- 2 Aralık 2013
- 954
- 796
- 34
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #2.701
evet ama işte göremeyince elim ayağıma dolandıDirekt alttan baktırmak daha iyi olur o zaman muayenede
daha erken görünmeyebilir dedi doktor ama ben nolur bakalım dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ama işte göremeyince elim ayağıma dolandıDirekt alttan baktırmak daha iyi olur o zaman muayenede
Anksiyete bende de var çok fena suan kendimi gördüm sanki resmenevet ama işte göremeyince elim ayağıma dolandı
daha erken görünmeyebilir dedi doktor ama ben nolur bakalım dedim
hep öyle insanlar olsun inşAllah <315 kişiyiz ve asılama olacağımı erkekler de dahil biliyordu herkes iyi insanlar o yüzden sıkıntım yok
Hatta ne desem yapıyorlar büyük bi yerde çalışsam bende söylemezdim ama
ilk beta kaç çıkmıştıAnksiyete bende de var çok fena suan kendimi gördüm sanki resmen
Bana da haftaya salı gel keseyi görelim dedi beta istemedi
Bizde iş yerinde patron dahil 4 kişiyiz. 2 kadın 2 erkek. Hepsi hamile olduğumu biliyor erkekler duyarlı davranıyor tüm esnaflar duyarlı sürekli birşeyler getirip götürüyorlar ye iç diye benimle çalışan diğer kadında beni strese sokmaktan başka bişey yapmıyor sürekli sözlü kavgaya giriyor benimleBen herkese söyledim
bende sımdı uzatcam kaşık agrıyor mu hala senınn
evet aynen öyleBizde iş yerinde patron dahil 4 kişiyiz. 2 kadın 2 erkek. Hepsi hamile olduğumu biliyor erkekler duyarlı davranıyor tüm esnaflar duyarlı sürekli birşeyler getirip götürüyorlar ye iç diye benimle çalışan diğer kadında beni strese sokmaktan başka bişey yapmıyor sürekli sözlü kavgaya giriyor benimle
Kadının düşmanı kadın oluyor bazen gerçektende
Adetime 3 gün kala 57 çıktı beta normalde bugün ya da yarın adet günü sanırım çok günü gününe değililk beta kaç çıkmıştı
ikinci betayı takip etmedin mi pekiAdetime 3 gün kala 57 çıktı beta normalde bugün ya da yarın adet günü sanırım çok günü gününe değil
Ama yumurtlama günüm 9 kasımdı
Canım cuma gideceğim tam 6 haftalık olacak. Kalp atışı duyulmayabilir ama kese gelişimine bakalım demişti doktorcanım senin kontrolün ne zamandı? bizim satlarımız aynı da :)
gecmiş olsun canim seni cok. iyi anliyorum allah en guzelini nasip etsin insallahKızlar yoğun kanamam oldu. Doktora geldm. Bebeğim gitti
Ben de regenesis içiyorum canım. Haftada iki de folbiolBir de bi şey soracağım suan hangi vitaminleri içiyorsunuz ben bir tek regenesis max içiyorum içinde Demir de olduğu icin iyi diyenler de var ama emin olamadım
bende cuma gideceğim nasipse canım , hayırlı haberlerle gelelim inşallahCanım cuma gideceğim tam 6 haftalık olacak. Kalp atışı duyulmayabilir ama kese gelişimine bakalım demişti doktor
Hayır doktorum direkt olarak haftaya salı gel sadece dedi Keseyi görelim dedi o kadarikinci betayı takip etmedin mi peki
Kuzum karindanmi baktı ultrason ile 5+5 haftayla uyumlu derken bebeği gördüm yoksa kese icinmi konuştuKızlar ben bugün şehir Hastanesi'ne gittim. Randevu aldığım değil başka bı doktor baktı. Oda çok iyiydi. açıklama falan yaptı bana. Kullandığım ilaca baktı. Baya ilgilendi soru sordu bı sürü. Ultrasyonda 5 hafta 5 günlük ile uyumlu dedi. Haftaya kalp atışı duymak için tekrar çağırdı. 6 tüp kan verdim bide idrar testi verdim. Psikiyatri doktoruna konsültasyon açıp oraya gönderdim. Psikiyatri doktoru başka ilaç baslamayalim dedi ama 3ay sonra kontrole gel dedi.
Anladım canım evet bazı doktorlar bekletip hepsini bir kerede görmek istiyorHayır doktorum direkt olarak haftaya salı gel sadece dedi Keseyi görelim dedi o kadar
Karşıdaki cahil olsa neyse, çocuklu annenin bir hamileye böyle davranması tuhaf geliyor işteevet aynen öyle
valla bende 3 4 erkek arkadaşıma söyledim
2 kadın arkadaşıma söyledim iş yerinde
diğerlerine asla söylemem
Bir yandan daha iyi aslında yükselmediğini görsem bile tedavisi yok psikolojik etkiler bos yere En iyisi akışa teslim olmakAnladım canım evet bazı doktorlar bekletip hepsini bir kerede görmek istiyor
evet canımBir yandan daha iyi aslında yükselmediğini görsem bile tedavisi yok psikolojik etkiler bos yere En iyisi akışa teslim olmak
Bizimde var canım doktoruna muhakkak söle iğnesini yaptırın kanaman varsa başta yapıyorlarbir de bizde kan uyuşmazlığı var
aranızda böyle bir durumu olan var mı arkadaşlar