• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Bende 20 temmuzda transfer oldum dr 1 ağustos dedi ama yarın kan testi vereceğim sağlık ocağında inanılmaz sancım var çünkü😌 yani regl belirtisimi gebelik mi bilemedim inşalah güzel haberler alırız
Bugün kan testi verdim 155 cıktı değerim

Alttan yaptı ama daha küçük görünmez dedi. Benim zaten moralim bozuldu bir kere daha bişey sormadım haftaya gel dedi doktor kötü bişey konuşmadı ama ben görmeyi bekliyordum
beni dün karın ultrasonuyla bi kadındoğumcu gördü canım 6+2 deyim bugün de kendi tüp bebek doktorum alttan muayeneyle gördü ama seninki belki daha minnakdır üzülme güzelim veta değerlerin iyiydi 😘

Keseyi kalp atışını gören herkesi tebrik ediyorum arkadaşlar inşallah sağlıklı büyüklerl. Ben bugün hayal kırıklığına uğradım isyan etmedim şükür ama hiç iyi değilim değerimin az artmış olması beni mahvetti anlatamıyorum

Canim yerleşme kanaman filan oldu mu. Benim 4. Günüm belirtim yokta. Hayırlı olsun bu arada
Çok teşekkürler sizde güzel haberler alırsınız,hayır olmadı ama 20.07.2033 transfer günüm benim doktorum 1 agustos dedi ama erken yaptım

Çok teşekkürler sizde güzel haberler alırsınız,hayır olmadı ama 20.07.2033 transfer günüm benim doktorum 1 agustos dedi ama erken yaptım
Aslımda bendede transfer gününden 2 gün sonra sancılarım başladı kasıklarımda hem sağda hem solda şuan bile var ama doktorum bol su tüket dedi,dinlen dedi.

Keseyi kalp atışını gören herkesi tebrik ediyorum arkadaşlar inşallah sağlıklı büyüklerl. Ben bugün hayal kırıklığına uğradım isyan etmedim şükür ama hiç iyi değilim değerimin az artmış olması beni mahvetti anlatamıyorum
Canım belki iki tutundu tek devam ediyor. Öyle olma ihtimali var. İki gün sonra bi daha bak merak etme iyisindir eminim. Farklı yerlerde verme testi.

Hayır canım keseyi gördük haftaya kalp atışı için çağırdı küçükmüş daha moralim çok bozuldu . Kese düzgün ii yerde yerleşmiş ama işte endişeliyim
Herşey adım adım 😊 keseyi gördün şimdi sıra diğer gelişmelerde hepsi sakince iyi olacak 🙏🏻🧿

Canım belki iki tutundu tek devam ediyor. Öyle olma ihtimali var. İki gün sonra bi daha bak merak etme iyisindir eminim. Farklı yerlerde verme testi.
Pazartesi tekrar ver dedi doktor ama bilmiyorum canım çok fena durumdayım yani. Hayal kırıklığına uğradım 775 ten 3 gün sonra 1037 olması çok çok az gelişimine bakacağız sağlıklı mı sağlıksız mı ilerleyecek diye dua istiyorum sizlerden

Kızlar ben yine bir soruyla geldim. Bazı yorumlarda transfer öncesi çatlatma iğnesi yapıldığından bahsediliyor. Ben transfer öncesi çatlatma iğnesi olmadım. Olan var mı? OPU öncesi normel de transfer öncesinin mantığını anlayamadım. Olmalı mıydım?

Back