- 22 Eylül 2022
- 5.641
- 15.945
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #3.801
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim sağ Salim sağlıkla bebeğine kavuşmanı nasip etsin inşallah.Bebeğimi gördüm, kalbini dinledim. Biraz risklerimin olduğunu öğrendim. Bol bol dua edin lütfen
İnşallah sağlıkla devam eder. Kanamam dursa rahatlayacağımRabbim sağ Salim sağlıkla bebeğine kavuşmanı nasip etsin inşallah.
Tekrar kontrole gitseydin kuzumGeçmiş olsun canım. Çok şükür bebiş duruyor gözün aydın. Benim de dün akşam çok kanamam oldu kocaman parçalar düştü. Ağrıdan duramıyorum. Bana da dua edin sevinmeye gelmiyor. Daha dün gittim bebek duruyordu şuan bilmiyorum.
Sağlıkla kucağına al inşallah canımBebeğimi gördüm, kalbini dinledim. Biraz risklerimin olduğunu öğrendim. Bol bol dua edin lütfen
Amin çok teşekkür ederimSağlıkla kucağına al inşallah canım
Dualarım seninle eloşum. Gececek hepsi ♡Bebeğimi gördüm, kalbini dinledim. Biraz risklerimin olduğunu öğrendim. Bol bol dua edin lütfen
İnşallah geçecek, korkudan yerimden kıpırdamadan yatar oldummDualarım seninle eloşum. Gececek hepsi ♡
Canım benide eklermisintabi canim bilgilerini yaz bana
İnşallah sagsaglim kucağına alırsın cnmBebeğimi gördüm, kalbini dinledim. Biraz risklerimin olduğunu öğrendim. Bol bol dua edin lütfen
Çok çok teşekkür ederim inşallahİnşallah sagsaglim kucağına alırsın cnm
Oyyy minik denizatı gibi darısı basıma miniğimi görmek icinBebeğimi gördüm, kalbini dinledim. Biraz risklerimin olduğunu öğrendim. Bol bol dua edin lütfen
En iyisini yapıyorsun kolay mı geldik buralara o yüzden yatmaya devamİnşallah geçecek, korkudan yerimden kıpırdamadan yatar oldumm
İnşallah görürsün bambaşka bir duygu. Kalp atışını dinlerken o kadar heyecanlandım ki panik atak geçirdim çarpıntım tuttu. O kadar gerildim ki karnımı sıkmaktan kasmaktan çok zor dinleyebildiikOyyy minik denizatı gibi darısı basıma miniğimi görmek icin
Evet çok uğraştım olsun diye, şimdi de sahip çıkmam gerekiyorEn iyisini yapıyorsun kolay mı geldik buralara o yüzden yatmaya devam
bilgilerini bana at canimCanım benide eklermisin
Canım aklımı okumuşsun yemin ederim bende bugün bunu düşündüm kurusu özellikle almak istedim ama almadımHani hurma normalde doğumu kolaylaştırmak için tüketiliyor ya buna cennet hurması da dahil mi? Çok severim ama hamileliğimi öğrendiğimden beri yiyemiyorum korkumdan. Bilginiz var mı kızlar?
Gittim canım doktoru aradım hemen gel dedi. Kanama alanı büyümüş yine. Brklrmekten başka çare yok. Hazırlıklı ol her şeye. Heves etme çok dedi. Hayırlısı allahtan.Tekrar kontrole gitseydin kuzum
Canım çok çekiyor ama internette de doğru düzgün bir bilgi bulamadım. Doktora da hiç sormadım açıkçası. Bilen biri bizi aydınlatsa bari.Canım aklımı okumuşsun yemin ederim bende bugün bunu düşündüm kurusu özellikle almak istedim ama almadım