• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Üşütmüş olabilirsiniz ilaç vermezler ama c vitamini verebilir belki hamilelere uygun çok kötüyseniz bir görünün isterseniz çünkü evde bitki çayı falan da içemezsiniz
İlaç için değil de belki serum verirseler diye gitmek istiyorum. Yoksa hiç bir şey yiyemiyorum ve büyük ihtimal hamileyim. Bir şey olursa diye korkuyorum.

Merhaba, 17 temmuz da transfe olmustum, ben de, şuan kaç haftalıgiz tam olarak, son ader 26 Haziran siiznki ne zaman bana, 10 Ağustos kese için randevu alabilirsin dediler transferin 13. Gününde kan verdim 10 gün sonra dedi. Sizin nasıl oldu
Ben 18 temmuzda transfer oldum.
Son regl tarihim 5 Temmuzdu.
11 Ağustosta kese için randevu verdi.
11. Gün ve 13. Günde kan verdim

Kızlar az önce iç çamaşırımda çok küçük bir kahverengi leke gördüm. Transferimin 8. Günü . Sizce ne olabilir ?

Selam arkadaşlar, maalesef kaçınılmaz olan sonuçla karşılaştım bugün. Kan testim negatif. 0,100 çıktı. Bu da bir tecrübe burayı okuyan arkadaşlar için. 8. ve 9. günlerde eğer idrar testiniz negatif ise kan testi de büyük bir olasılıkla negatif sonuçlanıyor. İstisnalar yok değil özellikle 3. gün embriyosu ise bekleme süresi daha da uzadığından 9. günde çıkmayan 10. günde de çıkabilir 11. günde de. Benim 4. gün embriyosuydu ve 7. günden beri idrar testim negatifti. Sizlerle burada olmak, dertleşmek ve desteğiniz o kadar değerli ki. Hepimize çok teşekkür ederim. Allah buradaki herkesin gönlünden geçeni en kısa sürede nasip etsin. Sağlıcakla kalın.

Selam arkadaşlar, maalesef kaçınılmaz olan sonuçla karşılaştım bugün. Kan testim negatif. 0,100 çıktı. Bu da bir tecrübe burayı okuyan arkadaşlar için. 8. ve 9. günlerde eğer idrar testiniz negatif ise kan testi de büyük bir olasılıkla negatif sonuçlanıyor. İstisnalar yok değil özellikle 3. gün embriyosu ise bekleme süresi daha da uzadığından 9. günde çıkmayan 10. günde de çıkabilir 11. günde de. Benim 4. gün embriyosuydu ve 7. günden beri idrar testim negatifti. Sizlerle burada olmak, dertleşmek ve desteğiniz o kadar değerli ki. Hepimize çok teşekkür ederim. Allah buradaki herkesin gönlünden geçeni en kısa sürede nasip etsin. Sağlıcakla kalın.
Vakti zamanı değilmiş demekki..üzülme demek boş biliyorum ama inan Rabbimin bı bildiği vardır elbet bende çok olumsuz haberler aldım her ay azap gibi geçti hiç olmicak gibi geldi ama bak bu ay müjdeli haberi aldım ama devam eder etmez oda Allah'ın takdiri..Pes etmek yok inşallah tez zamanda en güzel haberler seninle olur 💞

Çok geçmiş olsun 😔😔😔

İlkinde bende negatif almıştım berbat bir zamandı rabbim ikinci de verdi umudu yitirme Allah in izni ile olacak,🙏

Back