• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Kizlar Allah'ıma çok şükür bin şükür bende buraya yazabildim 4 yıl sonra, hamileyiiiiiim ☺️ testim pozitif şükürler olsun. İnşallah dış gebelik yada kimyasal filan değildir ☺️ Allah'ıma şükürler olsun şu duygu bile o kadar güzelmiş ki hıçkıra hıçkıra ağladım acilde
Gözünüz aydın canım rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin 🥳😍🌸

Kizlar Allah'ıma çok şükür bin şükür bende buraya yazabildim 4 yıl sonra, hamileyiiiiiim ☺️ testim pozitif şükürler olsun. İnşallah dış gebelik yada kimyasal filan değildir ☺️ Allah'ıma şükürler olsun şu duygu bile o kadar güzelmiş ki hıçkıra hıçkıra ağladım acilde
Hayirli uğurlu olsun 🧿 sağlıcakla kucağına almak nasip olsun 🤲 degeriniz kaç cikti ?

Gözün aydın gözün aydın hayırlı olsun çok çok sevindim mm😍😍😍

Gözün aydın olsun artık bir anne adayısın 😍😍 olumsuz düşnme anın tadını cıkar 😘😌o sana sımsıkı sarılcak annesi degerin kaçtı

Çok sevindim ,allah sağlıkla ilerletsin . Darısı tüm bekleyenlere ve bana olsun .benimde bugün 5 bitecek inşallah ama hiç bir şey hissetmiyorum. Memeler aşırı derecede şişmiş ve kilo almışım ilaçlardan. Ya gazım bile yok .o kadar belirtisizim.

Çok sevindim ,allah sağlıkla ilerletsin . Darısı tüm bekleyenlere ve bana olsun .benimde bugün 5 bitecek inşallah ama hiç bir şey hissetmiyorum. Memeler aşırı derecede şişmiş ve kilo almışım ilaçlardan. Ya gazım bile yok .o kadar belirtisizim.
Bende hiçbir belirti yoktu. Düğüne bile gittim 5. Günü. Doktorum hareket et rahime kan gitsin demişti. Sadece dünden beri sağ kasığımda ve sağ bacağımda ağrı vardı biraz
Lekelenme bekledim o da olmadı

Araştıra araştıra Prof olduk 😂 bir araştırmaya göre, taze transferlerle dondurulmuş embriyo transferlerindeki beta hcg düzeylerini karşılaştırmışlar. Bunla ilgili bir yüksek lisans tezi okudum. Taze transfer neticesinde pozitif sonuç alan hastalar ile dondurulmuş embriyo transferi yapılanların beta sonuçları arasında ciddi farklar bulunmuş. Taze transferlerde çok daha düşük. Bunun sebebini rahmin opu vb işlemler geçirmesine bağlamışlar.

Bende hiçbir belirti yoktu. Düğüne bile gittim 5. Günü. Doktorum hareket et rahime kan gitsin demişti. Sadece dünden beri sağ kasığımda ve sağ bacağımda ağrı vardı biraz
Lekelenme bekledim o da olmadı
Bende sag kasık ve sag bacak agrisi yaşamıştım demistim 😊 çok sevindim hayırlı olsun 🙏

Test günüm yarın ama 213 çıktı değerim iyi mi boş veya kimyasal olduğu burdan belli olur mu
Boş gebelik ultrasonda belli olur canım kimyasal da 2 günlük arayla olan artışlarla sağlıkla ilerlesin inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌸🌸

Kızlar ya sanırım sürekli yatmaktan oluyor geceleri bazen geriniyorum gerindiğimi fark ediyorum kemiklerim rahatlıyor ama engel de olamıyorum o an bir şey olur mu ki ? Canım yanmıyor gerinirken ama bilemedim

Back