• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

𝓣𝓮𝓶𝓶𝓾𝔃 𝓱𝓮𝓻𝓴𝓮𝓼𝓮 𝓶𝓾𝓬𝓲𝔃𝓮𝓵𝓮𝓻𝓵𝓮 𝓰𝓮𝓵𝓼𝓲𝓷 🩷

Merhaba, Listeye katılmak isterseniz beni etiketleyip ya da bu paylaşıma yorum yapıp tablodaki soruların yanıtlarını yazmanız yeterli olur 🐣🫶🐣
ANNE ADAYI
TRANSFER TARİHİ
SONUÇ
26​
2 Adet 4. Gün​
3 Temmuz​
:anneadayı:
Haydiii kızlar etiketleyin yorum yapsın tablo hazırlıyoruuzzzz temmuz hepimize çok güzel gelsinnn umutlar yeşertsin 🙏🏻🙏🏻💜💜

Oksapar iğnesi kullanan arkadaşlar nasıl dayanıyorsunuz benim çok canım acıyor her göbekten iğneden sonra ağlıyorum resmen bu iğneyide pozitif gördükten sonrada devam edersem nasıl olacak göbeğimde yer kalmadı vurulacak :(

Oksapar iğnesi kullanan arkadaşlar nasıl dayanıyorsunuz benim çok canım acıyor her göbekten iğneden sonra ağlıyorum resmen bu iğneyide pozitif gördükten sonrada devam edersem nasıl olacak göbeğimde yer kalmadı vurulacak :KK43:
Emin olun pozitifi görünce iğne zamanı geldi de bebeğim faydalansin diye düşünüyorsunuz bende öyleydim canım 😍

Oksapar iğnesi kullanan arkadaşlar nasıl dayanıyorsunuz benim çok canım acıyor her göbekten iğneden sonra ağlıyorum resmen bu iğneyide pozitif gördükten sonrada devam edersem nasıl olacak göbeğimde yer kalmadı vurulacak :KK43:
Canım bende artık şuanlık lekeden dolayı bıraktım ama morlukların üstüne yapıyordum mecbur göbekten ama koldan da kullanılıyor kolumda her yer morlarında bir de yaz ayı göbekten yapmaya başlamıştım göbekte yer kalmayınca koldan yapıyordum 😁

Canım ben kusmuyorum ilaç metpamid alıyorum bulantımı hissettiğim an içiyorum günde en fazla 2 tane iç dedi doktorum bulantı hissettiğin an iç dedi çünkü bulantı ve kusmak rahimi kasıyor dedi ondan dolayı lekelenme olmuş olabilir kusmamak için hap içebilirsin Sarı leblebi yiyebilirsin dedi çok şükür daha kusmadım 🙏🏻 kahverengi leke geldi bende damla gibi sürüntü gibi senin nasıl ağrı sözü yok ama yatıyorum hep doktor ayağa kalkmak yok yat sadece dedi ve kan sulandırıcılarımı bıraktırdı
Leblebi alacağım bugün. Metpamid doktorsuz bilmiyorum, biraz korkuyorum. Pazartesi soracağım. Ağrım yok, çok az damla damla vardı leke ama bi bakarım bugün ne olacak .

Canım bende artık şuanlık lekeden dolayı bıraktım ama morlukların üstüne yapıyordum mecbur göbekten ama koldan da kullanılıyor kolumda her yer morlarında bir de yaz ayı göbekten yapmaya başlamıştım göbekte yer kalmayınca koldan yapıyordum 😁
Ama çok acıyor çok yakıyor ona nasıl dayandınız 🥹

Leblebi alacağım bugün. Metpamid doktorsuz bilmiyorum, biraz korkuyorum. Pazartesi soracağım. Ağrım yok, çok az damla damla vardı leke ama bi bakarım bugün ne olacak .
Sarı leblebi doktorum ilaç almak istemediğin zaman tüketebilirsin dedi doktoruna da ilacı tabiki danışmadan alma canım ağrı olmaması güzel 👍🏻 😍

Benimki kalçadan. İlk zamanlarda yürüyemezdim. O kadar acıdı ki. Ama arkadaşım bana iğne yapardı ve dazla aşağı koyardı, yanlış ve orda sıkıntı yaşadım. Şimdi kendimi koyuyorum ama doğru yerde ve hiç problemim yok

Emin olun pozitifi görünce iğne zamanı geldi de bebeğim faydalansin diye düşünüyorsunuz bende öyleydim canım 😍
Ayyy inşallah pozitifi görüyüm de dayancam artık 🥹 4 günüm kaldı test günüme bi aklım erken gebelik testi al yap diyor ama negatifi görmekten korkuyorum

𝓣𝓮𝓶𝓶𝓾𝔃 𝓱𝓮𝓻𝓴𝓮𝓼𝓮 𝓶𝓾𝓬𝓲𝔃𝓮𝓵𝓮𝓻𝓵𝓮 𝓰𝓮𝓵𝓼𝓲𝓷 🩷

Merhaba, Listeye katılmak isterseniz beni etiketleyip ya da bu paylaşıma yorum yapıp tablodaki soruların yanıtlarını yazmanız yeterli olur 🐣🫶🐣
ANNE ADAYI
TRANSFER TARİHİ
SONUÇ
26​
2 Adet 4. Gün​
3 Temmuz​
T Tuanarab
24​
2 Adet 5. Gün AA​
10 Temmuz​
Kızlar hadi buraya yorum yapsın listeye ekleyelim sonuç bekleyenlerde yazsın sonucu belli olanlar da herkes yazsın 🙏🏻🙏🏻🎉🎉

Back