- 18 Temmuz 2022
- 515
- 474
- 23
- 29
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #1.501
Endişe etme canım yat dinlen bebekte bir sorun görmediyse hiç bir şey olmaz Allah ın izniyle leken kırmızıya döner veya miktarı artarsa bi hastaneye gidersinKızlarrr, bugün doktora gittim sat 25eyluldu doktor 7 haftalık dedi karın ultrason ile kalp atışlarını da duydun şükürler olsun
Ancak bir saat önce eve geldim ve baktım ki kahverengi bir leke gelmiş çamaşırıma... rahim bölgemde bir sızlama var neyin nesidir bu normal mi böyle bir leke çok endişelendim
Evet gitmeniz daha sağlıklı olur. İnş güzel haberlerinizi bekliyorumÇok teşekkürler bende onu bekliyordum. Geç gidecektim. Hemen randevu alacağım.
Sat 17 Ekim, 2. Gebeliğim 34 yaşındayım :)canim istersen son adet tarihini yasini bide kacinci gebelik seni listeye ekliyim
Gozun aydin canim ben daha kalp atisi duymadim haftaya randevu alacam
bizim de yakın tarihlerimiz :) bende cuma günü gideceğim kese için , sizde güzel haberler verin bize bugün inşallahhAyy doğum tarihlerimiz aynı görünüyorkan verdin mi canım? Beni de doktorum bugün çağırdı, bu kadar erken kese görünmez diye düşünüyorum ama inşallah görürüm
Gittiniz mi doktora?Ayy doğum tarihlerimiz aynı görünüyorkan verdin mi canım? Beni de doktorum bugün çağırdı, bu kadar erken kese görünmez diye düşünüyorum ama inşallah görürüm
Gittiniz mi doktoraAyy doğum tarihlerimiz aynı görünüyorkan verdin mi canım? Beni de doktorum bugün çağırdı, bu kadar erken kese görünmez diye düşünüyorum ama inşallah görürüm
Teşekkür ederim içimi rahatlattınEndişe etme canım yat dinlen bebekte bir sorun görmediyse hiç bir şey olmaz Allah ın izniyle leken kırmızıya döner veya miktarı artarsa bi hastaneye gidersin
Muhtemelen bu yüzden olabilir. Benim de 4+ Lardayken ani bi sancı olmuştu kadındoğum acile gitmiştim hcg değerim 500 küsürdü zaten birşey görünmezmiş ama doktor bunu umursamadan vajinalultrasonda baktı birşey göremedi hamile olmadığımı söylemişti şuan çok şükür 6+3 müşüz bebiş sağlıklı normal ultrasonda görünüyorÇok sevindim herşeyin yolunda gitmesinebenim doktorum da bugün çağırdı daha 4+5 te birşey görünmez ki diye kendi kendime kaygıya düşüyordum ki belki de senin dediğin sebepten ötürü görmek istedi. Teşekkür ederiz
Sıramı bekliyorum şu an. Bu kadar erken kese görünme ihtimali düşük biliyorum ve şimdiden bu beni strese sokuyorGittiniz mi doktora?
Canim bir şey olmaz bende hamileyken dolgu,dış tedavisi çok yaparım.ama sen yinedede doktoruna bir danış.Hamile olduğunu belirt ona göre ilaç verir,ona göre ilaç tedavisi uygular.kadin doktorunun fikrinide al önce sonra dişçiye belirttiklerimi söylersin.Gecmis olsun şimdiden.Rabbim şifa versin .Kizlar merhaba tahmini doğum tarihim 26 temmuz hepimize hayırlı olsun inşallah.Ama benim bı sorum var bilen yanitlarsa çok sevinirim.Disim aniden sıkıntı çıkardı hiç birşeyi yoktu yada ben yok saniyordum.Doktor kanal tedavi dedi yapılması gerek hamileyken böyle şeyler yaşayan oldu mu
korkma canım hafif lekelenme olabilir, kırmızıya dönmezse yada artış olmazsa dinlen geçer Allah'ın izniyle.Kızlarrr, bugün doktora gittim sat 25eyluldu doktor 7 haftalık dedi karın ultrason ile kalp atışlarını da duydun şükürler olsun
Ancak bir saat önce eve geldim ve baktım ki kahverengi bir leke gelmiş çamaşırıma... rahim bölgemde bir sızlama var neyin nesidir bu normal mi böyle bir leke çok endişelendim
İnşallahkorkma canım hafif lekelenme olabilir, kırmızıya dönmezse yada artış olmazsa dinlen geçer Allah'ın izniyle.
Canım çok normal, olabiliyor ama yine de doktoruna bilgi ver bence belki progesteron başlayabilirKızlarrr, bugün doktora gittim sat 25eyluldu doktor 7 haftalık dedi karın ultrason ile kalp atışlarını da duydun şükürler olsun
Bende öyle oldum ilk kontrolden sonra pembemsi akıntı geldi.Niye kontrolden sonra önemli seyler olur bilmem.Dinlendim gecti akintim.dinlen sen yinede de akintinin devam etmemesi ve ağrılarının olmaması önemli.eger tam tersi ağrın akintin varsa doktora git derim.Kızlarrr, bugün doktora gittim sat 25eyluldu doktor 7 haftalık dedi karın ultrason ile kalp atışlarını da duydun şükürler olsun
Ben yokum listede, 37 yas sat:8 ekim 2022 , 2.çocukyok sitedi var cnm
Hiç korkma ne kadar sakin o kadar iyi ama istirahat etTeşekkür ederim içimi rahatlattıninşallah devam etmez görünce çok korktum cidden
Normalde nasıldı canım tansiyonun 11 8 normal benceKızlar benim kahverengi lekelenme bitmiyor, bitmiyor ya. Doktor normal dedi, eski kan dedi. Ama bıktım valla
Bir de tansiyon aleti aldım. 110/80 çıkıyor genelde.
naptın? merak ettim :) nasıl geçtiSıramı bekliyorum şu an. Bu kadar erken kese görünme ihtimali düşük biliyorum ve şimdiden bu beni strese sokuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?