2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Dualarımız sizinle. Her şey içinizi ferahlatarak ilerlesin. Güzel haberlerinizi duyacağız inşallah Allah’ın izniyle.

Ben de olmadım, onlar taze transferden bahsediyorlardır belki

Kizlar ayıptır söylemesi bugün gaz problemim var 4. Günüm sizde de oldu muu Allahm daha neler yaşayacağız acaba

Arkadaşlar artık fitil kullanirken ağlamak istiyorum iğneler bu kadar yakmıyor canımı

Arkadaşlar artık fitil kullanirken ağlamak istiyorum iğneler bu kadar yakmıyor canımı
Acaba fitili yaparken çok mu zorluyorsun rahim girişi zorladıysan şişmiş olabilir akıntıdan dolayı rahat girmesi gerekiyor benimde 1-2 gün zorlandı ya kuruydu ya da giriş şişti ama bir daha da zorlanmadım bazıları yatarak koyuyormuş öyle dene istersen daha rahat yerleşir belki ben WC de yerleştiriyorum ellerimi yıkıyorum öncesinde ama içeri kadar bastırmıyorum dışarıdan içeriye ittiriyorum direk gidiyor zaten zorladıysan olabilir belki canım

Surekli olarak yatarak kullanıyorum canım bende. Şişlik hissediyorum zaten bende muhtemelen içeri kadar bastirdigim için şişti emin olmak için itiyordum o kadar

Surekli olarak yatarak kullanıyorum canım bende. Şişlik hissediyorum zaten bende muhtemelen içeri kadar bastirdigim için şişti emin olmak için itiyordum o kadar
İttirme canım o kadar o zaman akıntı olduğu için içerisi vıcık vıcık hafif dışarıdan içeriye doğru ittir o içerisinin vıcıklığından alacağını alıyor vücut zaten bir kaç güne geçer rahatlarsın

Şuan sizin dediginiz gibi yaptım hafif ittirdim canım yanmadı çok teşekkür ederim

Peki WC'de koyduktan sonra nasıl 20 dk yayıyorsun düşmez mi yatağa gidene kadar? Ben yatarak koyuyorum çok kolay oluyor ama artık sıkıldık tabi

Peki WC'de koyduktan sonra nasıl 20 dk yayıyorsun düşmez mi yatağa gidene kadar? Ben yatarak koyuyorum çok kolay oluyor ama artık sıkıldık tabi
Yok canım zaten dedim ya içerisi akışkan ve koyduğum gibi zaten kendi içerisinin akışkanlığı ile gidiyor hemen geri gelmiyor hiç 20 dk sonra ayağa kalktığımda bazen geri akıyor bazen hiç geri gelmediği de oluyor sonra ellerim iyine yıkayıp yatıyorum ayaklarımın katına da çift yastık koyuyorum mis

Perşembe günü saat 15 te iki emb. transfer oldum arkadaşlar, bugün 3. günüm bakalım minişler ne durumdalar artık tutunma olayı bitmiş midir yoksa devam ediyor mudur ?

Kızlar merhaba 18 temmuzda 3. Gün embriyosu transferi oldum dün kan verdim 10. Gündü sonuç 30.71 çıktı bugün öğrenebildim yani test pozitif görünüyor ama düşük değil mi

Perşembe günü saat 15 te iki emb. transfer oldum arkadaşlar, bugün 3. günüm bakalım minişler ne durumdalar artık tutunma olayı bitmiş midir yoksa devam ediyor mudur ?
Hayırlı olsun. Pozitifle yüzünüz gülsün inşallah. 3. gün çok erken. Embriyo gün sayısına bağlı olmakla birlikte en erken tutunma 4. gün başlar. 5. ve 6. gün de olabilir. O nedenle bazen 5. gün test yaptım negatifti, 8. gün çift çizgiyi gördüm gibi yorumlarla karşılaşabiliyoruz. Tutunma başladıktan 2-3 gün sonra ancak vücut HcG hormonu salgılamaya başlıyormuş çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…