- 19 Temmuz 2022
- 2.290
- 2.487
- 63
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
bence normal ben de kalp için 6 sonunu bekledim 7 8 de duyan dolu insan var çok erken daha üzülmek içinAz once dr.cıktım kese küçük daha dedi ve kalp atısını duyamadık. 13 ekimde transfer olmuştum.
6+1 bugün.
Haftaya çağırdı tekrar. Nedense inancımı kaybettim.
Belkide içinde kurdugum hayaldi şuan canımı acıtan.
Benim gibi olan varmı?
aşağıda da arkadaşlar yazmış biraz erken gibi geldi bana 6. haftanızı bekleseniz daha iyiYani 5+6 da gideceğim ben vajinal bakacak bebeği görmek için. Göremeyecek miyiz yani
Biz keseyi gördük Allaha sükür 12 gün sonra bebekİnşallah canımcım güzel haberleri heyecanla bekliyorumİnanki çok keyifli bir yol arkadaşlığı oldu burası.Acısıda oldu benim için ama dilerim hepimiz için hep tatlı olsun burdaki sohbetleriniz
Öyle olur inşallah. Yazın bana umut oldu13 ekimse zaten daha çok yeni 6+1 olarak bakma o son tarihine göre o şekilde.bebek oluştuktan sonra sat değiştirilebiliyor döllenmeye göre.Hiç moralini hemen bozma.Kese var şükür ki dış gebelik değil.Bunu attık kafamızdan.Belkide daha 5 haftalıktır.İnanıyorum ki haftaya herşey daha güzel olacak tam haftasını da öğrenmiş olucaksınİnan
Karnım ac ama hiçbir şey yiyemiyorum, canım istemiyor. Sabah kendime omlet yaptım zorla yarısını yiyebildim yumurtasan tiksindim resmenBenim inanılmaz mide bulantım başladı dünden beri. Midem ağzımda. Kusamıyorum. Yemeklerin görüntüsü bile midemi tuhaf yapıyor. Kraker falan yiyorum. Bugün 6+0 olduk
Doktor çağırdı benlik bir durum değil de bakalım cuma göreceğizaşağıda da arkadaşlar yazmış biraz erken gibi geldi bana 6. haftanızı bekleseniz daha iyi
Ohhh Maşallah SüphanAllah çok sevindim.Gözün aydın olsunBiz keseyi gördük Allaha sükür 12 gün sonra bebek
Ayyy bende cok sevindim fıstıgım seninkide benimkide ben varım dedi sükür rabbim geri kalan zamanımda hayırlısını versinOhhh Maşallah SüphanAllah çok sevindim.Gözün aydın olsun
Ne demek rica ederim.Biz destek ve moral için burda hep beraberizÖyle olur inşallah. Yazın bana umut oldu
O an üzüldüğümden dr. Bisey soramadım bile
Çok teşekkürler bilgin ve desteğin için
Kuşum bende normal gayet yasadıgın benimde cok abarti degil ama kasık agrım oluyor ara ara gögüs desen hep cok agrılı asla ustune yatamıyorum yeniler ya o yuzden normal benceKızlar kasık ağrılarınız sizin de varmı yada devam ediyor mu 5+6 yım ama kasık ağrılarım beni olumsuz etkiliyor özellikle sola yakın bölge bir tık daha belirgin gibi uzanınca oturunca sorun yok ama ayağa kalkınca hissediyorum ve aşırı bitkinlik bıkkınlık var. Öyle çok kimseyle muhattap olmak istemiyorum insanlardan uzaklaştım resmen hiç bir iş yapma isteği yok sürekli yatmak istiyorum. Mesela şuan yemek yapacam hiç yerimden kalkasım yok
Bunların hepsi duygu durumumuzdaki değişikliklerden kaynaklanıyor.bende 3 gün mide bulantım yüzünden dışarı çıkmadığımı biliyorum.Sonra kendimi silkeledim çıktım.Sahilde yürüyüş yaptım.Zaten açık havada yürüyüş 9 ay boyunca bize enerji sağlayacak.Kasık ağrısı bende de var çok hafif regl sancısı gibi.Hatta tuvalet ihtiyacım geldiğinde daha da artıyor.Rahim büyüdükçe hissettiriyor olacak kendini.Çok normalKızlar kasık ağrılarınız sizin de varmı yada devam ediyor mu 5+6 yım ama kasık ağrılarım beni olumsuz etkiliyor özellikle sola yakın bölge bir tık daha belirgin gibi uzanınca oturunca sorun yok ama ayağa kalkınca hissediyorum ve aşırı bitkinlik bıkkınlık var. Öyle çok kimseyle muhattap olmak istemiyorum insanlardan uzaklaştım resmen hiç bir iş yapma isteği yok sürekli yatmak istiyorum. Mesela şuan yemek yapacam hiç yerimden kalkasım yok
Haklısın, haftaya umarım hersey yoluna girer.Ne demek rica ederim.Biz destek ve moral için burda hep beraberizBenim küçük bir not defterim var.Gün içinde sormam gereken bişey varsa aklıma gelince oraya yazıyorum.Bugün dr uma giderken aldım yanıma.Heyecandan insan unutuyor.Benim eşimle kan uyuşmazlığım var onu sordum mesela,Diş tedavim yarım kaldı onu sordum.Notlarım olmasaydı kesin unuturdum
Bende haftaya cumartesi gideceğim tekrar. Bebişi görmek ve kalp atışını duymak için. Bugün sadece keseyii gördük.Şimdi heyecanlı bir 10 günlük bekleyişim var önümdeHaklısın, haftaya umarım hersey yoluna girer.
Ağlamaklı oldum cıktım odadan.
Sende durumlar nasıl sürecin nasıl geçti
Evet regl olacak gibi bi ağrı oluyor bende de normalde aktif bir yaşantım var ilk bir kaç gün böyle olunca dedim biraz sakin olayım bebeğe zarar gelmesin 2-3 gündür elimden geldiğinde hiç bir şey yapmıyorum. Ağrı olunca lekelenme kanama olcak korkusu oluyor ama çok şükür öyle bir problemle karşılaşmadım şuana kadarBunların hepsi duygu durumumuzdaki değişikliklerden kaynaklanıyor.bende 3 gün mide bulantım yüzünden dışarı çıkmadığımı biliyorum.Sonra kendimi silkeledim çıktım.Sahilde yürüyüş yaptım.Zaten açık havada yürüyüş 9 ay boyunca bize enerji sağlayacak.Kasık ağrısı bende de var çok hafif regl sancısı gibi.Hatta tuvalet ihtiyacım geldiğinde daha da artıyor.Rahim büyüdükçe hissettiriyor olacak kendini.Çok normalEndişelenme
Ay evet göğüs benimde öyle maalesef kıyafet giyerken bile ağrıyorKuşum bende normal gayet yasadıgın benimde cok abarti degil ama kasık agrım oluyor ara ara gögüs desen hep cok agrılı asla ustune yatamıyorum yeniler ya o yuzden normal bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?