- 19 Nisan 2022
- 438
- 517
- 33
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
Merhaba sat ilk basina gore mi hesaplaniyor yoksa sat son gunune gore mi ?Kızlar doktordan şimdi çıktım :))) sat göre 5+6 yım ama ultrason ile 6+4 ölçtü doktorum. Şuan karından ultrason ile hem kalp atışını gördük hem de duyduk Kalp atışlarını net bir ahenk ile duyamıyor ama doktor gayet iyi dedi vajinal olarak baksam gayet net çıkar belli dedi ama vajinal bakmaya gerek duymadı Bebeğim 7 mm şuan.Allahım hepinize güzel haberler aldırsın :)))
Evet canim sadece kese gorundu cok sukur kalp atislari da insallah Allah haftaya nasip eder.Canım keseyi görebilirsin fakat kalp atışı için erken olabilir bence kendini buna şartlama
Yolk sac göründümü canım ?Evet canim sadece kese gorundu cok sukur kalp atislari da insallah Allah haftaya nasip eder.
Maşallahhh :) aminn canım cümlemizeKızlar doktordan şimdi çıktım :))) sat göre 5+6 yım ama ultrason ile 6+4 ölçtü doktorum. Şuan karından ultrason ile hem kalp atışını gördük hem de duyduk Kalp atışlarını net bir ahenk ile duyamıyor ama doktor gayet iyi dedi vajinal olarak baksam gayet net çıkar belli dedi ama vajinal bakmaya gerek duymadı Bebeğim 7 mm şuan.Allahım hepinize güzel haberler aldırsın :)))
Amin çok teşekkür ederim hepimizin sağlıkla devam etsin inşallah.Masallah sağlıkla devam etsin. Darısı bizlerin basina
Sat ilk güne göre hesaplanıyor canımMerhaba sat ilk basina gore mi hesaplaniyor yoksa sat son gunune gore mi ?
Evet canim yolk ne bilmiyorum ama bebegin kesesi olusmus bebek de minik gozukuyor dedi ama tam ben goremedim , kese ile yolk ayni mi bilmiyorum ama keseyi gordu sadece karindan bakarak. Haftaya muhtemelen kalp atislarini duyaruz dedi.Yolk sac göründümü canım ?
Karından mı baktı
Çok sevindimgünaydınnn kızlar 08 kasım 76 olan beta 10 kasım 192 çıktı çok şükürRabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Bende bugün öğleden sonra gideceğim ilk kezDoktora gidicek arkadaşlarım Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin
Gebelik haftalarımız hemen hemen aynı kızlar ne gördünüz ne dedi bizede yazın olur mu
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinArkadaşlar bebeğimi gördük hatta doktor kalp atisini da gördü meğersem 7 haftalikmis 11 mm mış ay o kadar mutlu oldum ki çok korkuyordum kötü bir şey olacak diye daha önce 2 kaybım var insanın morali bozuluyor inşallah bu sefer her sey yolunda sağlıklı gider hepimiz icin☺
Amin inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimeze kavuşuruzAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Haftasını tam olarak soylemedimiMerhaba kizlar bende muayne oldum ama doktor aklim karistirdi bi tane kesede bebek vardiyolksalk gozukuyordu ama kalp atisini duymadim baska bitane keseye benzer bisey var ama kese degil dedi ama emin olamadim sizce ikiz gebelik olabilirmi Eki Görüntüle 3159802
folidoce yazdı bana onu kullanıyorum benKızlar doktorunuz hangi folik asiti önerdi size?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?