- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #3.281
Aynn canım tatlı yiyemiyorum. Yemekte her şey soğan kokuyo geliyoBendedir acayıp bulanti var tatlı ti göresi gözüm yok aksamlari özellikle 12.haftadan sonra hafifler deniyor biraz zorla canım kendini yağlı olmayan hafif bisiler yemeye calıs bende bu bulantiiyi soracagım buhafta
Canım ben sarımsak ve soğan çiğ yemiyorum bu aralar bulantıdan güzel beslenmesinde o yüzden böyle oldum birazda dün üşümüş olabilirim misafirlikte inşallah çabuk geçerGünlerdir bogazdan neler çekiyorum.Limonlu ballı sıcak su çok iyi geliyor birde hep etli tavuklu sarımsaklı sirkeli acılı corbalar içiyorum.Normalde kanımda bile enfeksiyon çıktı sırf antibiyotik kullanmayın diye sıktım kendimi meyveyle sebzeyle bugün çok daha iyiyim.Beslenmene çok dikkat et hafifler
Bulanton ne zaman başladi canimAynn canım tatlı yiyemiyorum. Yemekte her şey soğan kokuyo geliyoçubuk krakerle idare ediyorum. Çok halsizim. Geçer inş.
Dün akşam başladı canım.Bulanton ne zaman başladi canim
Daha birçoğumuz kalp atışını bilee duymadıkMerhaba kızlar temmuz anneleri cinsiyet öğrenmeye başladı mı acaba merak ettim
Ozele git canm orda daha iyi ilgilenirlerAhh inşallah canım. Haftaya gel dediği için çarşamba diye düşündüm. Devlet hastanesine de mi gitsem. Ay napıcamı şaşırdım. Midem bulanıyor çok bir şey de yiyemiyorum
Yukarda ankette 10 kişi oy vermiş bnde şaşırdımDaha birçoğumuz kalp atışını bilee duymadık
Canım özel hastanede başıma gelenleri okumadın sanırımOzele git canm orda daha iyi ilgilenirler
Yaa canım dualarım seninle. İnşallah cihazın yetersizliğinden görememişlerdir. Haber ver bize. Benim de görünmemişti hatırla. Sakin ol. Ayetel kürsi oku ben de dua ediyorum. Rabbim yardımcın olsunAcildeyim şu an.. Lekelenme oldu geldim. Kese yok görünmedi. Tekrar kan aldılar. Ağrım var. Sanırım dış gebelikdua edin bana
Adet olacakmışım gibi ağrım başladı. İyi düşünemiyorum artık moralim yerlerdeYaa canım dualarım seninle. İnşallah cihazın yetersizliğinden görememişlerdir. Haber ver bize. Benim de görünmemişti hatırla. Sakin ol. Ayetel kürsi oku ben de dua ediyorum. Rabbim yardımcın olsun
hemen en kötüyü düşünmemek gerek. Kanaması olan kaç kişi olduk. Sakin kalmaya çalışın dün ben de korku doluydum. Kese küçük olduğu için görememiş olabilirler.Acildeyim şu an.. Lekelenme oldu geldim. Kese yok görünmedi. Tekrar kan aldılar. Ağrım var. Sanırım dış gebelikdua edin bana
Ha. Evet enfeksiyon yapabilir doğru kendin nasılsın ağrın falan varmı canım kanaman leke halinde mi HalaProgestan iğne vardı onu diğer doktor kesti. Fitil enfeksiyona sebep olur şuan dedi. Duphaston hap sabah 2 akşam 2. Bir de proluton depot iğne verdi canım üç gün.
Benim gibi psikopat gebe varmi:) kontrole giderken geriliyorum 7.haftadayız acaba kalp atisini duyacakmiyim diye birde kese kenarinda aktif olmayan kanama var ins geçer biran önce( hepımız ins güzel bi gebelik süreci geçiririz
Ben yaşıyorum ilaç iciyorumİyi akşamlar kızlar. Ben de bugün doktora gittim, lekelenmem oldu maalesef. Kahverengimsi ve miktarı çoktu biraz. 6+4 müş. Haftasıyla uyumluymuş. Düşük tehlikesi tanısı girdi ve Progestan verdi fitil olarak ve dinlenmemi söyledi. Aranızda hala lekelenme yaşayan var mı? Çok üzgünüm
Dur bismillahMerhaba kızlar temmuz anneleri cinsiyet öğrenmeye başladı mı acaba merak ettim
Allah yardimcim olsun canimAcildeyim şu an.. Lekelenme oldu geldim. Kese yok görünmedi. Tekrar kan aldılar. Ağrım var. Sanırım dış gebelikdua edin bana
Aaa evet unuttum ben o mevzuyu. Arastir canm her ozel bir degil sonuçta. İyi doktorlara denk gelesin inşallahCanım özel hastanede başıma gelenleri okumadın sanırımözel kliniğe gittim. Ordaki kontrole çağırdı haftaya. Devlete hiç gitmedim daha. Özel hastane mi tövbe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?