- Konu Sahibi LadyMorganas
-
Ben de herşeye ağlıyorum yDa gülüyorumBugün hastanede troid ultrasonu randevusu alacaktım dosyamı alıp gittiler aoyledigim hâlde bunun üzerine bir ağladım ki sormayın adam en son oturun ben getiririm kusura bakmayın falan dedi bir görsenizşimdi gülüyorum ama o zaman hiç komik değildi
Ben genelde hep ağlama eğilimindeyim vallaBen de herşeye ağlıyorum yDa gülüyorum
Benimde göğüslerim bazen azalıyor sonra yine artıyor bu normal demi 5+4 ünKızlar ben bugün tam 6 haftalık hamile oldum. Göğüs hassasiyetim baya azaldı, kramplarım da aynı şekilde. Bulantılarım henüz yok. Acaba cidden hamile miyim diye düşünmüyorum değilsizin belirtileriniz neler
Hayırlı uğurlu olsun çok sevindimKızlar şimdi dr dan çıktım 5+5 karından ultrasonla keseyi gördük şükür.6 mm tahmin ettiğim gibi drumda geç döllenme olabileceğini düşünüyor.Kesenin yeride güzel tam rahmin ortasında.10 gün sonraya bebek ve kalp atışı için randevumu aldım
canim benim bulantilarim var ama hala kusmadim kraplarim yok gogus hassasiyetim yeni başladiKızlar ben bugün tam 6 haftalık hamile oldum. Göğüs hassasiyetim baya azaldı, kramplarım da aynı şekilde. Bulantılarım henüz yok. Acaba cidden hamile miyim diye düşünmüyorum değilsizin belirtileriniz neler
gozun aydin cnm 10 gun sonra gorursun miniginiKızlar şimdi dr dan çıktım 5+5 karından ultrasonla keseyi gördük şükür.6 mm tahmin ettiğim gibi drumda geç döllenme olabileceğini düşünüyor.Kesenin yeride güzel tam rahmin ortasında.10 gün sonraya bebek ve kalp atışı için randevumu aldım
gözünüz aydınnbenimde sat 26 eylül bu cumartesi doktora gittik kalp atışlarını dinledik Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
güzel haberlerr gelsin inşallahİnşallah canım yarın tekrar gidicem bugün de kahverengi lekelenme oldu hiçbir ağrım sızım biseyim yok yerleşme kanaması olabilir mi diye düşünüyorum doktoruma söyledim yarın bakacağını söyledi
ayyyy maşallah kalp sesini duydunmu bizede nasip olur duymakEvet ultrasonda duyduk. Doktor önce duyamayız muhtemelen dedi ancak bakınca duyduk
Cok sevindim kuzum darısı bizimde basımıza inşallahKızlar şimdi dr dan çıktım 5+5 karından ultrasonla keseyi gördük şükür.6 mm tahmin ettiğim gibi drumda geç döllenme olabileceğini düşünüyor.Kesenin yeride güzel tam rahmin ortasında.10 gün sonraya bebek ve kalp atışı için randevumu aldım
Sacmalama ya belki gec döllenmedir haftaya bi git bakalım neler olucakAz once dr.cıktım kese küçük daha dedi ve kalp atısını duyamadık. 13 ekimde transfer olmuştum.
6+1 bugün.
Haftaya çağırdı tekrar. Nedense inancımı kaybettim.
Belkide içinde kurdugum hayaldi şuan canımı acıtan.
Benim gibi olan varmı?
Ay benim göğüs hassasiyetim baya fazla ve kocaman oldularKızlar ben bugün tam 6 haftalık hamile oldum. Göğüs hassasiyetim baya azaldı, kramplarım da aynı şekilde. Bulantılarım henüz yok. Acaba cidden hamile miyim diye düşünmüyorum değilsizin belirtileriniz neler
Tebrik ederim inş darısı başımıza olur bende 5+6 yım haftaya randevum çok heycanlanıyorumKızlar şimdi dr dan çıktım 5+5 karından ultrasonla keseyi gördük şükür.6 mm tahmin ettiğim gibi drumda geç döllenme olabileceğini düşünüyor.Kesenin yeride güzel tam rahmin ortasında.10 gün sonraya bebek ve kalp atışı için randevumu aldım
Asla inancını yitirip canını sıkma. Geç döllenme sebebiyle 8+4 te ancak kalp atışını duyan arkadaşım oldu benim. 6+1 de kalp atışı duymama ihtimalin, duyma ihtimalinden daha yüksek zaten. Ben oğlumda 7. Haftaya yaklaşırken duydumAz once dr.cıktım kese küçük daha dedi ve kalp atısını duyamadık. 13 ekimde transfer olmuştum.
6+1 bugün.
Haftaya çağırdı tekrar. Nedense inancımı kaybettim.
Belkide içinde kurdugum hayaldi şuan canımı acıtan.
Benim gibi olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?