- 22 Ağustos 2022
- 1.284
- 1.216
- 53
- 29
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #3.961
Doktoruna sor yine canım da progestanın bi yan etkisi yok hormon takviyesi gibi düşün doktorlar her kanamada tedbir amaçlı bunu önlem alıyor zatenKızlar moralim çok bozuk kendimi ağlamaktan tutamıyorum eşim işte kızmış hıncını benden çıkardı ağlamamak için sıktım sanırım kendimi lekem geldi progestan kullanmıyorum normalde kullansam sakıncası okurmuki
Canım prenses doğum yaptır doğurduğunu bile bilmiyorsun. Arkadaşım öyle doğurdu.Biliyorum aptalca biliyorum asırı erken daha hepsini biliyorum ama beynimi susturamıyorum doğumdan cok korkuyorum napıcam bilmiyorum kızlık zamanlarımdan beri dogum benim için ölüm gibi bisey gibi gelirdi hep suan artık bisey kalmadı yavas yavas geliyor o günler bebegimi cok istiyorum amaşu dogum yapma işi benim gece uykularımı kacırır oldu kızlar nolur bisey diyin bana yardın edin
Günlük 1 2 damla kahverengi sulu halde geliyorKanama alanım büyük mü canım leke leke mi kanaman kahve yoksa kırmızı mı?
Canım kanaman vardı sanırım seninde ben yanlış hatırlıyor da olabilirim kanaman varsa ağır şeyler kaldırma inşallah bişey olmaz sağlıklı bebekler allahın izniyle sıkı sıkıya tutunuyor anneyeKızlar biraz ayakta kaldım bugün, kasıklarım ağrıdı hemen. Bir de oğlum rahatsız 2 gündür. Onu kucağımda taşıdım (15 kilo kendisi) biraz. Ondan mı oldu acaba? Bir şey olmaz değil mi
Bende de başta öyleydi 3 hafta dayım kanamaya 2 günde bi kahve geliyo doktoruna kanama alanının büyüklüğünü sor canım kanama alanın varsa ona göre takipte kal büyüyor mu küçülüyor mu progestan kullanmıyorsun demiGünlük 1 2 damla kahverengi sulu halde geliyor
Bu gün gittim canım Dr bide iğnesini verdi önceki gebeliğide etkileniyorum bu iğneden ama bu gün beni mahvetti nedenseDoktoruna sor yine canım da progestanın bi yan etkisi yok hormon takviyesi gibi düşün doktorlar her kanamada tedbir amaçlı bunu önlem alıyor zaten
Prenses doğum nekiCanım prenses doğum yaptır doğurduğunu bile bilmiyorsun. Arkadaşım öyle doğurdu.
Dun gittim o minik leke için bisey yok ama her ihtimale karşı al dedi guluecim bu arada hoş geldinLeke geliyor canım kan da gelebilir kanama alanı bitene kadar. Doktor leke gelmesindem korkma kanama alanın büyümez bu sayede dedi
Ağrısız doğum. Epidural ile ilaç uygulanıyor ağrı hissi ortadan kalkıyorPrenses doğum nekiben hiç bilmiyorum onu normal doğumda yaptım sezeryan da ama onu hiç duymamıştım
Maşallah hayırlı olsun,,, kaç hafta kaç günlük bu görüntüBebeğimi gördüm, kalbini dinledim. Biraz risklerimin olduğunu öğrendim. Bol bol dua edin lütfen
Sezeryanda belden aşağı komple uyuşturuluyor epiduralli ağrısız doğum da sadece ağrı odaklı ilaç uygulanıyor.Ağrısız doğum. Epidural ile ilaç uygulanıyor ağrı hissi ortadan kalkıyor
Hmm o da iyimiş vallaSezeryanda belden aşağı komple uyuşturuluyor epiduralli ağrısız doğum da sadece ağrı odaklı ilaç uygulanıyor.
Valla baya iyi yaşamış birisi olarakHmm o da iyimiş valla
Evet yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. Kanamanın şuan bi engeli olmadığını keseden değil yukardan geldiğini söyledi kesenin yanından akıyor dedi. Kadın yabancıydı çok fazla anlamadım ancak döngü vs birşeyler anlattı. Belkide regl döngüsünden kaynaklı olduğunu anlatmaya çalışmıştırBende de başta öyleydi 3 hafta dayım kanamaya 2 günde bi kahve geliyo doktoruna kanama alanının büyüklüğünü sor canım kanama alanın varsa ona göre takipte kal büyüyor mu küçülüyor mu progestan kullanmıyorsun demi
7+1 ultrasona göreMaşallah hayırlı olsun,,, kaç hafta kaç günlük bu görüntü
Benim 1 kızım 1 oğlum var 3. Ye hamileyim hiçbirirnde de bulantı kusma tiksinme v.b. gebelik belirtileri yaşamadım. Ben söylemesem 6 aylık olana kadar kimde anlamazErkek şimdi altı yaşındayengemin de üç tane kızı var ama hiç mide bulantısı olmadı. Bazen midem bulandığı için acaba diyorum bu kız mı
Ağır bi ilaç canım ondan hapı bile öyle inşallah hemdn iğne ile tedavi sürecin biterBu gün gittim canım Dr bide iğnesini verdi önceki gebeliğide etkileniyorum bu iğneden ama bu gün beni mahvetti nedense
Evhanlandırmadımda çünkü kesin birşey olucak diye birşey yokta benn hafta içi pek dinlenemiyorum kreşte çalışıyorum ağır iş dışında koşuşturma tempo oluyor. Rapor gerek yok diyor doktor ama dinlenmen lazım diye zaten uzun süreli raporda alamıyorum malum okul özel falan... Öyle bir durumda işten çıkmam gerekecek...çıksammı diyede düşünüyorum...Merhabalarrr, 7+1de özelde doktorum aynısını bana da söyledi sadece benim yanında değil üst kısmında olduğunu kahverengi kanamamın ondan geldiğini söyledi. Kendini evhamlandırma bol bol dinlen ve olabildiğince su içmeye çalış
Epidural anestezi canım beline iğneyi vuruyor ne ağrı var ne acı. Öyle doğuruyorsunPrenses doğum nekiben hiç bilmiyorum onu normal doğumda yaptım sezeryan da ama onu hiç duymamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?