- Konu Sahibi LadyMorganas
- #3.941
Bende bu gün vuruldum o iğneden tansiyonum çok düşürdü yan etkileri var demek ki o iğne ninO kadar ağrım var ki şu anda bir şey olacak diye çok korkuyorum. Bir de proluton iğne oldum, onun etkisi mi acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bu gün vuruldum o iğneden tansiyonum çok düşürdü yan etkileri var demek ki o iğne ninO kadar ağrım var ki şu anda bir şey olacak diye çok korkuyorum. Bir de proluton iğne oldum, onun etkisi mi acaba?
Evet bende de farklı artış oldu.4 kere farklı merkezde tahmin etmiştim.Bir sorum var size betanizi takip ettiniz mi başlarda ? Benim de betam iki günde iki katından daha fazla artmış da kafama takıldı sizde böyle bir durum oldu mu acaba ?
Arkadaşlık bişey yokken kendi kendine konuya dahil olup irite edici bi tavırla yazıyor canım ben ona tek kelime etmemişken ben konuştuğum arkadaşla aynı sorunu yaşıyorum ve kıza rahim duvarı güçlenmesi için progestan bile vermemişler sadece progestan alması için başka bi doktora gitmesini tavsiye ettim ama arkadaş farklı boyutlara çekti senin doktorunun aldığı eğitimle yurt dışındaki doktor bir mi falan diye halbuki ben orda kanaması olan bi anne bebeğini kaybetmemesi için kendş yaşadığım şeylerden dolayı bilgimi paylaşmak istemiştim ne kötü bir yorum nede korkutacak bi tavır vardı yazdıklarımda ceza çok da mühim değil 1 gün sizlerden ayrı kaldım sonuçta yine biriz :)Ne gerek vardı şimdi bu gereksiz tartışmaya? Yok yere ceza aldın. Umarım en kısa zamanda dönersin
Benim doktor da en az 10 bardak dedi canım benim en azı oymuş kanama alanıyla güzel başa çıkıyor su dedi o yüzden bol bol iç dediBen de anca 2 lt içebiliyorum. Midem bulanıyor. doktor bol bol su iç dedi ama litre vermedi.
Ağır bir iğne. Normalde haftada bir veriyorlar. Ben bu süreçte her gün vuruldum. Şimdi de üç günde bire düştü. Şifa olsun hepimize inşallah. İğne yapılacak yerim kalmadı. Bir de yağlı katı bir iğne olduğu için top gibi kalıyor dağılmıyor. Burada keyifle güzel şeyler konuşacağımız günler yakın olsun AllahımBende bu gün vuruldum o iğneden tansiyonum çok düşürdü yan etkileri var demek ki o iğne nin
Leke geliyor canım kan da gelebilir kanama alanı bitene kadar. Doktor leke gelmesindem korkma kanama alanın büyümez bu sayede dediProgestan kullanan arkadaşlarım
Kanama ve lekenleme gördünüz mü kullandığınız sürede?
Canım nasıl oldun ne durumdasın yazamadım aklım sendeydi ağrın varmı kanama alanın ne durumda kontrole gittin mi tekrarAğır bir iğne. Normalde haftada bir veriyorlar. Ben bu süreçte her gün vuruldum. Şimdi de üç günde bire düştü. Şifa olsun hepimize inşallah. İğne yapılacak yerim kalmadı. Bir de yağlı katı bir iğne olduğu için top gibi kalıyor dağılmıyor. Burada keyifle güzel şeyler konuşacağımız günler yakın olsun Allahım
6 7 8 haftalarda yoğunlaşıyor canım kusmalar genelde bende 7 haftada başlıyorKızlar bulantılar ne zaman başlıyor ben 5 haftalığım şuan sabahları uyandığımda çok az bulantım oluyor ama istiğfar etmiyorum
Canım çok geçmiş olsun şimdi daha iyi misin?Günaydın Kızlar ben korkulu bir sabaha uyandım. Uyandığımda üzerimde bir ıslaklık vardı yatağım temizdi ne oldupunu anlayamadım hemen lavaboya gitti. Parlak kırmızı kanamam olmuştu klozete oturunca önce ceviz kadar sonra da çok daha büyük bir parça düştü neye uğradığımı şaşırdım. Hemen hastaneye gittik çok şükür kalp atışını duyduk hala benimle dualarınızı bekliyorum
Sağ ol canımm Allah razı olsun ağrım azaldı şükür. Siyah akıntı devam ediyo arada kocaman pıhtılarla. Dün gittim en son. 9 unda gideceğim bir daha. Gelsen de yapabilecek hiçbir şeyimiz yok dedi. Yarın iğnem var. Bakalım. Sen nasılsın?Canım nasıl oldun ne durumdasın yazamadım aklım sendeydi ağrın varmı kanama alanın ne durumda kontrole gittin mi tekrar
Sağ oL canım evet çok şükür daha iyiyim bugün kendi doktoruma da gittim her şey yolunda görünüyor dediCanım çok geçmiş olsun şimdi daha iyi misin?
Kanama alanım büyük mü canım leke leke mi kanaman kahve yoksa kırmızı mı?İnşallah geçecek, korkudan yerimden kıpırdamadan yatar oldumm
Canım banada diyor onu yapabileceğimiz hiç bir şey yok bu durudma bekliycez diye benimde 8. De kontrolum yarın devlete gidip progestan yazdırcam bide çocuğa bakmak istiyorum içim rahat etsin diye leke gelmesi iyiymiş kanama alanı olanlar için kanama alanımız küçülüyormuş parçalar da belki ondan geliyordur. İnşallah biran evvel sağlıkla atlatırız 1. Tm diye bekliyorum valla hepimiz için.Sağ ol canımm Allah razı olsun ağrım azaldı şükür. Siyah akıntı devam ediyo arada kocaman pıhtılarla. Dün gittim en son. 9 unda gideceğim bir daha. Gelsen de yapabilecek hiçbir şeyimiz yok dedi. Yarın iğnem var. Bakalım. Sen nasılsın?
Çok sevindim valla senin adına çok geçmiş olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallahSağ oL canım evet çok şükür daha iyiyim bugün kendi doktoruma da gittim her şey yolunda görünüyor dedi
Haber ver bize de canım güzel haberler getir inşallahCanım banada diyor onu yapabileceğimiz hiç bir şey yok bu durudma bekliycez diye benimde 8. De kontrolum yarın devlete gidip progestan yazdırcam bide çocuğa bakmak istiyorum içim rahat etsin diye leke gelmesi iyiymiş kanama alanı olanlar için kanama alanımız küçülüyormuş parçalar da belki ondan geliyordur. İnşallah biran evvel sağlıkla atlatırız 1. Tm diye bekliyorum valla hepimiz için.
Canım rahatlamana çok sevindim benim özeldeki doktor ağızdan alıyordum deyince o ağızdan alınmaz ki perişan eder dedi kadın direk devletteki doktor da vajinal kullan yan etiketlerden kurtulursun dedi valla sanada iyi geldiyse ne mutlu bana yeni doktorundan memnun olmana ayrıca sevindim çünkü doktordan yana şansız olunca insan kendini çok pskolojik kötü şeylere çekiyor kafası karışıyor bilgisiz kalıyor.Gulue kuzum doktoru değiştirdim ben yeni doktorum çok daha iyi ve ben diğer doktoru dinlemedim vajinal kullandım dedim daha iyi yapmışsın aferin öyle devam et ağızdan alma dedi yan etkilerinden kurtardın beniii teşekkürlerrrr
Canım rahatlamana çok sevindim benim özeldeki doktor ağızdan alıyordum deyince o ağızdan alınmaz ki perişan eder dedi kadın direk devletteki doktor da vajinal kullan yan etiketlerden kurtulursun dedi valla sanada iyi geldiyse ne mutlu bana yeni doktorundan memnun olmana ayrıca sevindim çünkü doktordan yana şansız olunca insan kendini çok pskolojik kötü şeylere çekiyor kafası karışıyor bilgisizGulue kuzum doktoru değiştirdim ben yeni doktorum çok daha iyi ve ben diğer doktoru dinlemedim vajinal kullandım dedim daha iyi yapmışsın aferin öyle devam et ağızdan alma dedi yan etkilerinden kurtardın beniii teşekkürlerrrr
İnşallah canım hepimiz inşallah çok iyi oluruzHaber ver bize de canım güzel haberler getir inşallah