Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim bu üzüntü o kdar hızlı geçirsin ki kucagini çabucak doldursun inşallah benim ilk transferim tutmamisti Co kcok aglamistim çabucak atlatin inşallahKızlar benim olmadı maalesef 1.20 çıktı değerim.
Beklemek çok stresliSabah kan verdim az önce gittim hastaneye hormon cihazı bozulmuş benim şansım da böyle olur zaten
Hayır canım keseyi gördük haftaya kalp atışı için çağırdı küçükmüş daha moralim çok bozuldu . Kese düzgün ii yerde yerleşmiş ama işte endişeliyimCanım ne yaptın gördün mü bebişini
Canım niye moralin bozuldu ki geç gelişiyor olabilir normal bir durum doktorlar en kötü ihtimalleri söylüyor ki ön göremedikleri bir şey olursa hazırlıklı olunması için sen içini ferah tut endişe etme keyfini çıkar bebişininHayır canım keseyi gördük haftaya kalp atışı için çağırdı küçükmüş daha moralim çok bozuldu . Kese düzgün ii yerde yerleşmiş ama işte endişeliyim
Canım bu zamanda herkesin kalp atışı görülmüş nerdeyse o yüzden ters giden bişey mi var diye kafama taktım yaCanım niye moralin bozuldu ki geç gelişiyor olabilir normal bir durum doktorlar en kötü ihtimalleri söylüyor ki ön göremedikleri bir şey olursa hazırlıklı olunması için sen içini ferah tut endişe etme keyfini çıkar bebişinin
Transferden kaç gün sonra keseyi gördünüz degeriniz kaçtı en sonHayır canım keseyi gördük haftaya kalp atışı için çağırdı küçükmüş daha moralim çok bozuldu . Kese düzgün ii yerde yerleşmiş ama işte endişeliyim
Transfer tarihin ya da son adet tarihin neydi canım? Bugün kaç haftalıksın ?Canım bu zamanda herkesin kalp atışı görülmüş nerdeyse o yüzden ters giden bişey mi var diye kafama taktım ya
Amiin inş dualarınız eksik etmeyinRabbim bu üzüntü o kdar hızlı geçirsin ki kucagini çabucak doldursun inşallah benim ilk transferim tutmamisti Co kcok aglamistim çabucak atlatin inşallah
3temmuz transferim. En son 2000 di geçen hafta beta sonrasına gerek yok dedi doktor bakmaya 6 dayım son adete göreTransfer tarihin ya da son adet tarihin neydi canım? Bugün kaç haftalıksın ?
25 gün sonra oluyo randevu ama kese netti geçen haftada görülürdü muhtemelen bilemiyorumTransferden kaç gün sonra keseyi gördünüz degeriniz kaçtı en son
Endişe etme canım bir sonraki randevu gününü bekle sağlıkla ilerlesin inşallah kendini strese sokma25 gün sonra oluyo randevu ama kese netti geçen haftada görülürdü muhtemelen bilemiyorum
Kaç haftalık canımHayır canım keseyi gördük haftaya kalp atışı için çağırdı küçükmüş daha moralim çok bozuldu . Kese düzgün ii yerde yerleşmiş ama işte endişeliyim
Pes etmek yok, yola devam, elbet birgün olcak inşallahKızlar benim olmadı maalesef 1.20 çıktı değerim.
endişe etme canım benim alttan muayene etti mi ?25 gün sonra oluyo randevu ama kese netti geçen haftada görülürdü muhtemelen bilemiyorum
6Kaç haftalık canım
Alttan yaptı ama daha küçük görünmez dedi. Benim zaten moralim bozuldu bir kere daha bişey sormadım haftaya gel dedi doktor kötü bişey konuşmadı ama ben görmeyi bekliyordumendişe etme canım benim alttan muayene etti mi ?
Teşekkür ederim25 gün sonra oluyo randevu ama kese netti geçen haftada görülürdü muhtemelen bilemiyorum