Bence farklı yerde test yaptırmandan kaynaklanıyor mümkün mertebe aynı yerde ve aynı saatlerde test yaptırmaya çalış iki günde bir ama değerin gününe göre gayet iyi stres yapmaEvet farklı yerler laboratuvar da sorun vardı başka yere gittim
Allah razı olsun. Keseyi görmeye gittin mi ?ne zaman randevunBence farklı yerde test yaptırmandan kaynaklanıyor mümkün mertebe aynı yerde ve aynı saatlerde test yaptırmaya çalış iki günde bir ama değerin gününe göre gayet iyi stres yapma
Çok dikkat et dinlen bol bol tutunuyor büyük ihtimalKızlar dün teansfer oldum bugün ilk günüm ama ara ara kasık sızısı ve sag bacagımda agrı var kasıgımla ayni birleşik agrıymiş gibi daha erken degilmi böyle olması için
11 ağustosta kese randevusu canımAllah razı olsun. Keseyi görmeye gittin mi ?ne zaman randevun
Canım benim 5+0 da bacaklarım çekiliyordu tam regli belirtileri yaşamıştım korkmuştum ama normal bir şey olmadı çok şükür rahim büyüyor olabilirKizlar ay ben azcik yerimden kalktım hemen kasığımda bacağıma ağrı vuruyor bu sefer sanki ayağımı karincalastiriyor böyle uyusukmus gibi hissediyorum ay normal mi 5+0 yarın kese için gideceğim acaba minikcik büyüyor da ondan hissediyorum ben böyle yahu biri beni aydınlatsın lütfen
İnşallah güzel haberlerle dönersin.bana da haber verirsen sevinirim11 ağustosta kese randevusu canım
Ayyy bende öyle birşey yaşıyorum ya çok tuhaf birşey bu inşallah öyledir cansuucumCanım benim 5+0 da bacaklarım çekiliyordu tam regli belirtileri yaşamıştım korkmuştum ama normal bir şey olmadı çok şükür rahim büyüyor olabilir
Ayyyyy hadi inşaAllah ya cok heyecanlandırıyo bu söz bileÇok dikkat et dinlen bol bol tutunuyor büyük ihtimal
Hakkinda hayırlısı olsun kardeşim unutma ki sonuç ne olursa olsun hayırlısı buymuş inşaAllah müjde verirsin bizeKizlar benimde normalde yarın test günüm. Ama dayanamadım kan verdim şimdi acile birkaç saate çıkar dediler. Bana dua eder misiniz ben bişey hissedemiyorum
O kadar çok istiyorum ki buraya pozitif diye sonuç atmayıHakkinda hayırlısı olsun kardeşim unutma ki sonuç ne olursa olsun hayırlısı buymuş inşaAllah müjde verirsin bize
Ayyyyy hadi inşaAllah ya cok heyecanlandırıyo bu söz bile
İnşallah olucak inşallahKizlar benimde normalde yarın test günüm. Ama dayanamadım kan verdim şimdi acile birkaç saate çıkar dediler. Bana dua eder misiniz ben bişey hissedemiyorum
Bizde bekliyoruzO kadar çok istiyorum ki buraya pozitif diye sonuç atmayı
Benim ilk 3 yavaş arttı canım ama çok şükür dün kalp atışını duydukKızlar bhcg si yavaş yükselip sağlıklı gebelik yaşayan var mı? 10.günde 220 , 12.günde 270 çıktı. Dış gebelik ve kimyasal gebelikten korkuyorum. Doktorum artması yeterli dedi pazartesi tekrar kan vericem offffff
Amin inşallahMalesef ama sonu çok güzel Rabbim size de nasip etsin bir bebiş
Canımm sağlıcakla alalım kucağımıza bebişlerimizi amin cok sevindim maşallahKizlar Allah'ıma çok şükür bin şükür bende buraya yazabildim 4 yıl sonra, hamileyiiiiiimtestim pozitif şükürler olsun. İnşallah dış gebelik yada kimyasal filan değildir Allah'ıma şükürler olsun şu duygu bile o kadar güzelmiş ki hıçkıra hıçkıra ağladım acilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?