- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.796
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #2.761
İnşallahhh diyecek :) kaç haftalıksın şimdi?Ah aha o kalbi duysak göstereceğiz o sevgiyi ben burdayım dese
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahhh diyecek :) kaç haftalıksın şimdi?Ah aha o kalbi duysak göstereceğiz o sevgiyi ben burdayım dese
Teşekkür ederimhep öyle insanlar olsun inşAllah <3
Aaa ne guzel siz bizden de azsınızzzBizde iş yerinde patron dahil 4 kişiyiz. 2 kadın 2 erkek. Hepsi hamile olduğumu biliyor erkekler duyarlı davranıyor tüm esnaflar duyarlı sürekli birşeyler getirip götürüyorlar ye iç diye benimle çalışan diğer kadında beni strese sokmaktan başka bişey yapmıyor sürekli sözlü kavgaya giriyor benimle
Kadının düşmanı kadın oluyor bazen gerçektende
Az olsak ne olacak 3 elemanız. Kadın Türk'te değil burnumdan getiriyor tüm günüAaa ne guzel siz bizden de azsınızzz
Ben geçtiğimiz haftalarda güzel içiyordum dikkat ediyordum ama bulantılarım arttığı için şu an günde 4 bardak anca içiyorum galiba 1 er bardak zaten ilaç içerken mecburiyetten içiyorum. Bulantılar geçince normale döneriz inşallahKizlar ben hic su icemiyorum. Resmen hemen karnim sisiyor, midem bulaniyor zaten once de hic su icen birisi degildim. Hamilelikte cok onemli oldugunu biliyorum kiziyorum da kendime. Siz gunde kac bardak iciyorsunuzdur?
İnşaallahİnşallahhh diyecek :) kaç haftalıksın şimdi?
Alla alla ya ciddi mi o kötğ olmus canımAz olsak ne olacak 3 elemanız. Kadın Türk'te değil burnumdan getiriyor tüm günü
Çok iyi anlıyorum bu endişeleri İçiniz rahat edecekse gidin insallah güzel haberler alırsınız sağlıklaKizlar ben bugün akşam yine acile gitcem ya en azından kalp atışını duyamasak 6 haftaligim şuan yolk kesesini görür diye tahmin ediyorum, boş gebelik olmasından çok korkuyorum ama oyleysede erken öğrenip kendimi umutlandirmak istemiyorum
İnşallah canım benimÇok iyi anlıyorum bu endişeleri İçiniz rahat edecekse gidin insallah güzel haberler alırsınız sağlıkla
Hastayım boğazım sis ateşim var gibi ilaç icemem nasıl iyilesecegimmBen herkese söyledim
bende sımdı uzatcam kaşık agrıyor mu hala senınn
Bizdede kan uyuşmazlığı var.Ama korkulacak bir şey değil.Kanama yoksa beklenebiliyor.Dr yönlendiriyor zaten.Benim bir düşüğüm olduğu için kan uyuşmazlığı testi yaptırdım ne olur ne olmaz iğne olayım diye ama şükür negatif çıktı.Şimdi 28 haftayı bekliyorum iğne içinbir de bizde kan uyuşmazlığı var
aranızda böyle bir durumu olan var mı arkadaşlar
Limon sıkıp sebzeli et haşlama yapın doğal ilaç en güzeli iyi gelir çok geçmiş olsunHastayım boğazım sis ateşim var gibi ilaç icemem nasıl iyilesecegimm
Eğer grip olursan acilde parol serum veriyolar iki günde kendine geliyorsun sıcak acılı bir tarhana çorbası iç çok iyi geliyor canimHastayım boğazım sis ateşim var gibi ilaç icemem nasıl iyilesecegimm
6 numaralı oda. Fatma Doğa diye bı doktor baktıHangi doktor baktı acab 2 numaralı oda Aykan Yücel mi?
Anladım :)6 numaralı oda. Fatma Doğa diye bı doktor baktı
Evet canım karnimdan baktı. Sadece keseyi gördü. güzel bı kese oluşmuş dedi. Ama kalp atışı falan yok daha. 6 haftalık olduğunda onun için gel haftaya dedi. Kalp atışını duymak için .Eğer ozmanda karindan görmezsem alttan muayene yapcam dedi.Kuzum karindanmi baktı ultrason ile 5+5 haftayla uyumlu derken bebeği gördüm yoksa kese icinmi konuştu
Bnde bu akşam gidicemde yolk kesesini görürse bebek var demekmiş görmezse boş gebelikmis ona canım sıkıldıEvet canım karnimdan baktı. Sadece keseyi gördü. güzel bı kese oluşmuş dedi. Ama kalp atışı falan yok daha. 6 haftalık olduğunda onun için gel haftaya dedi. Kalp atışını duymak için .Eğer ozmanda karindan görmezsem alttan muayene yapcam dedi.
Valla canım reçetede yolsalk izlendi yazıyorBnde bu akşam gidicemde yolk kesesini görürse bebek var demekmiş görmezse boş gebelikmis ona canım sıkıldırecem
Valla canım reçetede yolsalk izlendi yazıyor