• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Canım ben çocuk zekası için eksik değerim falan var mı dedim o da bakalım tüm alt testlere dedi hatta dha içerikli bir takviye verecek haftaya gel dedi yapalım testleri. Tüp bebek te evet yapıldı ayrıca genetik test de yapıldı notmal çıkmıştı. Hatta ikili teste bile gerek yok falan dedi ama yaptıracağım hepsini . Ben üç doktora gittim ayrı ayrı bir tüp bebek doktorum biri evimin yanında devlet de doktor tanıdık (çocuğu öğrencimm sağolsun ii inceliyor) bir de özel bir gebelik takip doktoru . Anlıycan uğraş sonunda olunca çok üstüne düştükk hep endişeliydim bugüne kadar şükür. Haftasını yakalamışş
Haftasıyla uyumlu olmasına sevindim kuzum 🙏🏻🩷 bende yarın sorayım bana hiç bahsetmedi doktorum direk dha ve vm içerikli vitamin takviyesi başlamıştı zaten ama sorayım bi benim doktorum nasıl uygun görüyor bilgi almış olurum en azından

Haftasıyla uyumlu olmasına sevindim kuzum 🙏🏻🩷 bende yarın sorayım bana hiç bahsetmedi doktorum direk dha ve vm içerikli vitamin takviyesi başlamıştı zaten ama sorayım bi benim doktorum nasıl uygun görüyor bilgi almış olurum en azından
Bende multivitaminli dha içerikli alıyorum takviye ama direk dha olan varmış sor istersen bi

Kızlar bende 4. Haftadayım yeni gördük keseyi doktor önceden hormon testlerime baktı ama hiç böyle detaylı istemedi bugün bi tek tiroit testlerine bakalım dedi o da bebeğin gelişimi için önemli diye bana da böyle detaylı testler denilmedi erken daha diye mi acaba

Kizlar ben dün bebeğimin kalp atışlarını duymuştum ama doktor yeni başlamış demişti bugun6+1 bugün daha güçlü duydum kalp atışlarını tüp bebek doktoru kalp atışını duyunca estrofemi direk bırak dedi bazılarınız yavaş yavaş bırakmıssiniz ama ben şuan hastanede yatıyorum doktoruma sormayida unuttum burdaki doktoruma ne yapmalıyım sabah ictim dün az duydum diye ama bugün gayet duyuluyordu
Gozunaydin canım maşallah ne güzel,inşallah ben de duyarım yarın,🤲🐣estrofem günde 3 devam benim

26 yaşımda amh oranım düşük maalesef 1.14 ama toplama günü sürpriz oldu ve 12 yumurta çıktı 7 tanesinin içi doluydu 5 tanesi döllenebildi ve dondurdu 🙏🏻 Doktorumun tavsiyesiyle yediklerim her gün yarım avokado, her sabah haşlanmış yumurta, çay kahve günde sadece 1 bardak, akşamları bol yeşillik salata, günde 2 lt su, çiğ kuruyemiş mutlaka ceviz çip kabak çekirdeği içinde vardı, tatlı ve paketli gıda yoktu her gün 1 porsiyon meyve vardı, el yağını yoğurt bir kase mutlaka vardı ve tabiki sigara yoktu bırakmıştım anında yumurta kalitesini çok etkiliyor demişti doktorum ve stresi min indirdim her gün 30 dk yürüyüş önerdi mümkün olduğunda yürüyüşü keşke daha fazla yapsaydım dediğim oldu çok yapamamıştım o dönem 🙏🏻🙏🏻💐 (işin en kötü yanı o dönem hiçbirçevre şehirde cetrotide ilaç bulamamıştım en sonra yumurtaların çatlamasını önlemek için tapılan iğne ve mecbur onu Yapmadan opu işlemim oldu belki daha fazla yumurtam oluşmuş olabilirdi ama çatlayıp gitti bilemiyorum)
Maşallah ❤️🙏 bende de amh düşüklüğü var yas 38 amh 0.5 ti en son.. bu muayenede 5 folikul gördü doktor bakalım kaçı dolu bilmiyorum.. bende dediğiniz gibi çiğ kabak çekirdeği ve ayçekirdegi yemeye çalışıyorum, vitaminleri alıyorum birde incir ve arı sütü polen bal karışımı yiyorum.. umarım faydası olir 🙏🙏🙏 âdetin ilk haftasında E2 değeriniz kaç çıktı hatırlıyor musunuz? Benim adetim7. Günü 480 çıktı iyi dedi doktor ama tam olarak neyi ifade ediyor bilemiyorum

Maşallah ❤️🙏 bende de amh düşüklüğü var yas 38 amh 0.5 ti en son.. bu muayenede 5 folikul gördü doktor bakalım kaçı dolu bilmiyorum.. bende dediğiniz gibi çiğ kabak çekirdeği ve ayçekirdegi yemeye çalışıyorum, vitaminleri alıyorum birde incir ve arı sütü polen bal karışımı yiyorum.. umarım faydası olir 🙏🙏🙏 âdetin ilk haftasında E2 değeriniz kaç çıktı hatırlıyor musunuz? Benim adetim7. Günü 480 çıktı iyi dedi doktor ama tam olarak neyi ifade ediyor bilemiyorum
Çok uzun zaman geçtiği için Ekim 2022 hiç hatırlamıyorum maalesef 💐🙏🏻

seni görünce umutlandım bugün çok agladım 7.günü beta 0.2 çıktı yarın 9.gün tekrar yapıcam ona göre ilaçları bırakıcam 9.gün döllenebiliyormuymuş yani herkes en geç 6.güne kadar yerleşiyor diyordu
Son durumunuz ne bilmiyorum mesajlar cok gelmis bulamadim insallah pozitiftir.her gebelik gercekten kendine özel

Srlam kizlar benim 6+4 olduk ama bulantim falan yok bide kahverengi kanamam falan oldu iki gün o yüzden korkuyorum 2 gün öncesine vardı bulantı sanki bir anda kesildi :(

Kizlar size bişey sorcam hamileler bilir ☺️ şimdi ben 24 temmuzda 5. Gün embriyosu transfer oldum. Kaç haftalık oluyor nasipse bebeğim ☺️ birde salı gününe randevu aldım acaba keseyle birlikte kalp atışı da duyulur mu bilginiz var mı

Kizlar size bişey sorcam hamileler bilir ☺️ şimdi ben 24 temmuzda 5. Gün embriyosu transfer oldum. Kaç haftalık oluyor nasipse bebeğim ☺️ birde salı gününe randevu aldım acaba keseyle birlikte kalp atışı da duyulur mu bilginiz var mı
Bende 27 temmuzda transfer olmuştum. 5. Haftanın içindeyiz . Gün farkı olabilir tabi sizle. Benim doktorum 26 Ağustos a randevu verdi. Erken olabilir .

Back