• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Kizlar size bişey sorcam hamileler bilir ☺️ şimdi ben 24 temmuzda 5. Gün embriyosu transfer oldum. Kaç haftalık oluyor nasipse bebeğim ☺️ birde salı gününe randevu aldım acaba keseyle birlikte kalp atışı da duyulur mu bilginiz var mı
Aa bende 24 Temmuz 5. Gün embriyosu transferi oldum canım ☺️ 4 hafta 5. Gününde şükür ☺️ Son adet tarihimin 2. Gününü baz aldı doktorum hesaplamak için

Harika canım dinlen şu 3ay
Canım doktora oksapara ne zaman başlayacağım dedim kontrollü bir şekilde 0,4 ml lik birer gün arayla başlayabilirsin dedi. Progesatn sabah 1 akşam 1 onu sadece akşamları 2 kez yapmaya başla dedi. Estrofeme de haftaya 9. Haftam yavaşça bırakmaya başlayacağız dedi. Kan testi sordum şuan gerek yok transfer öncesi yapmıştık onlar yeterli bizim için dedi. Son 1 haftadır Sarı akıntım var ona da kanama alanı gittiği için biraz Sarı akıntı gelmesi normal o geçer dedi. Şükür şuan her şey yolunda oksapara başlamak istiyordum bıraktığım için çok huzursuzdum 🙏🏻🙏🏻

Canım doktora oksapara ne zaman başlayacağım dedim kontrollü bir şekilde 0,4 ml lik birer gün arayla başlayabilirsin dedi. Progesatn sabah 1 akşam 1 onu sadece akşamları 2 kez yapmaya başla dedi. Estrofeme de haftaya 9. Haftam yavaşça bırakmaya başlayacağız dedi. Kan testi sordum şuan gerek yok transfer öncesi yapmıştık onlar yeterli bizim için dedi. Son 1 haftadır Sarı akıntım var ona da kanama alanı gittiği için biraz Sarı akıntı gelmesi normal o geçer dedi. Şükür şuan her şey yolunda oksapara başlamak istiyordum bıraktığım için çok huzursuzdum 🙏🏻🙏🏻
Ben de günde 1oksapar kullanıyorum bir de duphaston ilaç olarak başka bişey yok o da devam dedi artık doğuma kdar bile olabilir benimki . Duphaston 3. Ay bitince kesilir muhtemelen kafa karışıklığı her doktor farklı canım mühim olan bebeğin sağlıklımı öyleyse hiç dert etmeyelimm canımm kafana takma

Ben de günde 1oksapar kullanıyorum bir de duphaston ilaç olarak başka bişey yok o da devam dedi artık doğuma kdar bile olabilir benimki . Duphaston 3. Ay bitince kesilir muhtemelen kafa karışıklığı her doktor farklı canım mühim olan bebeğin sağlıklımı öyleyse hiç dert etmeyelimm canımm kafana takma
Evet canım hepsinin farklı uygulamaları işte sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz için önemli olan o 🙏🏻

Canım benimde son adete göre 7+5 olmam gerekiyor ama ikizlerin biri şuan 7 diğeri 6+2 görünüyor. Bir sorun teşkil etseydi doktorum muhakkak uyarirdi çok ilgili çünkü. Kafaniza takmayın sağlıkla hayirlarla alın kucağınıza 😍
Masallah su sonradan ben de burdayım diyen sanirim yetişir o da kardesine😍benim de geriden geliyor sanırım inşallah sağlıcakla kucagimiza da alırız bebislerimizi

Canım benimde son adete göre 7+5 olmam gerekiyor ama ikizlerin biri şuan 7 diğeri 6+2 görünüyor. Bir sorun teşkil etseydi doktorum muhakkak uyarirdi çok ilgili çünkü. Kafaniza takmayın sağlıkla hayirlarla alın kucağınıza 😍
İkizlerde geriden gelme olayı çok görünen bir durummuş benim yeğenlerim de ikiz onlarda hep biri geriden gelişti ama maşallah şimdi 2 yaşındalar sağlıklılar çok şükür 🙏🏻 zaten canım senin bir kese sonradan görünmüştü hatırlıyorum geriden gelmesi ondandır ileriki zamanlarda kardeşine yetişir minik🙏🏻 benim ikizlerin biri tam tersi önde gidiyor diğeri haftasıyla tam uyumlu biri 4 gün önde aceleci maşallah sağlıkla büyüsünler inşallah önemli olan o 🫶🙏🏻🩷

Kese görmeye gittin mi canım ☺️ bizim bebişler aynı zaman da olacak o zaman nasipse ☺️
Evet canım aynı zamanda olacak inşallah tarihlerimiz aynı 🥰 gördük keseyi dün ☺️ 21inde de kalp atışı için gitcez inşallah duyarız 10 gün sonra gel dedi doktorum 🥰

Evet canım aynı zamanda olacak inşallah tarihlerimiz aynı 🥰 gördük keseyi dün ☺️ 21inde de kalp atışı için gitcez inşallah duyarız 10 gün sonra gel dedi doktorum 🥰
Benim doktorum salı gününe kontrol verdi inşallah kalple keseyi aynı anda goreriz. Kalp zor biraz galiba daha 😃 belirtin varmı canım. Benim çok nadir kasık ağrım oluyor oda çok hafif başka birşeyin yok acaba boş filan mı ki diye aklıma gelip duruyor 😌

Banada bugün oksapar gün aşırı tekrar basla dedi coraspin kullanma dedi

Benim doktorum salı gününe kontrol verdi inşallah kalple keseyi aynı anda goreriz. Kalp zor biraz galiba daha 😃 belirtin varmı canım. Benim çok nadir kasık ağrım oluyor oda çok hafif başka birşeyin yok acaba boş filan mı ki diye aklıma gelip duruyor 😌
Geçenlerde belirtim kalboldu demiştim ama 2 gündür midem çok yanıyor alev topu var sanki midemde aç kalamıyorum kasıklarımda arada sırada ağrıyor doktorumda kalp için 10 gün beklememiz lazım dedi her doktor farklı şeyler diyebiliyor bizimki bekle dedi inşallah 21inde duyacağız 🥰

Banada bugün oksapar gün aşırı tekrar basla dedi coraspin kullanma dedi
Kanama oldu mu canım sende ? Bende coraspirin kullanmıyorum artık oksapara da düşük doz olan 0.4 ml olan ile devam et ama birer gün arayla yapalım dedi kanama alanı tekrar oluşmaması için

Geçenlerde belirtim kalboldu demiştim ama 2 gündür midem çok yanıyor alev topu var sanki midemde aç kalamıyorum kasıklarımda arada sırada ağrıyor doktorumda kalp için 10 gün beklememiz lazım dedi her doktor farklı şeyler diyebiliyor bizimki bekle dedi inşallah 21inde duyacağız 🥰
Duyarsınız canım inşallah 🙏🏻 belirti bence tamamen günden güne farklılık gösteriyor bende bugün bir kez daha kontrolde görünce anladım göğüslerim 2 gündür balon gibi söndü bastırsam bile acımıyor ama alakası yokmuş her şey yolunda

İyiyim canım sen nasılsın? Hamileliğim bulantılar kanama ve ağrıyla geçiyor çok şükür kanama durdu iyiyiz bende çok hareketliyimdir biliyordun en başından beri yürüyordum hep ama artık yürüyüşleri bıraktım kanama olunca doktor sadece yatacaksın dedi mecbur. İkiz olduğu için rahim sürekli geriliyormuş 2 kat büyüdüğü için sürekli dinlenmek gerekiyor ikizlerde maalesef . Ağrılarım eskisi gibi sürekli değil belkide hep yattığım için çok ağrıtmıyor olabilir genel de geceleri sızlıyor gibi ufak ağrılar batmalar oluyor bende
Bulantılar da çok kötü benimki, hep kusuyorum, ara ara ilaç kullanıyorum kusmamak için. Bende sende gibi. Yani aynısı. Bulantısı, kanama yeni bitti, ağrı.
Geçmiş olsun!🌺🌺💕

Back