• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Kızlar az önce iç çamaşırımda çok küçük bir kahverengi leke gördüm. Transferimin 8. Günü . Sizce ne olabilir ?
Lekelenmen bir kaç gün sürebilir ama doktoruna bilgi ver bence benim üç gün sürünce endişelendim tüp bebek doktorum şehir dışında hemen bir doktor randevusu aldım ama tüp bebek doktoruma da haaber verdim o bana kan ver dedi o zaman 9.gunumdu transfer sonrasi kan verdim çıktı yaşadığım şehirde bir doktora gittim oda progestan baslatti 1 gün sonra kesildi lekelenmem

Ben 18 temmuzda transfer oldum.
Son regl tarihim 5 Temmuzdu.
11 Ağustosta kese için randevu verdi.
11. Gün ve 13. Günde kan verdim
Ben 17temmuzda transfer oldum yarın yani 4 agistosta kese için randevu verdi doktorum sizinkibe göre erken bakalım görünecek mi bunu okuyunca acaba erken mi ki 🤷🤷🤷

Proluto
Ben 17temmuzda transfer oldum yarın yani 4 agistosta kese için randevu verdi doktorum sizinkibe göre erken bakalım görünecek mi bunu okuyunca acaba erken mi ki 🤷🤷🤷
Ben de sizi görünce çok mu geç diye dusunup yazdım. Dr da öyle soyledise gelişiminden dolayı öyle demiştir belki. İnşallah sağlıcakla gorursunuz yarın , bize de haber verin lütfen

Proluto

Ben de sizi görünce çok mu geç diye dusunup yazdım. Dr da öyle soyledise gelişiminden dolayı öyle demiştir belki. İnşallah sağlıcakla gorursunuz yarın , bize de haber verin lütfen
Bakalım yarın gorecekmiyim bende merak ediyorum yazarım buraya da inşallah hayirlisi ile görelim hepimiz keseleri🙏🙏🙏😍

Kizlar betam
9.gun 170 akşamüzeri 15.40ta verildi
11.gun 301. Sabah 08.00da kan verildi
13.gun 707 çıktı bu sabah 09.30da kan verdim
O kdar heycanliyim ki sizinlede paylaşmak istedim 🙈

Benim betama göre hesapladı canım. benim betam düşük başladı çok şükür düzenli arttı da herkeste nokta atışı aynı olamaz beta değeri dedi doktorum önemli olan düzenli artması demişti. Senin beta değerlerin iyiymiş benim 13.gün 109du (3. Gün embriyosu)

Benim betama göre hesapladı canım. benim betam düşük başladı çok şükür düzenli arttı da herkeste nokta atışı aynı olamaz beta değeri dedi doktorum önemli olan düzenli artması demişti. Senin beta değerlerin iyiymiş benim 13.gün 109du (3. Gün embriyosu)
Demek ki o yüzden olabilir teşekkür ederim

Kızlar dün teansfer oldum bugün ilk günüm ama ara ara kasık sızısı ve sag bacagımda agrı var kasıgımla ayni birleşik agrıymiş gibi daha erken degilmi böyle olması için

Kızlar bhcg si yavaş yükselip sağlıklı gebelik yaşayan var mı? 10.günde 220 , 12.günde 270 çıktı. Dış gebelik ve kimyasal gebelikten korkuyorum. Doktorum artması yeterli dedi pazartesi tekrar kan vericem offffff🥹😢

Kızlar bhcg si yavaş yükselip sağlıklı gebelik yaşayan var mı? 10.günde 220 , 12.günde 270 çıktı. Dış gebelik ve kimyasal gebelikten korkuyorum. Doktorum artması yeterli dedi pazartesi tekrar kan vericem offffff🥹😢
Ben 10.günde (3.gün embriyosu) 30.71 ile öğrendim.
11.gün 53.68 çıktı
12.gün 75.66 çıktı
13.gün 109.2 çıktı
Doktorum artık teste gerek yok kese randevusu dedi. Ama Progesteron arttırdı. İğneyi ikiye çıkardı. Ben bugün dayanamadım yine kan verdim. Günde 3 tane iğne yiyorum insan işe yaradığını bilmek istiyor. Bugün yani 16.gün 456 çıktı. Günlük %60 artırmış demek oluyor. Doktoruma ben 13. Gün değeri için düşük mü diye sorduğumda herkesin hormonu aynı seviyede salgılanmaz önemli olan artması demişti. Sen de takma kafana stresten uzak dur. Farklı yerde mi yaptırdın testleri?

Ben 10.günde (3.gün embriyosu) 30.71 ile öğrendim.
11.gün 53.68 çıktı
12.gün 75.66 çıktı
13.gün 109.2 çıktı
Doktorum artık teste gerek yok kese randevusu dedi. Ama Progesteron arttırdı. İğneyi ikiye çıkardı. Ben bugün dayanamadım yine kan verdim. Günde 3 tane iğne yiyorum insan işe yaradığını bilmek istiyor. Bugün yani 16.gün 456 çıktı. Günlük %60 artırmış demek oluyor. Doktoruma ben 13. Gün değeri için düşük mü diye sorduğumda herkesin hormonu aynı seviyede salgılanmaz önemli olan artması demişti. Sen de takma kafana stresten uzak dur. Farklı yerde mi yaptırdın testleri?
Evet farklı yerler laboratuvar da sorun vardı başka yere gittim

Back