- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 208
- 34
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #1.061
Tamam canım ben kontrol olduğu için gidiyorum bugün inşallah küçük bir ihtimal ama kalbini duysam günüm çok güzelleşirdiYok canım ya haftaya gidicem hem keseyi hemde kalp atışını da duyarım
Benimde artış biraz yüksek doktora sordum yüksek olmasında sıkıntı yok artışı en az yüzde 66 bekleriz üstü de olabilir kötü bir şey değil dedikizlar 31 ekimde kan 227 cikti 2 kasim yani bugun 785 cikti iyimi sizce
AA hemde çok yakın ben sınırdayımMemnun oldum.Bende avusturyadan katılıyorum yakınız.
Hoşgeldün canım benimMerhaba kızlar ben de aranıza yeni katıldım inşallah her şey yolunda gider sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımızabenim adet gecikmemin bugün 4.gunu dün beta ilk kez verdim 800 çıktı sabah çok hafif sulu pembe akıntım oldu aynı yerlesme gibi sizce bu normal mi yerleşme kanamasi öncesinde yaşamamıştım ama sanki yerleşme için de geç bir zaman değil mi? Endişelenmeli miyim doktor kırmızı kanaman olursa hemen acile gel demişti ama bu sayılmaz dimi
Tekrar hayırlı olsun canım benimMerhabalar kızlarbugün bata 2 gün kala sabah test yaptım silik çıktı şok oldum hiç belirtim yok yine olmadı bu ay herhalde derken ikinci çizgiyi görünce inanamadım. Geçen ay da erken gebelik testi. silik çıkmıştı ama adet olmuştum. Bu ay kaset test yaptım iki gün kalası çıktı. Pazar günü beklenen adet tarihim. İnşallah sağlıkla tutunur da temmuz annesi olurum ben de
Maşallah hoşgeldün Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba arkadaşlar herkeze sorunsuz bir hamilelik süreci diliyorum 2009 eylül ve 2015 şubat annelerinden 2023 temmuz annelerime süpriz bir sonuçla terfi ettimama heyecan ilk günki gibi herkez sağlıkla alsın bebeğini kucağına bu arada sat 9 ekim batı bilmiyorum
Benim gübi çok bekleyen bir Alman bayanıYok canım ya haftaya gidicem hem keseyi hemde kalp atışını da duyarım
İnşallah canım ya inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım güzel bı hamilelik yaşayalımHoşgeldün canım benimBenim de doğum tarihi seninle çok yakın Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Bende melek bende memnun oldumİnşallah canım ya inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım güzel bı hamilelik yaşayalımbu arada ben yeşim memnun oldum tanıştığımıza belli olmaz belki aynı gün doğum yaparız senin sat ne zamandı benim 11 ekim
Çok şükür sen nasılsınO kadar kosturmali bi 10 gun yasadim ki kimseyi tanima firsatim olmadinasilsiniz kizlar nasil gidiyo hamilelik umarim her sey yolundadir
Ayy ne güzel olurTamam canım ben kontrol olduğu için gidiyorum bugün inşallah küçük bir ihtimal ama kalbini duysam günüm çok güzelleşirdi
Aaa maşallah sana ben adını diğer gruplardan biliyorum galiba tanıdık geldiMerhaba kızlar ben de aranıza yeni katıldım inşallah her şey yolunda gider sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımızabenim adet gecikmemin bugün 4.gunu dün beta ilk kez verdim 800 çıktı sabah çok hafif sulu pembe akıntım oldu aynı yerlesme gibi sizce bu normal mi yerleşme kanamasi öncesinde yaşamamıştım ama sanki yerleşme için de geç bir zaman değil mi? Endişelenmeli miyim doktor kırmızı kanaman olursa hemen acile gel demişti ama bu sayılmaz dimi
Mesajınızı çok geç gördüm kusura bakmayın benim 2kasımda 1871 çıkmıştı.3 kasımda dorkoruma gittim vajinal muayeneyle 5mm kese göründü. Durumunuzla ilgili kan değerleriniz çok iyi dış gebelik olsa o kadar yükseldiğinde sıkıntı olur diye biliyorum ama kanama taşikardi kasıklarda ağrı yok mu yoksa normal gebelik gibi ama bilemiyorum. Zaten durumuz neticeye varmıştır hayırlı haberlerinizi alırız inşallahMerhabalar size bisey sormak istiyorum 1 kasımda evde test yaptım çift çizgi çıktı hastaneye gidip kan verdim 516 çıktı değerim doktorum 2 gün sonra tekrar vermemi söyledi 3 kasımda tekrar verdim 814 çıktı dayanamayıp 4 kasımda bidaha verdim 1221 çıktı cumartesi gelmemi söyledi vajinalde karında da kese göremedi dış gebelik olabilir dedi 2 gün sonra tekrar gelmemi söyledi kan verip bugün 7 kasımda tekrar kan verdim 3672 çıktı yine kese görünmedi tuplerde bisey yok rahimde sol tarafta bisey gördü ama kese yok olsa bile sağlıklı büyümeyebilir dedi size dış gebelik mi yoksa kesenin görünmesi için daha var mı acaba son adet tarihim 29 Eylül 3 ekimde bitti kanama baş dönmesi vs hicbiseyim yok bugün progesteron da baktı oda normal çıktı
Benim gübi çok bekleyen bir Alman bayanıya günler güç geçmiyor
Benim randevum daha 22.11 de o zaman 7 haftalık oluyor mucizem o zaman herhalde görünür her şey inşallah
Naptın ki kız 10 gün çok koşmasaydın bebiş tutunuyor annesiO kadar kosturmali bi 10 gun yasadim ki kimseyi tanima firsatim olmadinasilsiniz kizlar nasil gidiyo hamilelik umarim her sey yolundadir
Geçen lekelenmem oldu kullandım benKızlar progestan kullanan var mı?
Ben kullanıyorumKızlar progestan kullanan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?