2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

inşallah güzel haberi alırız kuzum içim içimi de yiyor ama daha erken mi gitsydim gibisinden ama inşallah geç olsun güç olmasın yeterki sağlıklı olsun :)

inşallah güzel haberi alırız kuzum içim içimi de yiyor ama daha erken mi gitsydim gibisinden ama inşallah geç olsun güç olmasın yeterki sağlıklı olsun :)
EVET İNSAN MERAK ENDİŞE BENDEDE VAR AMA. OLURUNA BIRAK CANIM NASİBİMİZDE VARSA KUCAĞIMIZA ALACAĞIZ. BİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK. STRES YARATACAK ORTAMDAN UZAK DUR BU DÖNEM YETER.

Kızlar merhaba, herkese güzel günler güzel sonuçlar dilerim,
4 şubat transfer tarihim. 5.gün 2 adet embriyo transferi oldum

9. Gün beta 320
12. Günn beta 786
19. Gün beta 5000

Nasıl sizce sonuçlar pazartesi ultrason kontrolü olucam ikiz olma şansı var mıdır sizce

hayırlı olsun. benim 3 gün embiryosydu 18 gün 1064 çıktı. Sizin 5 gün olduğu için daha hızlı yükseliyor. Ama betanın ikiz olmayla alakası yok diyor bazı doktorlar. Umarım tutunmuştur 2 side. pazartesi haberini bekliyoruz.

Çok teşekkürler sizinde hayırlı olsun tedaviniz. Genelde yüksek beta değerine ikiz diyorlar ama bilmiyorum gönlüm ikizden yana . Sizin tek miydi çift miydi embriyonuz. Umarım güzel sonuçlar alır bi hayırla doğum yaparsınız.

AMİN BENİMDE 2 EMBİRYOYDU. 4+6 DA TEK KESE GÖRÜNDÜ. 10 MARTTA KALP ATIŞINA GİDİCEM ORADA NETLEŞİR KAÇ TANE TUTMUŞ. İLK KESEDE BELLİ OLMUYOR KÜÇÜK OLDUĞU İÇİN. BENİM ARKADAŞIMDA TEK GÖZÜKTÜ KALP ATIŞINDA 2 TANE OLDUĞU ÇIKTI. KESE KESENİN ARKASINDA OLABİLİYORMUŞ. AMİN VALLA BU KEZ GÜZEL İLERLİYOR KUCAĞIMA ALMAK NASİP OLACAK ALLAHIN İZNİYLE.

Kızlar ilaçlara ne kadar ödüyorsunuz? Dün doktora gittim kese göründü 4+3 tü dün 12 haftaya kadar ilaçlara devam dedi Estrofem günde 6 adet içiyorum zor bulunuyor devlet ay da bir kutu karşılıyor siz neler kullanıyorsunuz

HAYIRLI OLSUN CANIM. SAĞLIKLA GELSİN. ÇOK GÜZEL BİR DUYGU GERÇEKTEN. 4+6 DA 4 ML Dİ BENİM. KÜÇÜCÜKLER ŞUAN :)

Rabbim gönlüne göre versin inşallah sağlıcakla kucağına al güzel ömrünğz olsun

Merhaba bende varım ben 22 Şubat'ta transfer oldum pkos vardı 32 yumurta toplandı ve 26 tanesi döllendi dedi doktorum ama en kalitelileri için 1 hafta beklenmesi gerekiyormuş sanırım 2 hafta sonrası 15 tane sağlıklı olduğunu söyledi doktorum ve 22 Şubat'ta trasfer oldum 2 tane koyuldu bekliyorum hayırlısı bakalım ama aşırı bir şekilde miğde bulantım bacaklarımda ağrı ve kasıklarım hafif ağrılar oluyor bugün 2. Günüm

Nerede tedavi görüyorsunuz doktorunuz kim kızlar ben tavmergen de doktorum şerife dikayak çok heycanlı çokta duygusalım bu süreçte
Bende tavmergende Ayşin hamımla görüştüm bütün tahlilleri bugün yaptırdık sadece aşı kaldı (vücut direnci ile alakalıymış)haftaya gidicez galiba manisa seyahat ve metro ile git gel yapıyoruz aracımız yok ama ümidimiz umudumuz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…