- 8 Nisan 2022
- 627
- 337
- 33
- 29
Oooo bol bol cikaricaz o zamanGaliba gaz sıkıntısı biraz ilaçları bırakınca azalsa da 9 ay devam ediyormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooo bol bol cikaricaz o zamanGaliba gaz sıkıntısı biraz ilaçları bırakınca azalsa da 9 ay devam ediyormuş
Evde bir eşim var ama yine de utanıyorum tuvalete gele Gide yoruldum10 dakika da bir yapiyordum canım abdest tutamiyordum
Test yaptın mı canım bende 5. Güne geldim ama zaman çok ağır ilerliyor gazdan başka belirtim de yokBende yaşadım hala yaşıyorum transferin 12. Günü
Benimde incecik belim sıfır karnım vardı ilaçlardan sanırım sertçe kocaman karnım oldu. Sabah akşam karindan iğnem var benim sanırım o yapıyorŞimdiden kilo almaya başladım
Bnlen transferin 6.gunu idrar testinde pozitif gördüm 9.gun kanda pozitifi gördüm 11.gun tekrar değerime baktım yükseldi şükür şimdi yarın tekrar kan verecegimTest yaptın mı canım bende 5. Güne geldim ama zaman çok ağır ilerliyor gazdan başka belirtim de yok
Önemli olan iki kat artması burda 25 cikipta sonrasinda iki kat artan arkadaşlarımız var. Moralini bozmaaaDarısı başıma 3. Gün embriyosu transferden sonra 10. Gün 30.71 çıktı biraz moralim bozuldu açıkçası
Sen dün lekeme konusu konuştun. Bende bugün çok az kahverengi lekeme oldu. Bu aynısı mı acaba senin gibi ? Biraz korktum . Ve ben biraz önce kustum . Sadece artık midem bulunmuyor, artık kusuyorum .Hadi inşallah güzel haberler al canım sonuç ne zaman çıkar :)
Ben bir hafta artık sürekli midem bulanıyor. Kokular rahatsız ediyor, çok az yemek yiyorum ve hiç istemiyorum. Ve bugün kustum artık. Sabah uyandım çünkü kusmak isterdimkızlar benim de vücudumdaki şişler indi rahatladım valla aksine zayıfladımannem vücudun hamilelik şeklini aldı zayıfladın diyor çok bişey yiyesim dee gelmiyor bugün 6+4 deyim ve aşırı koku alıyorum sabahdan beri midem bulanıyor ilk defa kendimi hamile gibi hissediyorumherhalde dün net kalp atışlarını duyunca hamile olduğuma inandım belirtiler başladı
Anladım inşallah herkesin yüzü gülsün pozitiflerle ezan okunuyor şuan duam olsun. Ben beklemeye devam edeyim. İlk günlerde kasık ağrısı olanlar olmuş bende hiç bir farklılık yok.Hayırlı olsun. Pozitifle yüzünüz gülsün inşallah. 3. gün çok erken. Embriyo gün sayısına bağlı olmakla birlikte en erken tutunma 4. gün başlar. 5. ve 6. gün de olabilir. O nedenle bazen 5. gün test yaptım negatifti, 8. gün çift çizgiyi gördüm gibi yorumlarla karşılaşabiliyoruz. Tutunma başladıktan 2-3 gün sonra ancak vücut HcG hormonu salgılamaya başlıyormuş çünkü.
bu süreci kolay atlatalım inşallah canım su gibi aksın geçsin zaman hemen alalım kucağımıza sağlıklaBen bir hafta artık sürekli midem bulanıyor. Kokular rahatsız ediyor, çok az yemek yiyorum ve hiç istemiyorum. Ve bugün kustum artık. Sabah uyandım çünkü kusmak isterdim
Canım ben kusmuyorum ilaç metpamid alıyorum bulantımı hissettiğim an içiyorum günde en fazla 2 tane iç dedi doktorum bulantı hissettiğin an iç dedi çünkü bulantı ve kusmak rahimi kasıyor dedi ondan dolayı lekelenme olmuş olabilir kusmamak için hap içebilirsin Sarı leblebi yiyebilirsin dedi çok şükür daha kusmadım kahverengi leke geldi bende damla gibi sürüntü gibi senin nasıl ağrı sözü yok ama yatıyorum hep doktor ayağa kalkmak yok yat sadece dedi ve kan sulandırıcılarımı bıraktırdıSen dün lekeme konusu konuştun. Bende bugün çok az kahverengi lekeme oldu. Bu aynısı mı acaba senin gibi ? Biraz korktum . Ve ben biraz önce kustum . Sadece artık midem bulunmuyor, artık kusuyorum .
Kızlar, bana ne kese yani hiç bir şey söylemedi doktor. Hata baya kaba davrandı. Söyledim Kıbrıs’ta yaptırdım, hemen “Kıbrıs sakat” söyledi. Bende dedim ki burda da sakatlık var. Orda inanılmaz bana iyi baktılar , kızlar cidden çok iyi ve şükür hamileyim. Sonra ikiz görünce nasıl haber bana verdi, yani öyle soğuk falan . Zaten eşim yurtdışında , kimse bilmiyor, tek başıma her şeyi yapıyorum ve doktor öyle davrandı ki. Çok üzüldüm. Ultrason yaptırdı , iki tane görünüyor ama tabiki 3 tane koyulmuş herhalde iki olacak dedi. Bende olabilir ama olmayabilir da. Kan testleri yap ve gel birkaç gün sonra. Ne konuştu, ne anlatı, ne güzel davrandı. Anlamıyorum. Bu doktora daha önce gittim, 2 yık önce. Öyleydi mi hatırlamıyorum25 gün sonra oluyo randevu ama kese netti geçen haftada görülürdü muhtemelen bilemiyorum
Biz eşimle 10 yılı devirdik ya çok şükür öyle bir sorunumuz yok. Gazdan saygı olmaz diye düşünüyorumEvde bir eşim var ama yine de utanıyorum tuvalete gele Gide yoruldum
Bende iğnelerden çok ağlıyorum hep morardı göbeğim çok yanıyorArkadaşlar artık fitil kullanirken ağlamak istiyorum iğneler bu kadar yakmıyor canımı
Sitenin uygulaması da mı varCanım mesaj yazdığın yerde yukarda fotoğraf gibi bir yer var ona tıklıyosun o şekilde yükleyebilirsin uygulama üzerinden değil tarayıcı üzerinden gir siteye
Biz eşimle 10 yılı devirdik ya çok şükür öyle bir sorunumuz yok. Gazdan saygı olmaz diye düşünüyorumEvde bir eşim var ama yine de utanıyorum tuvalete gele Gide yoruldum
Ben esmer olduğum için göbeğimde hiç iz yok sadece artık kalcam ödem oldu onun dışında morarma da yok canımBende iğnelerden çok ağlıyorum hep morardı göbeğim çok yanıyor
bazı doktorların tavırları çok garip canım ben de muayene olduğum doktordan rapor rica ettim ailemin yanında biraz daha kalayım diye eşim şehirdışında 45gün görevde kalacak diye rapor alıp annemlerle kalmak istedim beni azarladı senin düşük riskin yok rapor veremem gidip çalışabilirsin normal hamilelikten farkın yok diye bir sürü söylendi durduhatta 28 yaşındasın rahminde sorun gözükmüyo niye tüp bebek yaptırdın bile dedi ..yaşadığımız süreci kimse anlayamaz kendiliğinden olsa neden tüp bebek tedavisi yaptırayım vücudumu o kadar zararlı ilaca boğayımkii..Kızlar, bana ne kese yani hiç bir şey söylemedi doktor. Hata baya kaba davrandı. Söyledim Kıbrıs’ta yaptırdım, hemen “Kıbrıs sakat” söyledi. Bende dedim ki burda da sakatlık var. Orda inanılmaz bana iyi baktılar , kızlar cidden çok iyi ve şükür hamileyim. Sonra ikiz görünce nasıl haber bana verdi, yani öyle soğuk falan . Zaten eşim yurtdışında , kimse bilmiyor, tek başıma her şeyi yapıyorum ve doktor öyle davrandı ki. Çok üzüldüm. Ultrason yaptırdı , iki tane görünüyor ama tabiki 3 tane koyulmuş herhalde iki olacak dedi. Bende olabilir ama olmayabilir da. Kan testleri yap ve gel birkaç gün sonra. Ne konuştu, ne anlatı, ne güzel davrandı. Anlamıyorum. Bu doktora daha önce gittim, 2 yık önce. Öyleydi mi hatırlamıyorum
Ben böyle doktorlara karşı asla susmuyorum aksine tehdit ediyorum başhekime cikacagimi bildiriyorum. Paramızla rezil olmak gibi birşey bu. Allah'a şükür doktorum o kadar iyiki herkese böyle doktor nasip etsin Allahbazı doktorların tavırları çok garip canım ben de muayene olduğum doktordan rapor rica ettim ailemin yanında biraz daha kalayım diye eşim şehirdışında 45gün görevde kalacak diye rapor alıp annemlerle kalmak istedim beni azarladı senin düşük riskin yok rapor veremem gidip çalışabilirsin normal hamilelikten farkın yok diye bir sürü söylendi durduhatta 28 yaşındasın rahminde sorun gözükmüyo niye tüp bebek yaptırdın bile dedi ..yaşadığımız süreci kimse anlayamaz kendiliğinden olsa neden tüp bebek tedavisi yaptırayım vücudumu o kadar zararlı ilaca boğayımkii..