Dualarimdasin Rabbim nasip etsin en kısa zamandaAmiin inş dualarınız eksik etmeyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dualarimdasin Rabbim nasip etsin en kısa zamandaAmiin inş dualarınız eksik etmeyin
Bugün kan testinde değerim 155 cıktıİnşallah güzel haber alırsınız
Bugün kan testi verdim 155 cıktı değerimBende 20 temmuzda transfer oldum dr 1 ağustos dedi ama yarın kan testi vereceğim sağlık ocağında inanılmaz sancım var çünkü yani regl belirtisimi gebelik mi bilemedim inşalah güzel haberler alırız
Bugün 8. Gününmü çok iyi değerin sağlıkla devam etsin inşallahBugün kan testi verdim 155 cıktı değerim
Canim yerleşme kanaman filan oldu mu. Benim 4. Günüm belirtim yokta. Hayırlı olsun bu aradaBugün kan testi verdim 155 cıktı değerim
beni dün karın ultrasonuyla bi kadındoğumcu gördü canım 6+2 deyim bugün de kendi tüp bebek doktorum alttan muayeneyle gördü ama seninki belki daha minnakdır üzülme güzelim veta değerlerin iyiydiAlttan yaptı ama daha küçük görünmez dedi. Benim zaten moralim bozuldu bir kere daha bişey sormadım haftaya gel dedi doktor kötü bişey konuşmadı ama ben görmeyi bekliyordum
Harika gözün aydın!!!Bugün kan testinde değerim 155 cıktı
20 temmuz transfer günü bana 1 agustos dedi ama dayanamadım amin inşalah sonu güzel olsunBugün 8. Gününmü çok iyi değerin sağlıkla devam etsin inşallah
Çok teşekkürler sizde güzel haberler alırsınız,hayır olmadı ama 20.07.2033 transfer günüm benim doktorum 1 agustos dedi ama erken yaptımCanim yerleşme kanaman filan oldu mu. Benim 4. Günüm belirtim yokta. Hayırlı olsun bu arada
Sen kaçıncı haftadasın canımCanım bu zamanda herkesin kalp atışı görülmüş nerdeyse o yüzden ters giden bişey mi var diye kafama taktım ya
İnşalah canım sonu güzel olur,2 gün sonra tekrar kan testi istedi doktor,20 temmuzda transfer oldum o günü saymazsak 8 gün olduBugün 8. Gününmü çok iyi değerin sağlıkla devam etsin inşallah
Aslımda bendede transfer gününden 2 gün sonra sancılarım başladı kasıklarımda hem sağda hem solda şuan bile var ama doktorum bol su tüket dedi,dinlen dedi.Çok teşekkürler sizde güzel haberler alırsınız,hayır olmadı ama 20.07.2033 transfer günüm benim doktorum 1 agustos dedi ama erken yaptım
Bende bi gün acıdı sonra yine zorlanmadımSizde mi zorlaniyorsunuz itmekte
Canım belki iki tutundu tek devam ediyor. Öyle olma ihtimali var. İki gün sonra bi daha bak merak etme iyisindir eminim. Farklı yerlerde verme testi.Keseyi kalp atışını gören herkesi tebrik ediyorum arkadaşlar inşallah sağlıklı büyüklerl. Ben bugün hayal kırıklığına uğradım isyan etmedim şükür ama hiç iyi değilim değerimin az artmış olması beni mahvetti anlatamıyorum
Yerleşme kanaması daha çok 7-8 gün sonra oluyor. Belirtiler de o civarda olabiliyor ama belirtisiz pozitifler de varCanim yerleşme kanaman filan oldu mu. Benim 4. Günüm belirtim yokta. Hayırlı olsun bu arada
Herşey adım adım keseyi gördün şimdi sıra diğer gelişmelerde hepsi sakince iyi olacakHayır canım keseyi gördük haftaya kalp atışı için çağırdı küçükmüş daha moralim çok bozuldu . Kese düzgün ii yerde yerleşmiş ama işte endişeliyim
Pazartesi tekrar ver dedi doktor ama bilmiyorum canım çok fena durumdayım yani. Hayal kırıklığına uğradım 775 ten 3 gün sonra 1037 olması çok çok az gelişimine bakacağız sağlıklı mı sağlıksız mı ilerleyecek diye dua istiyorum sizlerdenCanım belki iki tutundu tek devam ediyor. Öyle olma ihtimali var. İki gün sonra bi daha bak merak etme iyisindir eminim. Farklı yerlerde verme testi.