Ever muhtemelen artıştan 10 12 gün sonra çağırıyorlar. İnşallah sağlıkla görürüzEvet ben de bakıyorum size bugün gördüm , ben de 11 13. Günler olunca normal ozaman.
Lekelenmen bir kaç gün sürebilir ama doktoruna bilgi ver bence benim üç gün sürünce endişelendim tüp bebek doktorum şehir dışında hemen bir doktor randevusu aldım ama tüp bebek doktoruma da haaber verdim o bana kan ver dedi o zaman 9.gunumdu transfer sonrasi kan verdim çıktı yaşadığım şehirde bir doktora gittim oda progestan baslatti 1 gün sonra kesildi lekelenmemKızlar az önce iç çamaşırımda çok küçük bir kahverengi leke gördüm. Transferimin 8. Günü . Sizce ne olabilir ?
Ben 17temmuzda transfer oldum yarın yani 4 agistosta kese için randevu verdi doktorum sizinkibe göre erken bakalım görünecek mi bunu okuyunca acaba erken mi kiBen 18 temmuzda transfer oldum.
Son regl tarihim 5 Temmuzdu.
11 Ağustosta kese için randevu verdi.
11. Gün ve 13. Günde kan verdim
İnşallah öyledir canım erken gebelik testi de yapamam şimdi ancak pazartesi kan verebilirim. Yaylaya gelmiştim alacak yer yok eczane olarak.Yerleşme kanamasidir bende 7.gun görmüştüm korkmaama erken gebelik testi yaparsan büyük ihtimal çıkar
Ben de sizi görünce çok mu geç diye dusunup yazdım. Dr da öyle soyledise gelişiminden dolayı öyle demiştir belki. İnşallah sağlıcakla gorursunuz yarın , bize de haber verin lütfenBen 17temmuzda transfer oldum yarın yani 4 agistosta kese için randevu verdi doktorum sizinkibe göre erken bakalım görünecek mi bunu okuyunca acaba erken mi ki
17 temmuz transfer oldumSon adetime gore benim şuan 5+3Gorunuyor. Ultrasonda daha net bilgilere ulaşırız inşallah gelişimine bağlı biraz da, geç tutunmalarda birkaç gün oynayacaktır muhtemelen5+0 olarak gözüküyor 5 haftalık yani
Bakalım yarın gorecekmiyim bende merak ediyorum yazarım buraya da inşallah hayirlisi ile görelim hepimiz keseleriProluto
Ben de sizi görünce çok mu geç diye dusunup yazdım. Dr da öyle soyledise gelişiminden dolayı öyle demiştir belki. İnşallah sağlıcakla gorursunuz yarın , bize de haber verin lütfen
Hadi bakalım dikkat et kendine kendini çok yorma lekeni takip et ağır birseykaldirma bebisin seninle unutmaİnşallah öyledir canım erken gebelik testi de yapamam şimdi ancak pazartesi kan verebilirim. Yaylaya gelmiştim alacak yer yok eczane olarak.
İnşallah kizlar sağlıcakla büyüsün bebislerimizBakalım yarın gorecekmiyim bende merak ediyorum yazarım buraya da inşallah hayirlisi ile görelim hepimiz keseleri
Kizlar betam
9.gun 170 akşamüzeri 15.40ta verildi
11.gun 301. Sabah 08.00da kan verildi
13.gun 707 çıktı bu sabah 09.30da kan verdim
O kdar heycanliyim ki sizinlede paylaşmak istedim
Benim betama göre hesapladı canım. benim betam düşük başladı çok şükür düzenli arttı da herkeste nokta atışı aynı olamaz beta değeri dedi doktorum önemli olan düzenli artması demişti. Senin beta değerlerin iyiymiş benim 13.gün 109du (3. Gün embriyosu)Ben 17temmuzda transfer oldum yarın yani 4 agistosta kese için randevu verdi doktorum sizinkibe göre erken bakalım görünecek mi bunu okuyunca acaba erken mi ki
gayet güzel artmış, maşallah, sağlıkla ilerlesin gebeliğin.Kızlar 8. Gün betam 227 idi
Bugün 10. Gün betam 507 çıktı iki gün sonra tekrar bakarız artışa sonraki gelişin kese için olur dedi doktorbeta artışı sizce nasıl
Çok teşekkür ederim hepimizin inşallahgayet güzel artmış, maşallah, sağlıkla ilerlesin gebeliğin.
Demek ki o yüzden olabilir teşekkür ederimBenim betama göre hesapladı canım. benim betam düşük başladı çok şükür düzenli arttı da herkeste nokta atışı aynı olamaz beta değeri dedi doktorum önemli olan düzenli artması demişti. Senin beta değerlerin iyiymiş benim 13.gün 109du (3. Gün embriyosu)
Kuzum bende transfer gününü saymazsak 7. Günde yapmıstım iyice belirgndi tek embriyoAma benimki tek embrıyo ya çıkmazsa
Ben 10.günde (3.gün embriyosu) 30.71 ile öğrendim.Kızlar bhcg si yavaş yükselip sağlıklı gebelik yaşayan var mı? 10.günde 220 , 12.günde 270 çıktı. Dış gebelik ve kimyasal gebelikten korkuyorum. Doktorum artması yeterli dedi pazartesi tekrar kan vericem offffff
Evet farklı yerler laboratuvar da sorun vardı başka yere gittimBen 10.günde (3.gün embriyosu) 30.71 ile öğrendim.
11.gün 53.68 çıktı
12.gün 75.66 çıktı
13.gün 109.2 çıktı
Doktorum artık teste gerek yok kese randevusu dedi. Ama Progesteron arttırdı. İğneyi ikiye çıkardı. Ben bugün dayanamadım yine kan verdim. Günde 3 tane iğne yiyorum insan işe yaradığını bilmek istiyor. Bugün yani 16.gün 456 çıktı. Günlük %60 artırmış demek oluyor. Doktoruma ben 13. Gün değeri için düşük mü diye sorduğumda herkesin hormonu aynı seviyede salgılanmaz önemli olan artması demişti. Sen de takma kafana stresten uzak dur. Farklı yerde mi yaptırdın testleri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?