• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Merhabalar Kızlar 21 temmuz da 2 tane 5. Gün embiriyosu transfer edildi dün 8. Günümdü idrar testi yaptım silik çizgi çıktı. Aşırı silikti sizce var mı.. Bi tanesi tutmuş gibi geldi bana inşallah inşallah foto nasıl ekleniyor bilmiyorum..

Merhabalar Kızlar 21 temmuz da 2 tane 5. Gün embiriyosu transfer edildi dün 8. Günümdü idrar testi yaptım silik çizgi çıktı. Aşırı silikti sizce var mı.. Bi tanesi tutmuş gibi geldi bana inşallah inşallah foto nasıl ekleniyor bilmiyorum..
Canım mesaj yazdığın yerde yukarda fotoğraf gibi bir yer var ona tıklıyosun o şekilde yükleyebilirsin uygulama üzerinden değil tarayıcı üzerinden gir siteye

Kızlar merhaba 18 temmuzda 3. Gün embriyosu transferi oldum dün kan verdim 10. Gündü sonuç 30.71 çıktı bugün öğrenebildim yani test pozitif görünüyor ama düşük değil mi
Canım 3. gün embriyosu olduğu için öyledir ama önemli olan iki gün sonraki %60 üzerinde artması stres yapma 💜

Kızlar merhaba 18 temmuzda 3. Gün embriyosu transferi oldum dün kan verdim 10. Gündü sonuç 30.71 çıktı bugün öğrenebildim yani test pozitif görünüyor ama düşük değil mi
Hayırlı olsun. Tebrik ederim. 10. gün değerleri yorumlarda okuduğum genelde aşağı yukarı böyle. Bazı doktorlar 12. gün test istiyor bazıları 10. gün. 9 gün isteyen dahi var. 4. ve 5. gün isteyip artışı takip etmek isteyen doktorlar da oluyor. Ama içinizi ferah tutun 12-15 gün arasındaki değerler her zaman daha yüksek seyrediyor ama öncesi sonuçlar daha az ama önemli olan 2 günde bir en az %60 oranında artış var mı ona bakılıyor.

Canım düşük diye düşünme önemli olan 2 gün sonraki artışı nasıl devam ediyor hayırlı olsun tebrikler 🙏🏻🙏🏻🎉

Canım silik çıkması normal kanda güzel artışlar gör inşallah 🙏🏻🙏🏻🎉🎉

Çok uğraştım olmadı
IMG_2140.jpeg

Bu adımlardan yüklüyorsun canım ya da dosya ekle diyerek de yükleyebilirsin

Aa sitenin uygulaması olduğunu bilmiyordum. Hangisi acaba? İsmini yazabilir misiniz?
Canım sitenin uygulaması var ama fotoğraf o şekilde yüklenmiyor normal internet tarayıcısından kadınlar kulübüne girip o şekilde giriş yapıp fotoğrafı paylaşabilirsin

Canım sitenin uygulaması var ama fotoğraf o şekilde yüklenmiyor normal internet tarayıcısından kadınlar kulübüne girip o şekilde giriş yapıp fotoğrafı paylaşabilirsin
Sitenin uygulamasının adı nedir acaba? Ben play store yazdim kadınlar kulübü diye ama çıkmadı.

Amin inşallah canım 🤲 1 tanesi olsun tutmuştur inşallah 😘 😘 😘pazartesi tekrar idrar yapıcam salı test günü zaten
Merhaba,
Ben 5. Gün embriyosu tek transfer olmuştum. 11. Gün 36 çıktı ama çok şükü 2 günde bir minimum 2.5 kat arttı ve dün 810 oldu pazartesi kontrole gideceğim inşallah 🙏 siz de stres yapmayın rahat olun.

Back