• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Evet farklı yerler laboratuvar da sorun vardı başka yere gittim
Bence farklı yerde test yaptırmandan kaynaklanıyor mümkün mertebe aynı yerde ve aynı saatlerde test yaptırmaya çalış iki günde bir ama değerin gününe göre gayet iyi stres yapma

Bence farklı yerde test yaptırmandan kaynaklanıyor mümkün mertebe aynı yerde ve aynı saatlerde test yaptırmaya çalış iki günde bir ama değerin gününe göre gayet iyi stres yapma
Allah razı olsun. Keseyi görmeye gittin mi ?ne zaman randevun

Kizlar ay ben azcik yerimden kalktım hemen kasığımda bacağıma ağrı vuruyor bu sefer sanki ayağımı karincalastiriyor böyle uyusukmus gibi hissediyorum ay normal mi 5+0 yarın kese için gideceğim acaba minikcik büyüyor da ondan hissediyorum ben böyle yahu biri beni aydınlatsın lütfen

Kizlar ay ben azcik yerimden kalktım hemen kasığımda bacağıma ağrı vuruyor bu sefer sanki ayağımı karincalastiriyor böyle uyusukmus gibi hissediyorum ay normal mi 5+0 yarın kese için gideceğim acaba minikcik büyüyor da ondan hissediyorum ben böyle yahu biri beni aydınlatsın lütfen
Canım benim 5+0 da bacaklarım çekiliyordu tam regli belirtileri yaşamıştım korkmuştum ama normal bir şey olmadı çok şükür rahim büyüyor olabilir

Kizlar benimde normalde yarın test günüm. Ama dayanamadım kan verdim şimdi acile birkaç saate çıkar dediler. Bana dua eder misiniz ben bişey hissedemiyorum
Hakkinda hayırlısı olsun kardeşim unutma ki sonuç ne olursa olsun hayırlısı buymuş inşaAllah müjde verirsin bize😍😍

Kızlar ya ben bi salatanın içinde taneli hardallı sos yedim gebelere tavsiye edilmezmiş düsüğe sebep olabilirmiş Allah esirgesin cok korktum 😭😭

Kizlar Allah'ıma çok şükür bin şükür bende buraya yazabildim 4 yıl sonra, hamileyiiiiiim ☺️ testim pozitif şükürler olsun. İnşallah dış gebelik yada kimyasal filan değildir ☺️ Allah'ıma şükürler olsun şu duygu bile o kadar güzelmiş ki hıçkıra hıçkıra ağladım acilde
Canımm sağlıcakla alalım kucağımıza bebişlerimizi amin cok sevindim maşallah 🥰😍

Back