- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #3.701
Dualarımız seninle.Herkese merhaba canım hamişlersat a göre 8+5 fakat geç döllenmeyle 7 haftamdayım.10 gün önce kalp için gittiğimizde minnacık bebişi görüp geç döllenme olduğunu öğrenmiştik yazmıştım buraya da.Yarın öğlen muayenem var.Sizden bol bol dualarınızı istiyoruz bebişimle
Not: Mide bulantımdan çok giremiyorum.Buraya şimdi girdiğimde 15 sayfayı tek tek okudum.Karnımızda can taşıyoruz.Boşverin kişisel tartışmaları.Bizim stresten uzak durmamız lazım.Ben bile okurken gerildim üzüldüm.Ne gerek var dı ? Boşverin bunları.Biz birbimize yol arkadaşlığı yapmak için buradayız.Hepinize ve özellikle bebişlere sağlık ve sevgiler
Aynıyız yarın gidicem bende bakalim ne diyecek5 haftalık
Yarın bebisinin kalp atışlarını duymuş mutlu şekilde bize yazmış olmanı bekliyorumHerkese merhaba canım hamişlersat a göre 8+5 fakat geç döllenmeyle 7 haftamdayım.10 gün önce kalp için gittiğimizde minnacık bebişi görüp geç döllenme olduğunu öğrenmiştik yazmıştım buraya da.Yarın öğlen muayenem var.Sizden bol bol dualarınızı istiyoruz bebişimle
Not: Mide bulantımdan çok giremiyorum.Buraya şimdi girdiğimde 15 sayfayı tek tek okudum.Karnımızda can taşıyoruz.Boşverin kişisel tartışmaları.Bizim stresten uzak durmamız lazım.Ben bile okurken gerildim üzüldüm.Ne gerek var dı ? Boşverin bunları.Biz birbimize yol arkadaşlığı yapmak için buradayız.Hepinize ve özellikle bebişlere sağlık ve sevgiler
Canim arada su gibi akıntı geliyor, bazen koyu renkli, bazen şeffaf, bazen beyaz...Rahimin kendini hazırlamasi ve yer yapmasi olarak düşündüm. Ama progestan ağızdan değil fitil olarak kullanıldığında enfeksiyona sebep olabiliyormuş.Birde bir doktor düşüğü daha çok tetikleyebilcegi için ağızdan al demişti.Merhaba kızlar geçmek bilmeyen vajinal akıntım var su gibi devamlı geliyor çok sıkıldım geceleri bazen uyanıyorum okadar ıslanıyor ki çamaşırım.. geçen hafta enfeksiyon dedi doktor Donaxyl diye bi fitil verdi onuda kullandım ama ilaç bitti bu bitmedi aynı şekilde.. 1 aydır Progestan kullanıyorum fitil olarak aşılamadan beri düzenli, ondan kaynaklı olabilir mi ya doktorda bişey demedi.. böyle bi durumu olan var mı. 5 haftalık hamileyim bu arada..
Annemin de hep akşamları gelirmişBana da 2-2.5 litre demişti ama hiç içemiyorumBir de benim bulantılarım akşamları olacak gibi. Birkaç gündür bu saatlerde geliyor çünkü. Şu an da bile kendimi kötü hissediyorum
Çok kötüyüm yaa. Acıktım ama bulantım var. Su bile içmekte zorlanıyorum. Geceleri midesi bulananların kızı mı oluyor acabaAnnemin de hep akşamları gelirmişsabahkinden bir tık daha iyi sanki uyuyunca hissetmezsin en azından. Benimde sbaah öğlen aşırı fazlaydı şuan bı acildim
Benim de 6 Ekim. Biz bebeği de gördük, kalp atışını da duyduk hafta sonu.E ebru1695biscotti20 nataka34 Eymen01 B burdabikiz
Kızlar sat a göre aynı zamanlardayız. Benim de 7 Ekim. Sizin durumlarınız nedir? Bebeğiniz göründü mu? Kalp atışını duydunuz mu?
Ben henüz doktora gitmedimE ebru1695biscotti20 nataka34 Eymen01 B burdabikiz
Kızlar sat a göre aynı zamanlardayız. Benim de 7 Ekim. Sizin durumlarınız nedir? Bebeğiniz göründü mu? Kalp atışını duydunuz mu?
Gözünüz aydınBenim de 6 Ekim. Biz bebeği de gördük, kalp atışını da duyduk hafta sonu.
Benim ki beş haftalık Ken başlamıştı aşırı derecede oluyor sabahları hele ağzım zehir gibi oluyor kokuya gelemiyorum tiskiniyorum mesela bünyeye göre değişiyor kimi erken başlıyor kimide ileriki zamanlardaKızlar bulantılar ne zaman başlıyor ben 5 haftalığım şuan sabahları uyandığımda çok az bulantım oluyor ama istiğfar etmiyorum
Teşekkür ederim bakalım benim ki nasıl ilerleyecekBenim ki beş haftalık Ken başlamıştı aşırı derecede oluyor sabahları hele ağzım zehir gibi oluyor kokuya gelemiyorum tiskiniyorum mesela bünyeye göre değişiyor kimi erken başlıyor kimide ileriki zamanlarda
Sabah bulantilari kiz bebek oluyormus bendede oyle oldu kizim olduÇok kötüyüm yaa. Acıktım ama bulantım var. Su bile içmekte zorlanıyorum. Geceleri midesi bulananların kızı mı oluyor acaba(Not: Bir oğlan anasının umudu )
6.haftada duyuluyor dedi doktor bugün banaSlm arkadaşlar 6 tinci haftamdayim birinde randevum var acaba kalp atışını bebeğimin duya bilirmiyim
İnşallah ya duymayı okadar istiyorum ki üçüncü kez anne olmak çok güzel6.haftada duyuluyor dedi doktor bugün bana
Nasil olucak şimdi bende sabah başlıyor aksama kadar devam ediyorSabah bulantilari kiz bebek oluyormus bendede oyle oldu kizim oldubunda bulantim falan yok bakalim ne olcak sizin oglunuz olacak yine icime oyle dogdu belli olunca bana yazin mutlaka ne olduğunu
3.kez mi maşallah size sağ salim kucağınıza alırsınız inşallahİnşallah ya duymayı okadar istiyorum ki üçüncü kez anne olmak çok güzel
Amin inşallah Allah razı olsun seninde cnm sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah3.kez mi maşallah size sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?