2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

kızlar bişey sormak isiyorum, gebelik 6+6 ama bebek 6+1 ile uyumlu doktorum 2 haftaya kadar geriden gelmesi normal dedi ma ayinede kafama takılıyor bu durum. Sizcede normal mi ilk başlarda bu durum?

B Buddy x
Nasılsın? Hamileliğin nasıl geçiyor?
Bende kasıklar çooook. Hep sanki adetim var. Doktor normal diyor , ama annem mesela şaşırttı, nasıl normal diyor, bende hiç yoktu. Hep spor yaptım falan. Ben zor yürüyorum. Çok enerjili bir insanım, sporcuyum ve şimdi hep evdeyim, çünkü kaşıklar var ve korkuyorum bir olacak diye. İkiz olduğu için mi acaba? Sende nasıl geçiyor ? Hiç ağrın var mı?

Kaç haftaliksin
Şöyle Dr söylemedi bı dahaki geldiğinde bakalım netlessin dedi, 6+1netteki hesaplamalara göre, ama beta küçük başladı o yüzden geriden geldiğini düşünüyorum 13. Gün 613tu beta. Karından baktı vajinale gerek yok dedi. Yolk sac i da görmus. Ben goremedim de. Sence kalbi duymalimiydik?

kızlar bişey sormak isiyorum, gebelik 6+6 ama bebek 6+1 ile uyumlu doktorum 2 haftaya kadar geriden gelmesi normal dedi ma ayinede kafama takılıyor bu durum. Sizcede normal mi ilk başlarda bu durum?
Benimde son adet tarihime göre ve bebeğin uyumu arasında 3 gün falan oynuyo canım bı sorun yok dedi doktor

Bende 27 temmuzda transfer olmuştum. 5. Haftanın içindeyiz . Gün farkı olabilir tabi sizle. Benim doktorum 26 Ağustos a randevu verdi. Erken olabilir .
En iyisi 7. Hafta kalp atışı için gidin . 5. Hafta keseyi görün iki hafta sonra kalp atışı için gidin . Ben herhafta gittim stres sıkıntı başka bişey değil .

Benim öyleydi 6. Gaftadayken geride
ydi görüntüsü ama 8+0 da tam haftasıyla uyumlu çıktı endişelenmeyin görüntü tam ölçüm yapamamaktan milimle bile hafta geri gidiyor ultrasonda .

En iyisi 7. Hafta kalp atışı için gidin . 5. Hafta keseyi görün iki hafta sonra kalp atışı için gidin . Ben herhafta gittim stres sıkıntı başka bişey değil .
Haftaya kadar yine 6. Hafta içerisine girecek. Sürekli gidemem de. Siz hep tüp bebek doktorunuza mi giriyorsunuz kontrole. Ben Kütahya da yaşıyorum doktorum Bursa'da maddi açıdan da sıkıntı oluyor git gel 4 saat sıcakta oda yorucu oluyor

Endişe etme betan yavaş baslamis o yizden normal 7.-8.haftalarda duyan bile var duyarsın bir dahaki kontrolün ne zaman

İyiyim canım sen nasılsın? Hamileliğim bulantılar kanama ve ağrıyla geçiyor çok şükür kanama durdu iyiyiz bende çok hareketliyimdir biliyordun en başından beri yürüyordum hep ama artık yürüyüşleri bıraktım kanama olunca doktor sadece yatacaksın dedi mecbur. İkiz olduğu için rahim sürekli geriliyormuş 2 kat büyüdüğü için sürekli dinlenmek gerekiyor ikizlerde maalesef . Ağrılarım eskisi gibi sürekli değil belkide hep yattığım için çok ağrıtmıyor olabilir genel de geceleri sızlıyor gibi ufak ağrılar batmalar oluyor bende

canım çok geçmiş olsun yeni gördüm mesajları dikkat et kendine iyi ol

Üç doktora gidiyorum canım tüp bebek doktoruna son kez gidicem devlette ve ve özelde bir doktorla gebelik takibi yaptıracağım inşallah .bence kalp atışından sonra normal doktorla devam edilebilir benim fikrim tabiki

Canım benimde son adete göre 7+5 olmam gerekiyor ama ikizlerin biri şuan 7 diğeri 6+2 görünüyor. Bir sorun teşkil etseydi doktorum muhakkak uyarirdi çok ilgili çünkü. Kafaniza takmayın sağlıkla hayirlarla alın kucağınıza

Kızlar vallaha ben nişey diyim mi denize bile girdim bu hafta Ama doktora sordum kanama leke falan ağrı yok şükür bende o yüzden

ayy iyiki burası var, aklımıza takılan heşeyi sormak yanıt almak, aynı süreçleri yaşamak vallahi çok rahatlatıyor beni. Hepiniz iyiki varsınız kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…