-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Selamlar. Benim en son kontrolumde kist cikti ve transferim iptal edildi doktor adet olmani bekleyelim dedim kistten dolayı adet olamadim. Gecen hafta kist aspirasyonu yapti ve adet oldum. Adetimin 5. Gunu ilaca basladim 14 yada 15. Gunu de lucrin igne olacagim. Siz oldunuz sanirim sizin sorununuz neydiYok canım hiç yakıcı değil. Ben eczacıyım fiyatı 2500 civarıydı. Ben de olmak istiyorum hemen adet
Lucrin olduktan kac gun sonra adet oldunuz.. doktor bana bu igneyle gecici menopoza gireceksin dedi.. henuz igne olmadim gununu bekliyorumBen de vuruldum üstüne adet de oldum doktor adetinle ilgimiz kalmadı artık estrofeme devam dedi
Demek hepimiz bu iğneyi olacağızLucrin olduktan kac gun sonra adet oldunuz.. doktor bana bu igneyle gecici menopoza gireceksin dedi.. henuz igne olmadim gununu bekliyorum
Pko ya da cikolata kisti yoktu aslinda ilk defa kist olustu onu da transfere hazirlik asamasinda ogrendim transfer iptal oldu simdi merak ediyorum igneden sonra ki adetle mi tekrar transfer hazirligina baslayacagizDemek hepimiz bu iğneyi olacağız
Bende aynı şekilde biliyorum geçici menepoza girmekmiş.Rahim dinlendirme adına sende pko çikolata kisti var mı canım
Anladım canım muhtemelen öyle banada doktorum bu ay bu iğneyi yapacaksın diğer regl döneminde her şey yolunda giderse transferi planlarım demiştiPko ya da cikolata kisti yoktu aslinda ilk defa kist olustu onu da transfere hazirlik asamasinda ogrendim transfer iptal oldu simdi merak ediyorum igneden sonra ki adetle mi tekrar transfer hazirligina baslayacagiz
Sizin cikolata kisti falan mi normal kist mi cikti.. ilk transferiniz mi olacakAnladım canım muhtemelen öyle banada doktorum bu ay bu iğneyi yapacaksın diğer regl döneminde her şey yolunda giderse transferi planlarım demişti
Canım bende öyle bi sorun yoktu ama herkese verıyolar suan lucriniSelamlar. Benim en son kontrolumde kist cikti ve transferim iptal edildi doktor adet olmani bekleyelim dedim kistten dolayı adet olamadim. Gecen hafta kist aspirasyonu yapti ve adet oldum. Adetimin 5. Gunu ilaca basladim 14 yada 15. Gunu de lucrin igne olacagim. Siz oldunuz sanirim sizin sorununuz neydi
Ben 8 agustosta yapıldım ve 2 gun ıcınde adet olmayı beklıyorumGaliba yanlış anlamadıysam öyle ama adet olunca konuşacağız demişti hani şu zaman demedi
sen ne zaman yapılmıştın canım ?
Sen nerde yaptırıyorsunAnladım canım muhtemelen öyle banada doktorum bu ay bu iğneyi yapacaksın diğer regl döneminde her şey yolunda giderse transferi planlarım demişti
Acaba neden herkese vermeleri ilginc baska bilmedgimiz hi faydasi mi var acabaCanım bende öyle bi sorun yoktu ama herkese verıyolar suan lucrini
Hormon seviyelerini düzenliyo galiba östrojen ve progestoren dengesini sağlıyormuş. Rahim hazırlıgı yapılan yerlerde genelde veriyolar sanırımAcaba neden herkese vermeleri ilginc baska bilmedgimiz hi faydasi mi var acaba
Ben de minik minik çikolata kistleri varmış ondan kaynaklı diye söylemişti doktorumSizin cikolata kisti falan mi normal kist mi cikti.. ilk transferiniz mi olacak
Ben Kayseri’de Acıbadem hastanesi Mustafa taş doktorum canımSen nerde yaptırıyorsun
Sana bagısıklık serumu hangisini önerdiler canımBen Kayseri’de Acıbadem hastanesi Mustafa taş doktorum canım
İntralipid serum diye yazıyor kağıttaki dosyada canım galiba transferden sonra takılacakmışSana bagısıklık serumu hangisini önerdiler canım
Sanırım transferden önce ve sonra takılıyorİntralipid serum diye yazıyor kağıttaki dosyada canım galiba transferden sonra takılacakmış
Şifa olsun inşAllahSanırım transferden önce ve sonra takılıyor
Evet canım hemşire benımkini 5 eylül gibi hesapladı. Adet olunca haber vericem galiba esrtrofem baslıcaklarŞifa olsun inşAllahmuhtemelen Eylül ayında transfer oluruz gibi canım
Ben de bekliyorum bakalım regliEvet canım hemşire benımkini 5 eylül gibi hesapladı. Adet olunca haber vericem galiba esrtrofem baslıcaklar
Olsun canım ben de unutuyorumBen de bekliyorum bakalım regli
Sen nerede tedavi görüyordun canım sizdeki sıkıntı nedir? Daha önce sorduysam kusura bakma