Canım mesaj yazdığın yerde yukarda fotoğraf gibi bir yer var ona tıklıyosun o şekilde yükleyebilirsin uygulama üzerinden değil tarayıcı üzerinden gir siteyeMerhabalar Kızlar 21 temmuz da 2 tane 5. Gün embiriyosu transfer edildi dün 8. Günümdü idrar testi yaptım silik çizgi çıktı. Aşırı silikti sizce var mı.. Bi tanesi tutmuş gibi geldi bana inşallah inşallah foto nasıl ekleniyor bilmiyorum..
Canım 3. gün embriyosu olduğu için öyledir ama önemli olan iki gün sonraki %60 üzerinde artması stres yapmaKızlar merhaba 18 temmuzda 3. Gün embriyosu transferi oldum dün kan verdim 10. Gündü sonuç 30.71 çıktı bugün öğrenebildim yani test pozitif görünüyor ama düşük değil mi
Hayırlı olsun. Tebrik ederim. 10. gün değerleri yorumlarda okuduğum genelde aşağı yukarı böyle. Bazı doktorlar 12. gün test istiyor bazıları 10. gün. 9 gün isteyen dahi var. 4. ve 5. gün isteyip artışı takip etmek isteyen doktorlar da oluyor. Ama içinizi ferah tutun 12-15 gün arasındaki değerler her zaman daha yüksek seyrediyor ama öncesi sonuçlar daha az ama önemli olan 2 günde bir en az %60 oranında artış var mı ona bakılıyor.Kızlar merhaba 18 temmuzda 3. Gün embriyosu transferi oldum dün kan verdim 10. Gündü sonuç 30.71 çıktı bugün öğrenebildim yani test pozitif görünüyor ama düşük değil mi
Aa sitenin uygulaması olduğunu bilmiyordum. Hangisi acaba? İsmini yazabilir misiniz?Canım mesaj yazdığın yerde yukarda fotoğraf gibi bir yer var ona tıklıyosun o şekilde yükleyebilirsin uygulama üzerinden değil tarayıcı üzerinden gir siteye
Deme deme çok erkenŞimdiden kilo almaya başladım
Canım düşük diye düşünme önemli olan 2 gün sonraki artışı nasıl devam ediyor hayırlı olsun tebriklerKızlar merhaba 18 temmuzda 3. Gün embriyosu transferi oldum dün kan verdim 10. Gündü sonuç 30.71 çıktı bugün öğrenebildim yani test pozitif görünüyor ama düşük değil mi
Canım silik çıkması normal kanda güzel artışlar gör inşallahMerhabalar Kızlar 21 temmuz da 2 tane 5. Gün embiriyosu transfer edildi dün 8. Günümdü idrar testi yaptım silik çizgi çıktı. Aşırı silikti sizce var mı.. Bi tanesi tutmuş gibi geldi bana inşallah inşallah foto nasıl ekleniyor bilmiyorum..
Çok uğraştım olmadıCanım mesaj yazdığın yerde yukarda fotoğraf gibi bir yer var ona tıklıyosun o şekilde yükleyebilirsin uygulama üzerinden değil tarayıcı üzerinden gir siteye
Amin inşallah canımCanım silik çıkması normal kanda güzel artışlar gör inşallah
Çok uğraştım olmadı
Bebek 5. Gün tutunma sürecini tamamlar.Perşembe günü saat 15 te iki emb. transfer oldum arkadaşlar, bugün 3. günüm bakalım minişler ne durumdalar artık tutunma olayı bitmiş midir yoksa devam ediyor mudur ?
Ben bu süreçte 5kilo aldım malesef ilaçlardan artık koyverdimŞimdiden kilo almaya başladım
Canım sitenin uygulaması var ama fotoğraf o şekilde yüklenmiyor normal internet tarayıcısından kadınlar kulübüne girip o şekilde giriş yapıp fotoğrafı paylaşabilirsinAa sitenin uygulaması olduğunu bilmiyordum. Hangisi acaba? İsmini yazabilir misiniz?
Sitenin uygulamasının adı nedir acaba? Ben play store yazdim kadınlar kulübü diye ama çıkmadı.Canım sitenin uygulaması var ama fotoğraf o şekilde yüklenmiyor normal internet tarayıcısından kadınlar kulübüne girip o şekilde giriş yapıp fotoğrafı paylaşabilirsin
Özel mesaj gönderdim ama görmedi sanırım 5 gün falan oldu yazalı. Şimdi yine yazdım bakalımKonuyu açan arkadaşımız keşke birine devretse de tablo yapılırdı kızlar
Ay canım bende bilmiyorum ama uygulamasını kullananlar vardı öğrenirsem yazarımSitenin uygulamasının adı nedir acaba? Ben play store yazdim kadınlar kulübü diye ama çıkmadı.
Merhaba,Amin inşallah canım1 tanesi olsun tutmuştur inşallah pazartesi tekrar idrar yapıcam salı test günü zaten
Teşekkür ederim.Ay canım bende bilmiyorum ama uygulamasını kullananlar vardı öğrenirsem yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?