- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Bütün dualarım seninleTeşekkür ederimmm pokişimmmmaminn aminnn
İnşallah Rabbim tedaviye gerek olmadan sana mucizeni nasip ederolmassa da dediğin gibi yolumuz belli çiçeğim
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın amin
Bol bol kaliteli yumoşlar seninle olsun canım aminnBugün kontrole gittim cuma günü opu olacağım dualarınız bekliyorum kızlar
Güzel canım önemli olan kaliteleri sayıya takılmaMerhaba kizlar ben bugun opudan ciktim yeni 9 yumurta toplanmis nasil sizce bana az geldi
Aynen canım sayıyı sen hiç baz alma önemli olan kaliteli olmalarıMerhaba kizlar ben bugun opudan ciktim yeni 9 yumurta toplanmis nasil sizce bana az geldi
Sayısını net söylemedi canım çok sayıda var dedi önemli olan kalitesi topladıktan sonra görürüz dediBol bol kaliteli yumoşlar seninle olsun canım aminn
Kaç tane olduğunu söyledi mi canım
Aminnn inşAllah canım Rabbim gönlüne göre versinSayısını net söylemedi canım çok sayıda var dedi önemli olan kalitesi topladıktan sonra görürüz dedi
2 3 saat agrim oldu ama simdilik katlanilabilir ufak tefek agrilarim var cok sukur sorunsuz gecti canım.Aynen canım sayıyı sen hiç baz alma önemli olan kaliteli olmalarıhepsi inşallah bol kaliteli embriyolar olsunn
Nasıl ağrın sızın var mı iyi misin
Oh çok şükür canım hepimiz bu opu dönemini sağ salim atlatalım2 3 saat agrim oldu ama simdilik katlanilabilir ufak tefek agrilarim var cok sukur sorunsuz gecti canım.
Canım ben ebe hemşireyim evet kanama olmasın diye koyarız ama mutlaka hastaya ailesine dosyasına not düşeriz bişey demediler miYa kizlar biliyormusunuz bilmiyorum ama bu opu dan sonra tampon koyuyorlarmıs ya onu koyup koymadiklarini anlayabiliyoruz dimiyani disardan bisey gorunmuyorda kanama akinti falanda olmayinca acaba tamponmu var diye dusundum
Bana birsey soylemediler. Burdan okuduklarimdan biliyorum. Parmagimla baktim ama birsey yok gibi olsa parmakla ulasabilecegim bir yerde olurdu degilmi canim.Canım ben ebe hemşireyim evet kanama olmasın diye koyarız ama mutlaka hastaya ailesine dosyasına not düşeriz bişey demediler mi
İçinde bir doluluk hissi olur iyice bir bakalım
Bence de olsa hissederdin canım ulaşabileceğin yerde olurdu onun bilgisini de mutlaka verirlerdiBana birsey soylemediler. Burdan okuduklarimdan biliyorum. Parmagimla baktim ama birsey yok gibi olsa parmakla ulasabilecegim bir yerde olurdu degilmi canim.
Merhaba ben de katılayım aranızaMerhaba güzel anne adaylarımBu şekilde açılmış bir kaç tane topik var ama bizlerin ne zaman transfer olacağıda kesin olmadığı için bu topiği açtım.
Benim gibi Temmuz ayında tüp bebeğe yeni başlamış opu öncesi ilaç kullanan arkadaşlarım varsa buyursun gelsinler
Beraber süreçlerimizi konuşalım. Muhtemelen hafta sonuna yumurta toplama işlemim olacak.Sonrasıda dondurulmuş transfer planlanacak.
Hepimize RABBİM şimdiden kolaylık versin.Bol kaliteli yumoşlarımız ve en sağlıklı embriyolarımız bizimle olsun.
Eki Görüntüle 3276540
Hoşgeldin canımmMerhaba ben de katılayım aranızabugün adetimin 2. Günü başladık bismillah deyip biz de bakalım.ilk denemem olacak çok heyecanlıyım, iğneyi doğru vurabilecek miyim ona bile korkuyorum şu an
Istanbulda prof.selcuk selcuk a basladim. Eş sorunu bizde, varikosel sperm az sayıda,bende de miyom var,transferden önce dinlenme süresinde ameliyat olacağımHoşgeldin canımmhaydi bakalımm sıkıntısız su gibi geçsin zaman
Nerede tedavi alıyorsun sıkıntınız nedir?
Yaparsın canım kalem şeklinde olanlardan mı? Yaparken mutlaka cildini iki parmağınla sıkıştır ilaç bittikten sonrada içinde 10’a kadar say iğneyi öyle çek
Kalem şeklinde doktor anlattı aslında,video da attı bana hatta ama ilk kez olunca böyle oluyor demek kiHoşgeldin canımmhaydi bakalımm sıkıntısız su gibi geçsin zaman
Nerede tedavi alıyorsun sıkıntınız nedir?
Yaparsın canım kalem şeklinde olanlardan mı? Yaparken mutlaka cildini iki parmağınla sıkıştır ilaç bittikten sonrada içinde 10’a kadar say iğneyi öyle çek
Dualarımdasın canım Allah senin ve tüm evlât isteyenlere nasip etsinMerhaba güzel anne adaylarımBu şekilde açılmış bir kaç tane topik var ama bizlerin ne zaman transfer olacağıda kesin olmadığı için bu topiği açtım.
Benim gibi Temmuz ayında tüp bebeğe yeni başlamış opu öncesi ilaç kullanan arkadaşlarım varsa buyursun gelsinler
Beraber süreçlerimizi konuşalım. Muhtemelen hafta sonuna yumurta toplama işlemim olacak.Sonrasıda dondurulmuş transfer planlanacak.
Hepimize RABBİM şimdiden kolaylık versin.Bol kaliteli yumoşlarımız ve en sağlıklı embriyolarımız bizimle olsun.
Eki Görüntüle 3276540
Bende gormemistim canim tampon falan şükür öyle kanamam falanda olmadi odaya getirdiklerinde yari uyaniktim zaten altim temizdi bir dahada kanamam falan olmadi seninde olmaz belkiYa kizlar biliyormusunuz bilmiyorum ama bu opu dan sonra tampon koyuyorlarmıs ya onu koyup koymadiklarini anlayabiliyoruz dimiyani disardan bisey gorunmuyorda kanama akinti falanda olmayinca acaba tamponmu var diye dusundum