- 15 Kasım 2015
- 667
- 516
- 32
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #3.921
Dogum yapmadan once bende kan vermekten korkuyordum.şimdi kan verirken aklıma geliyor da sen nelere dayandın bunamı dayanamayacaksın diyordum.Ben kendimi gaza getiriyorum.Dogum yaklaşınca da kedi köpek bile kac tane doguruyo sen doguramıcan mı diye diye kendime 1.yi atlattım.Şimdi 2ciyi bile bile beklemek daha zor :) ben kolay demicem benimki kisa zamanda olduğu halde.Ama sana şunu diyebilirim.herkes doğunca herseyi unutuyorsun diyordu.Hiç inanmıyordum.bebiş çıktı ya sanki gökyüzünde bulutların üzerinde yatıyordum.ne dikis ne eş çıkması hiç birsey hissetmedim.Çook güzel bir histi.Eminim öyledir herkes öyle diyor ama gecmişteki anlatılan o dogum hikayelerinin aşınalığı var içimde böyle içim içime sığmıyor kızıyorum kendime kızım deli misin diyorum daaha milyon gün var delirmişsin bakalım ne olucak daha yol uzun diyorum yok bu beyin susmuyor anlatıp duruyor dogum yapan insanların dogum hikayelerini dinliyorum sezeryanı prenses dogumu normal dogumu ama içimide o kıpırtdama durmuyor hepsi cok zor gibi geliyor ben galiba cok aciz bi insanım kan verirken bile cok kötü oluyorum bebek dogurmak benım neyime diyorum bazen of ben kendimi iyi hisetmiyprum sizinde basınızı agrıttım