inşallah güzel haberi alırız kuzum içim içimi de yiyor ama daha erken mi gitsydim gibisinden ama inşallah geç olsun güç olmasın yeterki sağlıklı olsun :)EVET CANIM 10 MART. GİDİP 1 DEFADA GÖRÜP GELEYİM DAHA İYİ OLUYOR. BAZI KİŞİLERDE GEÇ DUYULABİLİYOR. DAHA İYİ OLUR BENİM AÇIMDAN. BU AŞAMAYA GELDİM YA ŞÜKÜRLER OLSUN BEKLERİM. ÖNDEN GÜZEL HABERİ SENDEN ALACAĞIZ. :)
EVET İNSAN MERAK ENDİŞE BENDEDE VAR AMA. OLURUNA BIRAK CANIM NASİBİMİZDE VARSA KUCAĞIMIZA ALACAĞIZ. BİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK. STRES YARATACAK ORTAMDAN UZAK DUR BU DÖNEM YETER.inşallah güzel haberi alırız kuzum içim içimi de yiyor ama daha erken mi gitsydim gibisinden ama inşallah geç olsun güç olmasın yeterki sağlıklı olsun :)
aynen öyle canım gerçekten tevekkül edip bekleyeceğizEVET İNSAN MERAK ENDİŞE BENDEDE VAR AMA. OLURUNA BIRAK CANIM NASİBİMİZDE VARSA KUCAĞIMIZA ALACAĞIZ. BİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK. STRES YARATACAK ORTAMDAN UZAK DUR BU DÖNEM YETER.
Gerçekten mi inşallah öyle olur benimde çok korkuyorum. Negatif olsa yarım saat sonra falan da tek çizgi olmuyormu zatenBenim de aynı şekilde oluyordu beta verdim çok şükür pozitif
Bugün test sonucum çıktı 379muşDoktorunuza sordunuz mu ne dedi
İnşallah benimki de sizinki gibi yükselir çok endişeliyimBugün test sonucum çıktı 379muşSalı günü tekrar kan testi istiyor doktor normal herşey yolunda dedi, ama kaşık ağrım çok bu şekilde yaşayan var mı acaba
hayırlı olsun. benim 3 gün embiryosydu 18 gün 1064 çıktı. Sizin 5 gün olduğu için daha hızlı yükseliyor. Ama betanın ikiz olmayla alakası yok diyor bazı doktorlar. Umarım tutunmuştur 2 side. pazartesi haberini bekliyoruz.Kızlar merhaba, herkese güzel günler güzel sonuçlar dilerim,
4 şubat transfer tarihim. 5.gün 2 adet embriyo transferi oldum
9. Gün beta 320
12. Günn beta 786
19. Gün beta 5000
Nasıl sizce sonuçlar pazartesi ultrason kontrolü olucam ikiz olma şansı var mıdır sizce
Canım 6. Gün çok erkek çıkmayabilir. Çıkmazsa üzülme diye diyorum rabbim gönlüne göre versinBende 17 subattta transfer oldum erken gebelik testi war elimde 6.günü yapıcam bende dayanamıcam galiba
hayırlı olsun. benim 3 gün embiryosydu 18 gün 1064 çıktı. Sizin 5 gün olduğu için daha hızlı yükseliyor. Ama betanın ikiz olmayla alakası yok diyor bazı doktorlar. Umarım tutunmuştur 2 side. pazartesi haberini bekliyoruz.
AMİN BENİMDE 2 EMBİRYOYDU. 4+6 DA TEK KESE GÖRÜNDÜ. 10 MARTTA KALP ATIŞINA GİDİCEM ORADA NETLEŞİR KAÇ TANE TUTMUŞ. İLK KESEDE BELLİ OLMUYOR KÜÇÜK OLDUĞU İÇİN. BENİM ARKADAŞIMDA TEK GÖZÜKTÜ KALP ATIŞINDA 2 TANE OLDUĞU ÇIKTI. KESE KESENİN ARKASINDA OLABİLİYORMUŞ. AMİN VALLA BU KEZ GÜZEL İLERLİYOR KUCAĞIMA ALMAK NASİP OLACAK ALLAHIN İZNİYLE.Çok teşekkürlersizinde hayırlı olsun tedaviniz. Genelde yüksek beta değerine ikiz diyorlar ama bilmiyorum gönlüm ikizden yana . Sizin tek miydi çift miydi embriyonuz. Umarım güzel sonuçlar alır bi hayırla doğum yaparsınız.
HAYIRLI OLSUN CANIM. SAĞLIKLA GELSİN. ÇOK GÜZEL BİR DUYGU GERÇEKTEN. 4+6 DA 4 ML Dİ BENİM. KÜÇÜCÜKLER ŞUAN :)S sevdaacim P Papatya321f bugün alttan keseyi gördük kızlarçok ama çok küçüktü, 2 hafta sonra kalp atimina çağırdı bakalım Allah'tan hayırlısı Rabbim isteyen herkese nasıp etsin
Rabbim gönlüne göre versin inşallahAMİN BENİMDE 2 EMBİRYOYDU. 4+6 DA TEK KESE GÖRÜNDÜ. 10 MARTTA KALP ATIŞINA GİDİCEM ORADA NETLEŞİR KAÇ TANE TUTMUŞ. İLK KESEDE BELLİ OLMUYOR KÜÇÜK OLDUĞU İÇİN. BENİM ARKADAŞIMDA TEK GÖZÜKTÜ KALP ATIŞINDA 2 TANE OLDUĞU ÇIKTI. KESE KESENİN ARKASINDA OLABİLİYORMUŞ. AMİN VALLA BU KEZ GÜZEL İLERLİYOR KUCAĞIMA ALMAK NASİP OLACAK ALLAHIN İZNİYLE.
Merhaba bende varım ben 22 Şubat'ta transfer oldum pkos vardı 32 yumurta toplandı ve 26 tanesi döllendi dedi doktorum ama en kalitelileri için 1 hafta beklenmesi gerekiyormuş sanırım 2 hafta sonrası 15 tane sağlıklı olduğunu söyledi doktorum ve 22 Şubat'ta trasfer oldum 2 tane koyuldu bekliyorum hayırlısı bakalım ama aşırı bir şekilde miğde bulantım bacaklarımda ağrı ve kasıklarım hafif ağrılar oluyor bugün 2. GünümKimse yokmuu
Hayırlı olsun canım çok sevindimm darısı bize tüm bekleyenlere inşallahS sevdaacim P Papatya321f bugün alttan keseyi gördük kızlarçok ama çok küçüktü, 2 hafta sonra kalp atimina çağırdı bakalım Allah'tan hayırlısı Rabbim isteyen herkese nasıp etsin
Canım benimde ki bugün 5+1 doktor 4 mm e yakın dedi. Bakalım hayırlısı inşallah bana hala sanki Küçük gibi geliyor galiba kalp atışına kadar merak edeceğimHAYIRLI OLSUN CANIM. SAĞLIKLA GELSİN. ÇOK GÜZEL BİR DUYGU GERÇEKTEN. 4+6 DA 4 ML Dİ BENİM. KÜÇÜCÜKLER ŞUAN :)
Bende tavmergende Ayşin hamımla görüştüm bütün tahlilleri bugün yaptırdık sadece aşı kaldı (vücut direnci ile alakalıymış)haftaya gidicez galiba manisa seyahat ve metro ile git gel yapıyoruz aracımız yok ama ümidimiz umudumuz varNerede tedavi görüyorsunuz doktorunuz kim kızlar ben tavmergen de doktorum şerife dikayak çok heycanlı çokta duygusalım bu süreçte