istedi

Eklentiler

• IMG-20230810-WA0000.jpg
    IMG-20230810-WA0000.jpg
    123,5 KB · Görüntüleme: 66
Canım ben çocuk zekası için eksik değerim falan var mı dedim o da bakalım tüm alt testlere dedi hatta dha içerikli bir takviye verecek haftaya gel dedi yapalım testleri. Tüp bebek te evet yapıldı ayrıca genetik test de yapıldı notmal çıkmıştı. Hatta ikili teste bile gerek yok falan dedi ama yaptıracağım hepsini . Ben üç doktora gittim ayrı ayrı bir tüp bebek doktorum biri evimin yanında devlet de doktor tanıdık (çocuğu öğrencimm sağolsun ii inceliyor) bir de özel bir gebelik takip doktoru . Anlıycan uğraş sonunda olunca çok üstüne düştükk hep endişeliydim bugüne kadar şükür. Haftasını yakalamışş

Back