• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Kızlar transfer günümü sayarsak artık 8. Gündeyim evde çok sıkıldım dün biraz dolaştım dışarı da erken gebelik testi denemek istiyorum olumsuz çıkmasından korkuyorum kan mı versem napsam bilemedim içim sıkıldı artık 😂😂😂
Üzülmeyeceksin ver ama moral bozacaksan verme çünkü değişebilir sonuç

ben de 12. haftaya kadar kimseye söylemicem, ailem dışında.
Tabikii en doğal hakkın paylaşmak zorunda değilsin bu senin tercihin için gönlün nasıl rahat edecekse ve insanın haklı sebepleri de oluyorr gerçekten 🙏🏻 Biz baya herkese söyledik yani ipin ucu baya kaçtı bizde 😬🙈

Kızlar transfer günümü sayarsak artık 8. Gündeyim evde çok sıkıldım dün biraz dolaştım dışarı da erken gebelik testi denemek istiyorum olumsuz çıkmasından korkuyorum kan mı versem napsam bilemedim içim sıkıldı artık 😂😂😂
Benimde 8. Günüm bugün pazartesi günü kan vercem. Erken yapıp stres olmayın iki halde bile. Keyfini çıkarın bence gezin ben evde işlerimi yapıyorum dışarı çıkarıyorum yoksa çok sıkılıyorum

Her doktorun yolu yöntemi ya da sizin ihtiyacınız olan şeyler farklıdır her tedavi sonuçta kişiye özeldir siz bir sorun bakalım birçok insanın kullandığı iğne ya da ilacı ben transferden sonra kullanmadım mesela doktorunuz sizin için en iyisini söyleyecektir 🙏🏻🙏🏻
Hala ignelere devam ediyorum mesela onu haftaya kadar devam edilecek evet haklısınız teşekkür ederim sordum haber bekliyorum

Merhaba, 17 temmuz da transfe olmustum, ben de, şuan kaç haftalıgiz tam olarak, son ader 26 Haziran siiznki ne zaman bana, 10 Ağustos kese için randevu alabilirsin dediler transferin 13. Gününde kan verdim 10 gün sonra dedi. Sizin nasıl oldu
Merhaba bende sizi merak ediyordum 😊 benim de 10 ve 12.gun kan sonucu istediler. İkinci sonuçtan on gün sonra dediler. O da 8i fln yapıyor.

Ben de bugün 10.gün diye sağlık ocağına kan verdim. Sonucu yarın öğlene çıkarmış. Dünden beri şiddetli mide bulantısı karın ağrısı ishal var. Acaba acile mi gitsem bilemedim. Hiç bir şey yiyemiyorum. Yemeyi düşününce bile midem bulanıyor.

Ben de bugün 10.gün diye sağlık ocağına kan verdim. Sonucu yarın öğlene çıkarmış. Dünden beri şiddetli mide bulantısı karın ağrısı ishal var. Acaba acile mi gitsem bilemedim. Hiç bir şey yiyemiyorum. Yemeyi düşününce bile midem bulanıyor.
Bildiğim kadarıyla bebek tutmuş bile olsa 10 günlük bebek bulantı yapmıyor büyük ihtimal grip filan oldunuz. Bence gitmeyin ilaç kullanmak yasak zaten

25 Temmuz 2 embriyo 1. Kalite test günü 3 Temmuz negatif oldu. Rabbim bekleyen herkese güzel haberler nasip eylesin. 🤲

Hamiş kızlar göğüs hassasiyetleriniz devam mı ?
Benim göğüslerim daha yeni 6. Hafta itibariyle dolgunlaşmaya dokununca avutmaya damarlaşmaya ucu koyulaşması falan bunlar yeni başladı ama hala dokunmasam acımıyor

Üşütmüş olabilirsiniz ilaç vermezler ama c vitamini verebilir belki hamilelere uygun çok kötüyseniz bir görünün isterseniz çünkü evde bitki çayı falan da içemezsiniz

kızlar kafam karıştı benim, beni bir aydınlatın lütfen. Son adet tarihim 24 haziran, transfer tarihim 12 temmuz kaç haftalık gebelik olmuş oluyor?

kızlar kafam karıştı benim, beni bir aydınlatın lütfen. Son adet tarihim 24 haziran, transfer tarihim 12 temmuz kaç haftalık gebelik olmuş oluyor?
Canım doktor hesaplıyor, normalde adet tarihine göre ama benim transfer 6 temmuxdaydı, bugün doktor adet tarihi 7+2 gösteriyor ama 6+2 ile uyumlu görünüyor dedi

Back