- 20 Aralık 2020
- 17.044
- 75.453
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Seninkide aynı benim gibi oldumm canımmKızlar benim de iki tane 5. Gün embriyosu donduruldu bugün hepimizden güzel haberler alalım inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninkide aynı benim gibi oldumm canımmKızlar benim de iki tane 5. Gün embriyosu donduruldu bugün hepimizden güzel haberler alalım inşallah
Opudan sonra 11.gün regl olsaydım bendee canım karın ağrım var ama kendi yok hızlandırsak artık ilaç yakıcı mı peki birde ne kadara aldınız canımBen oldumm canım 2 gun oldu hemşire adet olunca haber ver dedi
evet canım ALLAH nasip ederde bir terslik çıkmazsa ilk deneme olacak eylülde.senin canımAnladım canım senın ilk denemen mi
Çoğumuz eylülde transfer olacak gibiyizevet canım ALLAH nasip ederde bir terslik çıkmazsa ilk deneme olacak eylülde.senin canım
hayırlısıyla ilk seferde çok güzel pozitifler alalım hepimiz inşallah :)Çoğumuz eylülde transfer olacak gibiyiz
Aminnnn canımm aminnnhayırlısıyla ilk seferde çok güzel pozitifler alalım hepimiz inşallah :)
test verdiniz mi ne çıktı sonucunuzBende erken verdiğim için doktoruma söylemedim henüz yarında test verip iki sonucu atmayı düşünüyorum
Evet bugün 268 çıktıtest verdiniz mi ne çıktı sonucunuz
ya maşallah çok sevindim :) benim artmamış. bugünde değerim aynı geldi 1 günde yükselir mi ki bilemedimEvet bugün 268 çıktı
Sağolun bir günde az da olsa artış olmalı diye biliyorum doktorunuz ne diyorya maşallah çok sevindim :) benim artmamış. bugünde değerim aynı geldi 1 günde yükselir mi ki bilemedim
ilaçlara devam et pazar günü tekrar kan dedi olumsuz bişey demediSağolun bir günde az da olsa artış olmalı diye biliyorum doktorunuz ne diyor
İnşallah yükselmeye devam eder güzel sonuçlar gelirilaçlara devam et pazar günü tekrar kan dedi olumsuz bişey demedi
inşallahİnşallah yükselmeye devam eder güzel sonuçlar gelir
Benim de ilk olacak canım hepimizin ki tutar inşallahevet canım ALLAH nasip ederde bir terslik çıkmazsa ilk deneme olacak eylülde.senin canım
Yok canım hiç yakıcı değil. Ben eczacıyım fiyatı 2500 civarıydı. Ben de olmak istiyorum hemen adetOpudan sonra 11.gün regl olsaydım bendee canım karın ağrım var ama kendi yok hızlandırsak artık ilaç yakıcı mı peki birde ne kadara aldınız canım
İlgimiz kalmadı derken ne demek istediBen de vuruldum üstüne adet de oldum doktor adetinle ilgimiz kalmadı artık estrofeme devam dedi
Sen adet olunca mı vurulcaksın LucriniOpudan sonra 11.gün regl olsaydım bendee canım karın ağrım var ama kendi yok hızlandırsak artık ilaç yakıcı mı peki birde ne kadara aldınız canım
Canım bana bi bagısıklık serumu bir rahim kasılmasını önleyici ilaç bide kan iğnesi yazdı tranafer için seninkiler nasılevet canım ALLAH nasip ederde bir terslik çıkmazsa ilk deneme olacak eylülde.senin canım
Çok teşekkür ederim canımYok canım hiç yakıcı değil. Ben eczacıyım fiyatı 2500 civarıydı. Ben de olmak istiyorum hemen adet
Galiba yanlış anlamadıysam öyle ama adet olunca konuşacağız demişti hani şu zaman demediSen adet olunca mı vurulcaksın Lucrini