- 25 Ekim 2020
- 478
- 549
- 33
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #3.681
Çok sağol destegin için guluecim. Sabah da olursa gideyim diyorum acemilik var elbette ama acele etmeyeceğim sonuçta çok çok olan bisey değilSu iç bol bol canım artarsa da kahve leke doktor progestan başlıyor zaten suyu çoğaltınc geçer gider inşallah :)
Ne gerek vardı şimdi bu gereksiz tartışmaya? Yok yere ceza aldın. Umarım en kısa zamanda dönersinValla kıymetli vaktimi sana harcayacak kadar değersiz görmüyorum canım :) o yüzden bence işine bak ister oku, ister okuma. Okumasan burda cevap veriyor olmazdın :) Kelime hatası var diye okumaktan dem vurup duruyorsun :) Ben daha çok kitap okurum bu bana bişey kaybettirmez aksine kazandırır ama sende bence karakterin için birşeyler yap insanlara burda akıl vermek yerine :) Kişisel gelişim kitaplarını tavsiye ederim çocuk büyüteceksin. Ben senle muhatap olmazken kendi kendine bi mesaj attın üzerine vazife olmayan şeye kendi kendine tartışma ortamı yarattın garipsin valla :) ben yine kendime yakışanı yapıp iyi akşamlar diliyorum dahada yazdıklarına cevap vermiycem çünkü cahil insan karşısında hiç bir zaman haklı çıkılmaz ve seninle ortak noktada buluşamayacağımız belli :) Evine ve ailene daha çok efor sarfetmen dileği ile burda insanlara haksız yere dil uzatmak yerine. İyi akşamlar.
Amin inşallahAyy çok heyecanlı telaşlar onlar Allah sağlıkla duymayı nasip etsin canım :)
Canım kaç haftaliksinMerhaba arkadaşlar ben bugün tekrar kontrole gittim herşey yolunda kese büyüyor ve bebek oluşmaya başlamış içinde çok şükür ama çok halsizlik ve yorgunluk var üstümde normal mi bu bilemiyorum akıntıya gelince benim de çok akıntım var ya kokulu yada sarı değil ama çok fazla geliyor
5 haftalıkCanım kaç haftaliksin
Şükürler olsun çok sevindim. Bol bol dinlen pozitif düşün herşey güzel olacakKızlaaaarr r canlarımmmm dış gebelik yokmuş bugün keseyi gördük Allah'ıma binlerce şükürler olsun.. Dualarınız için de. Allahım sizlerden razı olsun.. Düşük tehlikem var şimdilik.. Kese boş mu dolu mu henüz yorum yapmadı 2 gün sonra tekrar kontrole çağırdı doktor. Hastaneden taburcu oldum çookk şüküüürrr
Ben de anca 2 lt içebiliyorum. Midem bulanıyor.Suyu max 2 litre içebiliyorum günde doktorum bisey demedi siz de içiyor musunuz?
Kullanıyorum canım 2 haftadan fazla oldu başlayalıBol bol dinlen ve progrsteron kullanıyor musun
Bana 3 lt demiştiSuyu max 2 litre içebiliyorum günde doktorum bisey demedi siz de içiyor musunuz?
Hep tuvalete koşuyorum 2 litrede 3de ne olurum acabaBana 3 lt demişti
Evet ya. Valla 2 zor içiyorum ağzım yüzüm dağılıyor zorlarken kendimiHep tuvalete koşuyorum 2 litrede 3de ne olurum acabayok 2yi bile sürekli elimde şişe lık lık içerek yapıyorum
Ben günde 2 kullanıyodum, bi kere kanamam oldu. Sonra proluton depot yapıldı ve progestan 4e çıkartıldı. Kanama olmadı başka.Progestan kullanan arkadaşlarım
Kanama ve lekenleme gördünüz mü kullandığınız sürede?
Küçücük bi leke geldi de ondan tedirgin oldumBen günde 2 kullanıyodum, bi kere kanamam oldu. Sonra proluton depot yapıldı ve progestan 4e çıkartıldı. Kanama olmadı başka.
Ben de kullanmaya başladıktan sonra 2-3 gün devam etti ve kesildi. Bu sürede proluton da yapıldı.Progestan kullanan arkadaşlarım
Kanama ve lekenleme gördünüz mü kullandığınız sürede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?