- 20 Aralık 2020
- 17.068
- 75.561
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Olsun canım ben de unutuyorumacıbadem maslakta ben. Lucrını bu arada adet olmadan vuruldm canım yarın hemsirene bi sor istersen.
Benim rahm sağa doğru gelişmiş biras kücük esimnde ileri hız spermi azdı. Siz deki sıkıntı neydi
Tüp bebekte kullanılan ilaçalrdan olmuş olabılır canım sorun olacagını sanmıyorumTamam canım doğru diyorsun bir sorayım emin olalım ben de polikistikover var ama hiçbir semptomunu görmedim ultrasonografik görüntüde çok sayıda yumurta gözlendi onun dışında her şey normal bir de bu doktorun fark etti minik minik çikolata kistleri varmış
Pregnom kullanıyorum kuzumKızlar folik asit ne kullanıyorsunuz?Doktorum Folbiol 5 mg yazdı günaşırı şeklinde kullanmaya devam et dedi
Evet biraz araştırdım o yüzdenmişPregnom kullanıyorum kuzum
Folbiol dozu bir tık yüksek o yüzden gün aşırı demiştir
inşallah canım hayırlısıyla :)Benim de ilk olacak canım hepimizin ki tutar inşallah
Kızlar folik asit ne kullanıyorsunuz?Doktorum Folbiol 5 mg yazdı günaşırı şeklinde kullanmaya devam et dedi
bağışıklık için serum dedi birde kan sulandırıcı iğnenin dozunu yüksek yapacağım dedi(testlerde kan pıhtılaşmam çıktı maalesef) rahim kasılmasını önleyici bir şey demedi hiç canımCanım bana bi bagısıklık serumu bir rahim kasılmasını önleyici ilaç bide kan iğnesi yazdı tranafer için seninkiler nasıl
eylül ayında transferim olacak bir terslik çıkmazsa doktorum prenatal life verdi.Kızlar folik asit ne kullanıyorsunuz?Doktorum Folbiol 5 mg yazdı günaşırı şeklinde kullanmaya devam et dedi
Ben diyorum senin ikizEvet bugün 268 çıktı
birde bu ay yapılacak bir iğne verdi canım.zoladex diyebağışıklık için serum dedi birde kan sulandırıcı iğnenin dozunu yüksek yapacağım dedi(testlerde kan pıhtılaşmam çıktı maalesef) rahim kasılmasını önleyici bir şey demedi hiç canım
Bunu neden verdi canım sordun mubirde bu ay yapılacak bir iğne verdi canım.zoladex diye
Yarın testi tekrarlayacağım bakalım ne olur sonuçBen diyorum senin ikizhakkında hayırlısı olsun canım gerçekten çok sevindim Rabbim tamamina erdirsin inşallah
rahmi transfer sürecine hazırlayıp hormonları bastırmak için dedi canım.Bİr kaç tane yumurta toplama sürecinden kalan kistlerim var tekrar böyle bir şeyle karşılaşmamak için sanırımBunu neden verdi canım sordun mu
Yani değerlerin yuksek artiyor birde 3.gun embriyosu diyosun benim bildigim okuduğum kadarıyla 3.gun embriyolarini hep düşük degerlerle ogrendiler yada en fazla 100 le falan yani neyse artık keseleri görünce anlarız artik tekrar hayırlı olsun dualarina bizide dahil et olur muYarın testi tekrarlayacağım bakalım ne olur sonuçikiz olsun çok istiyorum Rabbim bizim için hayırlısını versin inşallah ama içimden inşallah ikizdir diye dua ediyorum hep
Tabi ki hep ediyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın emeklerini boşa çıkarmasın isteyen herkese nasip etsin inşallah hamile olanlara da sağlıklı şekilde devamını nasip etsin inşallahYani değerlerin yuksek artiyor birde 3.gun embriyosu diyosun benim bildigim okuduğum kadarıyla 3.gun embriyolarini hep düşük degerlerle ogrendiler yada en fazla 100 le falan yani neyse artık keseleri görünce anlarız artik tekrar hayırlı olsun dualarina bizide dahil et olur mu
16 saat süren dedigin o mu canımbağışıklık için serum dedi birde kan sulandırıcı iğnenin dozunu yüksek yapacağım dedi(testlerde kan pıhtılaşmam çıktı maalesef) rahim kasılmasını önleyici bir şey demedi hiç canım
Bizim lucrin gibi canım oda ondan vermiştirBunu neden verdi canım sordun mu
Amin canım inşallahTabi ki hep ediyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın emeklerini boşa çıkarmasın isteyen herkese nasip etsin inşallah hamile olanlara da sağlıklı şekilde devamını nasip etsin inşallah