• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Gün gün farketti zorlanip sonra normale dönüyor tekrar zorlanıyor öyle bı dongudeyim ben, ilaçlar iğneler hep aynı, şöyle ki ben kalça progestanindan mahvoldum sertleşti hep malesef.
Günde iğnelerde dahil 17 ilacım var, hakikaten bende mahvoldum iğne ve ilaçlardan. Göbeğim ve kalçam mosmor içleri taş gibi sert oldu.

Günde iğnelerde dahil 17 ilacım var, hakikaten bende mahvoldum iğne ve ilaçlardan. Göbeğim ve kalçam mosmor içleri taş gibi sert oldu.
Göbeğimi sürekli değiştire değiştire vuruyorum o okadar kötü değil ama, kalcamda hep aynı civara vuruyorlar mecburen, proluton hele ki daha yağlı o dagilmiyor da hemen. Kolanyali pamukla ovala dediler, iğne vurulunca dağılması için biraz yuru demişlerdi.

Arkadaşlar merhaba birşey sorucam pozitifi görenler arkadaşlar kasık ağrısı herkes yaşadımı acaba transferden sonra bende bir kere oldu bugün 3. Günüm devamlı aman aman yaşamıyorum proluton iğnede kullanıyorum 3 günde bir diğer ilaçlar da var kafama takıldı herkeste olucak die birşey varmı 🙏🦋🐬
Bende ilk üç gün olmuştu sonra olmadı. Ama şimdi ara ara oluyor çok değil

Bende ilk üç gün olmuştu sonra olmadı. Ama şimdi ara ara oluyor çok değil
Anladım gebesiniz sanırım ALLAH sağlıkla kucanıza almayı Nasip etsin ilk gün oldu bende ikinci gecede oldu sonra olmadı O halde hergün olacak die birşey yok regli dönemime zaten 1 hafta var normalde gebelikte regli döneminde artıyor die biliyorum ben kasık ağrısını 🙏🦋🐬

Gün gün farketti zorlanip sonra normale dönüyor tekrar zorlanıyor öyle bı dongudeyim ben, ilaçlar iğneler hep aynı, şöyle ki ben kalça progestanindan mahvoldum sertleşti hep malesef.
Aynen kalçadan olan beni de mahvetti keşke bıraktırsa doktor onu

Marka varmı peki. Benim daha oncedenkalcada catlaklarim var hem geçiren hemde önleyen olması şart benim için o yüzden erken başlamak istiyorum
Daha araştırmadım canım bebek biraz büyüsün de erkenden kendimi çok da alıştırmak istemiyorum bunca zaman hep olumsuza alıştığım için olumlu şeylere daha çok odaklanamadım ama 12. Hafta da araştırırım büyük ihtimal nasipse 🙏🏻 benimde bacaklarım göğüslerim ve karın yanımda çok çatlaklarım var önceden çok kilo aşıp verdiğim için yer edindi amaç daha fazla oluşmaması için yine de kullanacağım inşallah etki eder kullandıklarımız

Sizde de her kontrol günü öncesi belirtim gitti psikolojisi oluyor mu yarın kontrol günüm daha 3 gün önce de kontroldeydim ger şey yolundaydı ama yarın da kontrole çağırdı doktorum resmen bugün göğüslerim bulantım her şey gitti psikolojisine büründüm her kontrol öncesi aynı moddayım ne yapacağım bilmiyorum bu konuyu

Back