- 12 Mart 2023
- 2.460
- 2.713
- 53
Sağol canımmm inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucaklayalımmaşallah, sağlıkla büyüsün.
Bazen midem bulaninca hoşuma gidiyor belirti hiç yoktu çünkü bendeMide bulantısı normal tabi canım ama sana rahatsızlık verecek boyutta bir durumda avı çekme doktoruna söyle belki bir takviye önerir
Benimde aynen öyleydi bence kan verin idrar testi yapmayın şuan çıkar zaten
Bastırınca ağrıyor canım benim. Ve oldugundan çok daha büyüklerHamiş kızlar göğüs hassasiyetleriniz devam mı ?
Gözün aydin arkadaşim sagsalim bebişini kucagina al inşallahSağol canımmm inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucaklayalım
Benim doktorum son adet tarihini baz aldı canımkızlar kafam karıştı benim, beni bir aydınlatın lütfen. Son adet tarihim 24 haziran, transfer tarihim 12 temmuz kaç haftalık gebelik olmuş oluyor?
Bende aynısını diyordum taaaki geçen gece bulantıdan acillik oluncaBazen midem bulaninca hoşuma gidiyor belirti hiç yoktu çünkü bende
İlaç için değil de belki serum verirseler diye gitmek istiyorum. Yoksa hiç bir şey yiyemiyorum ve büyük ihtimal hamileyim. Bir şey olursa diye korkuyorum.Üşütmüş olabilirsiniz ilaç vermezler ama c vitamini verebilir belki hamilelere uygun çok kötüyseniz bir görünün isterseniz çünkü evde bitki çayı falan da içemezsiniz
Sağol canım benim darısı tüm bekleyenlerin başına inşallahGözün aydin arkadaşim sagsalim bebişini kucagina al inşallah
Ona göre kaç gunluksunuz ozamanSon adet gününe göre bakıyorum doktorda öyle bakiyor
5+0 olarak gözüküyor 5 haftalık yaniOna göre kaç gunluksunuz ozaman
AminnnnnSağol canım benim darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah
Evet ben de bakıyorum size bugün gördüm , ben de 11 13. Günler olunca normal ozaman.Merhaba bende sizi merak ediyordumbenim de 10 ve 12.gun kan sonucu istediler. İkinci sonuçtan on gün sonra dediler. O da 8i fln yapıyor.
Ben 18 temmuzda transfer oldum.Merhaba, 17 temmuz da transfe olmustum, ben de, şuan kaç haftalıgiz tam olarak, son ader 26 Haziran siiznki ne zaman bana, 10 Ağustos kese için randevu alabilirsin dediler transferin 13. Gününde kan verdim 10 gün sonra dedi. Sizin nasıl oldu
Son adet 26 hazirana gore 5+3 görünüyor. Benim de kese randevum 10agustos, umarım güzel haberleri konuşuruz hanımlar insallajhBen 18 temmuzda transfer oldum.
Son regl tarihim 5 Temmuzdu.
11 Ağustosta kese için randevu verdi.
11. Gün ve 13. Günde kan verdim
Vakti zamanı değilmiş demekki..üzülme demek boş biliyorum ama inan Rabbimin bı bildiği vardır elbet bende çok olumsuz haberler aldım her ay azap gibi geçti hiç olmicak gibi geldi ama bak bu ay müjdeli haberi aldım ama devam eder etmez oda Allah'ın takdiri..Pes etmek yok inşallah tez zamanda en güzel haberler seninle olurSelam arkadaşlar, maalesef kaçınılmaz olan sonuçla karşılaştım bugün. Kan testim negatif. 0,100 çıktı. Bu da bir tecrübe burayı okuyan arkadaşlar için. 8. ve 9. günlerde eğer idrar testiniz negatif ise kan testi de büyük bir olasılıkla negatif sonuçlanıyor. İstisnalar yok değil özellikle 3. gün embriyosu ise bekleme süresi daha da uzadığından 9. günde çıkmayan 10. günde de çıkabilir 11. günde de. Benim 4. gün embriyosuydu ve 7. günden beri idrar testim negatifti. Sizlerle burada olmak, dertleşmek ve desteğiniz o kadar değerli ki. Hepimize çok teşekkür ederim. Allah buradaki herkesin gönlünden geçeni en kısa sürede nasip etsin. Sağlıcakla kalın.
Yerleşme kanamasidir bende 7.gun görmüştüm korkmaKızlar az önce iç çamaşırımda çok küçük bir kahverengi leke gördüm. Transferimin 8. Günü . Sizce ne olabilir ?
Çok geçmiş olsunSelam arkadaşlar, maalesef kaçınılmaz olan sonuçla karşılaştım bugün. Kan testim negatif. 0,100 çıktı. Bu da bir tecrübe burayı okuyan arkadaşlar için. 8. ve 9. günlerde eğer idrar testiniz negatif ise kan testi de büyük bir olasılıkla negatif sonuçlanıyor. İstisnalar yok değil özellikle 3. gün embriyosu ise bekleme süresi daha da uzadığından 9. günde çıkmayan 10. günde de çıkabilir 11. günde de. Benim 4. gün embriyosuydu ve 7. günden beri idrar testim negatifti. Sizlerle burada olmak, dertleşmek ve desteğiniz o kadar değerli ki. Hepimize çok teşekkür ederim. Allah buradaki herkesin gönlünden geçeni en kısa sürede nasip etsin. Sağlıcakla kalın.
İlkinde bende negatif almıştım berbat bir zamandı rabbim ikinci de verdi umudu yitirme Allah in izni ile olacak,Selam arkadaşlar, maalesef kaçınılmaz olan sonuçla karşılaştım bugün. Kan testim negatif. 0,100 çıktı. Bu da bir tecrübe burayı okuyan arkadaşlar için. 8. ve 9. günlerde eğer idrar testiniz negatif ise kan testi de büyük bir olasılıkla negatif sonuçlanıyor. İstisnalar yok değil özellikle 3. gün embriyosu ise bekleme süresi daha da uzadığından 9. günde çıkmayan 10. günde de çıkabilir 11. günde de. Benim 4. gün embriyosuydu ve 7. günden beri idrar testim negatifti. Sizlerle burada olmak, dertleşmek ve desteğiniz o kadar değerli ki. Hepimize çok teşekkür ederim. Allah buradaki herkesin gönlünden geçeni en kısa sürede nasip etsin. Sağlıcakla kalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?