- 22 Ağustos 2022
- 1.284
- 1.216
- 53
- 29
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #3.321
Bende de ara ara leke geliyo canım bende dinleniyorum elimden geldiğince inşallah hiç kalmaz hepsi biter hepimizinde bu sıkıntıları.Evet canım ya lekeler kesilmedi. Peçeteye geliyor sürekli. Arada pıhtı geliyor. Bilmiyorum ne olacak. Yatmaktan her yerim ağrıdı. Sen nasılsın?
İnşallah canım inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımızaBende de ara ara leke geliyo canım bende dinleniyorum elimden geldiğince inşallah hiç kalmaz hepsi biter hepimizinde bu sıkıntıları.
Kaparisso ben geldimBenim kalp atışı başlayınca mide bulantısı başlıyor. Acayip bir tad. İki gündür başladı. Sanırım bebeğimin ❤ atıyor. Elhamdülillah çok şükür. Darısı bekleyenlere. Kontrolüm 2 Aralık az kaldı.
Yaa çok sevindim canımPheebs LeucotheaThemis M mucizeOldu M Minicikfzt ay herkeşler de burdaymis nerdeyse erken dogurayim isteyecem
Yaa çok sevindim canımsezeryan olacaksa kesin bı 10 gün falan önce olur bence sen de temmuz annesi olursun
Ara ara ağrım var kanama yok.. Bu sabah tekrar baktılar kese de yok.. Dua edin lütfenGeçmiş olsun. Nasılsın ağrı kanama falan var mı?
Dualarımız seninleAra ara ağrım var kanama yok.. Bu sabah tekrar baktılar kese de yok.. Dua edin lütfen
Günaydın canım bende kusma pek yok ama alerjiden dolayı hapşırma sık oluyo hapşırma sırasında aynı his beni de korkutuyo kanamam artar bebeğe bişey olur diye korkuyorum çoğu zaman karnimda kasılma acıma hissi de oluyo hapşırmayla. Hiç o şekilde kanama artışı görmedim ama çok şükür iki gündür de hiç kanamam yok inşallah bir daha olmaz inşallah seninki de hemen biterKızlar günaydın kanaması olup kusarken tedirgin olan var mı doktor bana bulantı için hap verdi ama kullanmamı da çok tavsiye etmedi hiç kullanmadım 3-4 gündür kusmalarım oluyor tüm vücudum sallanıyor kusarken kanamayı artıracak düşük tetikleyecek diye tedirgin oluyorum. Var mı aranızda böyle hisseden
Herşeyin hayırlısı canım kendini üzme lütfen. Dualarımız seninle inşallah kolay atlatırsın bu süreciAra ara ağrım var kanama yok.. Bu sabah tekrar baktılar kese de yok.. Dua edin lütfen
Ben de sezaryen olcam belimde platin olduğu için ama benim son güne beklemeye pek niyetim yok yaHoşbuldum kuşum.Doktoru ikna edip son güne kadar beklemeyi düşünüyorum bebek için ama bakalım sonuçta son doğumdan bu yana 7 yıl geçmiş olacak
amin saol canimMaşallah canımmm sağlıkla al kucağına inşallah
nasip bakalim kiz olmasini istiyorum ikiz bebeklerler erkektiPlesenta solda bebek sagda o bakımdan dedim canım
Canim olumsuz duşunme hemen doktor ne diyor insallah yaniliyorsurAcildeyim şu an.. Lekelenme oldu geldim. Kese yok görünmedi. Tekrar kan aldılar. Ağrım var. Sanırım dış gebelikdua edin bana
Oh oh çok sevindim canım inşallah tekrarı olmasınGünaydın canım bende kusma pek yok ama alerjiden dolayı hapşırma sık oluyo hapşırma sırasında aynı his beni de korkutuyo kanamam artar bebeğe bişey olur diye korkuyorum çoğu zaman karnimda kasılma acıma hissi de oluyo hapşırmayla. Hiç o şekilde kanama artışı görmedim ama çok şükür iki gündür de hiç kanamam yok inşallah bir daha olmaz inşallah seninki de hemen biter
Rabbim hayra çıkarsın inşallah canım inşallah seyri değişir önce kese sonra bebeğin görünürAra ara ağrım var kanama yok.. Bu sabah tekrar baktılar kese de yok.. Dua edin lütfen
41+0 da sezeryanla doğurdum oğlumu 4330 gram 54 cm doğdu. Kasıklarıma çok baskı yapıyordu ve son günlerde sırt ve bel ağrısından uyuyamaz olmuştum. Bende hamile kalırsam yeniden doğum yapacak oldugumda o kadar uzun beklemek için ısrar etmeyecegim diyordumHoşbuldum kuşum.Doktoru ikna edip son güne kadar beklemeyi düşünüyorum bebek için ama bakalım sonuçta son doğumdan bu yana 7 yıl geçmiş olacak
Sağlıksız gebelik dediler.. Hastanede kontrol altındayım Allahın işi belli olmaz Bi ümit hala var içimde sanki..amin saol canim
nasip bakalim kiz olmasini istiyorum ikiz bebeklerler erkekti
Canim olumsuz duşunme hemen doktor ne diyor insallah yaniliyorsur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?