- Konu Sahibi LadyMorganas
- #3.881
Bende simdi geldim dokyordan bi on gun daha rapor verdibide bulantim cok diye prilam dr diye bi ilac verdihayırlı haberlerini bekliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende simdi geldim dokyordan bi on gun daha rapor verdibide bulantim cok diye prilam dr diye bi ilac verdihayırlı haberlerini bekliyoruz
LadyMorganas listeye ekliyor bilgilerinizi yazdığınız da ekleyecektir hoşgeldiniz aramıza.Kızlar biyeremi ekliyosunuz herkes benide ekle demis ama daha yeni kayıt oldum buraya yenı cozuyorum :)))
Bana da onu verdi. Bazen iyi geliyor bazen etkisini göremiyorum ben. İyi geldiğinde de hafif bulantım oluyor ama hiç kusmuyorum sırf bulantı ve öğürme var alıştım gibi artık..Bende simdi geldim dokyordan bi on gun daha rapor verdibide bulantim cok diye prilam dr diye bi ilac verdi
Aaaa yumurta mı olmuş sizde suan tekrar hamile bile kalabilirsiniz o zaman.. doktorlar hamilelik sonrası korunmasız İlişki yapmayın diyordu demek bu yüzdenBende normalde adet dönemi görme bozukluğu olur. Bu dönemde de geçen haftalarda yine vardı ama geçen hafta zaten benim yumurtalıklarda yumurtlama devam etmiş çok fazla yumurta da vardı.
Bebeği görmeye yarın gideceğim kesede bebek varsa bu görme sorununu söyleyeceğim.insaalah vardır diğer türlü o piskolojiyle görmeyi falan sormak aklıma gelmez
Güzel haberlerle gelin insallahDoktorun kapısında bekliyorum. Neler söyleyecek hem korkuyorum hem heyecanlıyım
Ben de 2 kilo verdim canım hiçbir şey yiyemeyince kullandım bulantı ilacını çok şükür iki gündür daha iyiyim gözüm açıldı mahvolmuştum bulantıdan ÖğürmektenKızlar ben de bugün doktora gittim çok şükür bir sorun yokmuş progestanı günde 2den 1e düşürdü bu arada nasıl oldu anlamadım ama 2 kilo vermişim doğru düzgün kusmadan 2 kilo verdiğimi görünce 9 günde mide bulantısı ilacı vermek istedi ama ben gerek yok diyip istemedim sizce bı dahaki kontrolde de zayıflamış olursam ilacı alıyım mı
Geçmiş olsun canım benim dinlen bol bol meyvenin cevizini yeBende simdi geldim dokyordan bi on gun daha rapor verdibide bulantim cok diye prilam dr diye bi ilac verdi
Benim ki tüp bebek baştan beri yumurta sayısının çok olması problem.bize tedavi başından beri ilişki yasak.Aaaa yumurta mı olmuş sizde suan tekrar hamile bile kalabilirsiniz o zaman.. doktorlar hamilelik sonrası korunmasız İlişki yapmayın diyordu demek bu yüzden
İlaç işe yarıyor mu acaba banada verdi ama kullanmaya başlamadım.Bulantim çok fena ayakta duramıyorum sabahları istiğfar etmeye başladımBende simdi geldim dokyordan bi on gun daha rapor verdibide bulantim cok diye prilam dr diye bi ilac verdi
Canım banada verdi ama başlamadım senin gibi yiyemiyorsan başla tabi ben hafif şeylerden yemeye calisiyorumKızlar ben de bugün doktora gittim çok şükür bir sorun yokmuş progestanı günde 2den 1e düşürdü bu arada nasıl oldu anlamadım ama 2 kilo vermişim doğru düzgün kusmadan 2 kilo verdiğimi görünce 9 günde mide bulantısı ilacı vermek istedi ama ben gerek yok diyip istemedim sizce bı dahaki kontrolde de zayıflamış olursam ilacı alıyım mı
Ya bende öyle aşırı bir bulantı falan da yok iştahsızlık var kusmam nadir oluyo çok sık olmuyo yani benim günlük hayatımı çok etkilemiyo normalde de ülserim falan var zaten benim normalde de böyleyim doktor vermek istedi ben hayır dedim şimdi de acaba yanlış mı yaptım diye endişe ettim ama bişey olmaz heralde o kadardan ya bence herkes ilk dönem kilo veriyo bizim gibiBen de 2 kilo verdim canım hiçbir şey yiyemeyince kullandım bulantı ilacını çok şükür iki gündür daha iyiyim gözüm açıldı mahvolmuştum bulantıdan Öğürmekten
Çok teşekkür ederim Ben kendimi bazen gerçekten yalnız hissediyorum yani eşim de teselli eder hep sağolsun ama yine hep bi yanım eksikAmiin. Evet keyif almaya bakalım. Allah bize her şey için güç vericek merak etmeyin ne zaman isterseniz de burada hep birlikte dertleşebiliriz
Çok üzüldüm gerçekten demekki şükür etmek lazım bazenEn azından eşin varmış canım bende oda yok bebeğimiz için duygu durumunu düzeltmemiz lazım ilerde duyacağımız anne sesleri için