Kizlar acile gitcegimdeb bahsetmiştim, gittim ve betamin düşük seyrettiğini , 5 haftalikken kesenin göründüğünü fakat küçük olduğu için bebeği görmediklerini herşeyi anlattım.
Acil Doktoru aşırı ilgiliydi, önce karından bakalım gorunmezse alttanda bakarız dedi
Çok şükür karnıma cihazı degdirir degdirmez pıt, pıt atan kabini gördüm dünyalar benim oldu o an sanki, ben boş gebelik diye günlerdir içim içimi yiyodu dedim gözlerim doldu, doktorun bile gözleri doldu.
Merak etme bebeğin gayet iyi şuan mercimek kadar kalbide atiyo, 5+6 yla uyumlu dedi, ama 6 haftalık bişey olurmu dedim yok o sonradan tam gününe uyum sağlıyor dedi,3 litre su icmemi söyledi,sağ kasigimdaki ağrı için büyük ihtimal gebeliklerin ilk haftalarinda idrar enfeksiyonu çok oluyo idrar alalım dedi , eğer enfeksiyon varsa sonuçlara göre randevunda ilaç yazarız dedi.
İnşallah hepinize böyle ilgili doktorlar denk gelir şehir hastanesinde acil doktoru olmasina rağmen çok memnun kaldım ve şunu anladım bayan doktorlar çok sınırlı agresif soru sorulmasına bile izin vermiyor, erkek doktorlar daha anlayışlı ve detaylı bir şekilde acikliyor.
Dilerim ki herkes kalp atışını duyar ve sağlıklı bir gebelik geçiririz bu grupta doğum haberlerimizi paylascagimiz günlerde gelir inşallah, destek veren herkese çok teşekkür ederim
( Ayrıca sunuda eklemek isterim betaniz düşük veya istenilen göre artmıyor diye üzülmeyin, benim betam 524 tü ,3-4 gün sonra 734 olduğunu öğrendim, 5 haftalıkken de kesem
göründü, ve bir daha kan takibi istenmedi.
Kese gorundukten sonra sadece kese takibi yapmanızı öneririm)