Peki varolan catlaklari da geçirebilir miHindistan cevizi yağını tavsiye ediyorum. Doğal
Bunun için lazer tedavileri varPeki varolan catlaklari da geçirebilir mi
Gozunuzaydin,kalp atışı vajinal ultrasonla mi duyuldu yoksa karından mi yapıldı?Kizlar 6+0 haftalık ben bugün kalp atışını duydum biliyomusunuz çok güzeldidoktor yeni başlamış ya gece ya sabah dedi
Karından duyulduGozunuzaydin,kalp atışı vajinal ultrasonla mi duyuldu yoksa karından mi yapıldı?
Ben 8. Haftadayım hala estrofemi sabah 2 akşam 2 kullanıyorum o doktorun kendi uygulamasına göre değişiyor kimisi daha erken bırakmasını istiyor kimi daha geç o yüzden doktorunuza ulaşıp sorun benceKizlar ben dün bebeğimin kalp atışlarını duymuştum ama doktor yeni başlamış demişti bugun6+1 bugün daha güçlü duydum kalp atışlarını tüp bebek doktoru kalp atışını duyunca estrofemi direk bırak dedi bazılarınız yavaş yavaş bırakmıssiniz ama ben şuan hastanede yatıyorum doktoruma sormayida unuttum burdaki doktoruma ne yapmalıyım sabah ictim dün az duydum diye ama bugün gayet duyuluyordu
Sordum cnsu kalp atışını duymadan aramıştım kalp atışını duyunca yavaş yavaş mi direk mi birakicam diye direk bırakın demişti ama insan tedirgin oluyor yaBen 8. Haftadayım hala estrofemi sabah 2 akşam 2 kullanıyorum o doktorun kendi uygulamasına göre değişiyor kimisi daha erken bırakmasını istiyor kimi daha geç o yüzden doktorunuza ulaşıp sorun bence
Tabi tedirgin olmanız normal ama bazı doktorlar direk kesiyormuş bazıları yavaş yavaş kullanım miktarını düşürerek bıraktırıyormuş direk bırakın dediyse doktorunuzun vardır bir bildiği uyguladığı yöntemSordum cnsu kalp atışını duymadan aramıştım kalp atışını duyunca yavaş yavaş mi direk mi birakicam diye direk bırakın demişti ama insan tedirgin oluyor ya
Kızlar bugün kontrole gittik minnoşumun kelebek gibi kalp atışını hem duydum hem gördüm karından baktırıyorum 8 haftayla uyumlu şükürkan testleri yaptırdınız mı ? Genel tarama lazım mış
Kaç haftalıksın normalde bende de göbek var ya ama gördü .Ben bugün verdim kanay benim karnimdan kese görünüyor ama bebiş görünmüyor biraz fazla göbek yapmışım buara, vajinal bakabiliyo hala
6+5 canım bilmiyorum biraz bastırdı falan tam anlamıyla göremedi ondan vajinal bakalım bazen böyle olabiliyo dedi.hersey yolunda dedi ama bilmiyorum ki yaKaç haftalıksın normalde bende de göbek var ya ama gördü .
Genel tarama derken canım? Benim ilk doğal gebeliğimde 12. Hafta da ikili test ile başlamıştı öncesinde bir test yapılmamıştı neymiş acaba genel tarama dedikleri zaten tüp bebek olduğu için kan değerlerimiz belli hormonlar ayrı bir şey mi sordun mu ?Kızlar bugün kontrole gittik minnoşumun kelebek gibi kalp atışını hem duydum hem gördüm karından baktırıyorum 8 haftayla uyumlu şükürkan testleri yaptırdınız mı ? Genel tarama lazım mış
Öyle yapayım o zamanTabi tedirgin olmanız normal ama bazı doktorlar direk kesiyormuş bazıları yavaş yavaş kullanım miktarını düşürerek bıraktırıyormuş direk bırakın dediyse doktorunuzun vardır bir bildiği uyguladığı yöntem
Benden bunları istediGenel tarama derken canım? Benim ilk doğal gebeliğimde 12. Hafta da ikili test ile başlamıştı öncesinde bir test yapılmamıştı neymiş acaba genel tarama dedikleri zaten tüp bebek olduğu için kan değerlerimiz belli hormonlar ayrı bir şey mi sordun mu ?
8. Hafta için miBenden bunları istedi
Canım ben çocuk zekası için eksik değerim falan var mı dedim o da bakalım tüm alt testlere dedi hatta dha içerikli bir takviye verecek haftaya gel dedi yapalım testleri. Tüp bebek te evet yapıldı ayrıca genetik test de yapıldı notmal çıkmıştı. Hatta ikili teste bile gerek yok falan dedi ama yaptıracağım hepsini . Ben üç doktora gittim ayrı ayrı bir tüp bebek doktorum biri evimin yanında devlet de doktor tanıdık (çocuğu öğrencimm sağolsun ii inceliyor) bir de özel bir gebelik takip doktoru . Anlıycan uğraş sonunda olunca çok üstüne düştükk hep endişeliydim bugüne kadar şükür. Haftasını yakalamışşGenel tarama derken canım? Benim ilk doğal gebeliğimde 12. Hafta da ikili test ile başlamıştı öncesinde bir test yapılmamıştı neymiş acaba genel tarama dedikleri zaten tüp bebek olduğu için kan değerlerimiz belli hormonlar ayrı bir şey mi sordun mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?